- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.029
- 48
- 27
sen bilmiyorsundur.ya da lişkisi vardır.Öyle bir insan degil kendisi, sosyal medyasi bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bilmiyorsundur.ya da lişkisi vardır.Öyle bir insan degil kendisi, sosyal medyasi bile yok
Haklısınız ama bunu bilmek icinde onun diger yüzünü tanımam gerekiyor. Ben o yüze gecmeyi sormustum işte. Kader kısmet bakalimBu işler taktikle olmaz, olanı da sürmez.
Hayatın akışı sizi biraraya getirecekse getirir bir şekilde, bundan gayrısına da gerek yok. Ya manyağın tekiyse, şiddet düşkünü ruh hastasının biriyse? Nereden bileceksiniz?
Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Il sağlık müdürü değil. Birisi bu yorumu yapmıştı bende olmadığını yazmıştım basta :)29 yaşında il sağlık müdürü görmedim. Bence siz adamın yaşını tahmin edemiyorsunuz. Yaşı büyükse evli bile olabilir.
Kusura bakma şekerim de 20’li yaşlarında aile babası arayan ergenliğin sınırında kız çocuğu, bir kadın olarak bana bile itici gelirken erkek gözüyle bakınca hiç şansın yok. Adam ayakları dötüne vurarak kaçar muhtemelen.Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Ee! Peki ne iş yapıyor?Il sağlık müdürü değil. Birisi bu yorumu yapmıştı bende olmadığını yazmıştım basta :)
Yaşlanınca kafalanmiyor bildiğim kadarıyla:)21 yaşında ne aile babası arıyorsunuz yahu mantık evliliği mi yapacaksınız bu yaşta. Uzaktan ağır durması birşey ifade etmez. Yaşlar olabilir absürt gelmedi bana ama öğrenciyken bu yaşta zengin birini kafalayım kafası çok garip cidden.
Erkekler onlara proje gözüyle baktığınızı anlar. Ve eğer çok aşık olmamışlarsa bunu da tolere edemezler. Size de ona göre davranırlar.Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Hımm şimdi anlaşıldıEvet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Bazı küçük yerlerde olabiliyor29 yaşında il sağlık müdürü olmaz kelli felli yaşlı adamları yaparlar genelde.
Tanışmadığınız adamın nesine hayran oldunuz ve niyetiniz hiç hoş değil. Adam evli mi nişanlı mı ilişkisi mi var belli değil...Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)
Tıp neden okuyorsunuz peki kısmetlerinizin mevkisi daha iyi olsun diye mi? Bu yaşlarınız geri gelmeyecek yahu yaşınız neyse ona göre yaşasanıza. Yaşlılık yaşı da 30dur kesin hey allahımYaşlanınca kafalanmiyor bildiğim kadarıyla:)
Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Daha adamı tanimadan mevkisi için mi etkilemek istiyorsunuz![]()
40 yaşından küçük pek görmedim açıkçası 40 yaş bile genç oluyor. Birkaç yerde vardır belki dediğiniz gibi.Bazı küçük yerlerde olabiliyor