bende çok genç gösteriyorum ... benden 2 yaş küçük kuzenim benden yaşlı duruyor ... herkes şaşırıyor görünce .Ben 31 yaşımdayım ama herkes 23-24 gösteriyorsun der. O yüzden herhalde benden 10 yaş küçüklerin bile bana abla demesine sinir oluyorum!
benim kimseyle sorum yok konuma dalıp stres atıyorlar kafalarınca .. eğleniyorum ama sıkıntı yok ..olum ne gömüyonuz birbirinizi. biri alaturka demiş, diğeri kompleksli demiş.
kavga etmeyin, güzel güzel oynayın. mübarek günler, öpüşün barışın.
galp galp galp <3
şu sözleriniz mesela bu durumun sizi içten içe yediğini ve yaşa tamamıyla taktığınızı gösteriyor ne yazık kibende çok genç gösteriyorum ... benden 2 yaş küçük kuzenim benden yaşlı duruyor ... herkes şaşırıyor görünce .
faceden demin yazmış da ondan takıldım ....yoksa aklımda yoktu yani ... bilmem hep rahatsız olurdum ama dile getirmedim .. ben kuzenlerime adınla hitap ediyorum ordan anlaması gerek ama sanırım kendini küçük göstermek istiyor benden ..Bende erkeklere abi diyemiyorum hic. Esimin arkadaslarinin esleri, esime abi derler, ben onlarin kocalarina abi asla diyemem. Cok tuhaf oluyor. Kendimi onlardan yasca buyuk goruyorum sanki. Ama kucugum halbuki. Garip durumlar bunlar. Madem baska sehirde, nadir gorusuyorsunuzdur o zaman. O kadar da takilmayin bence. Bir de uzun suredir abla diyormus. Ilk dediginde uyarsaydin sikinti olmazdi. Ama simdi durduk yere uyarirsan, o da yas kompleksine girdigini dusunur bence.
Ben hiç değilim bakyaa söz meclisten dışarı ama bu abla sözüne takılan genelde yaşı geçmiş
bunu takıntı yapmış insanlar
canım ne yiyecek içimi .... zaman geçsin biraz fikir alayım diye konu açtım ..şu sözleriniz mesela bu durumun sizi içten içe yediğini ve yaşa tamamıyla taktığınızı gösteriyor ne yazık ki
içinizi dökün bence sizde rahatlayın
onlar da kendi fikirlerini yazıyorlar. ben şahsen konu açanların biraz daha tahammülkar olması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta iki üye de kendi fikirlerini söylemişken, "ben modern düşünüyorum" diye kapıyı açan sizsiniz.benim kimseyle sorum yok konuma dalıp stres atıyorlar kafalarınca .. eğleniyorum ama sıkıntı yok ..
Madem bu kadar rahatsizsiniz, o zaman sizde faceden yazin bunu. Hem yuzyuze konusmak zorunda kalmazsiniz bunu. Yazmak daha rahat olur.faceden demin yazmış da ondan takıldım ....yoksa aklımda yoktu yani ... bilmem hep rahatsız olurdum ama dile getirmedim .. ben kuzenlerime adınla hitap ediyorum ordan anlaması gerek ama sanırım kendini küçük göstermek istiyor benden ..
abla abla derken arkadaşlarım duydu bir kere bu kız senden çok mu küçük ne ablası diyorlardı ..
canım ne yiyecek içimi .... zaman geçsin biraz fikir alayım diye konu açtım ..
29 yaşındayım .. gayet fit hoş bir fiziğim var ..çevremde hep beğenilen imrenilen biriyim çok şükür ....iki tane yabancı dil konuşuyorum .. yurt içi dışı sürekli geziyorum eğleniyorm hayattan keyif alıyorm ...
yani ne yiyecek içimi ?sadece abla lafını samimi bulmyorum okadar ....sen benim konumla niye bu kadar ilgilendin anlamadım ...benden sana kavga çıkmaz hadi by ...
Ama sen herkesi ezmeye çalışıyorsun yazdıklarınla sonrada konumda stres atıyorlar diyosun biraz kendinize bakın derimcanım ne yiyecek içimi .... zaman geçsin biraz fikir alayım diye konu açtım ..
29 yaşındayım .. gayet fit hoş bir fiziğim var ..çevremde hep beğenilen imrenilen biriyim çok şükür ....iki tane yabancı dil konuşuyorum .. yurt içi dışı sürekli geziyorum eğleniyorm hayattan keyif alıyorm ...
yani ne yiyecek içimi ?sadece abla lafını samimi bulmyorum okadar ....sen benim konumla niye bu kadar ilgilendin anlamadım ...benden sana kavga çıkmaz hadi by ...
Oructandir diyelimolum ne gömüyonuz birbirinizi. biri alaturka demiş, diğeri kompleksli demiş.
kavga etmeyin, güzel güzel oynayın. mübarek günler, öpüşün barışın.
galp galp galp <3
Ben evliyim diyince kız sen daha küçücüksün ne evliliği diyenler olmuştubende çok genç gösteriyorum ... benden 2 yaş küçük kuzenim benden yaşlı duruyor ... herkes şaşırıyor görünce .
Bir Recep İvedik atasözü der kibanada kültürsüzüm cahilim ama görgü adet görenek ananelere saygı duyyorum şeklinde bunu kapamaya çalışıyorsun gibi geldi .... konuma yazmak zorunda değilsin beğenmediysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?