Yaşça büyük ve yüksek mevkideki birini nasıl etkilerim?

Bu işler taktikle olmaz, olanı da sürmez.
Hayatın akışı sizi biraraya getirecekse getirir bir şekilde, bundan gayrısına da gerek yok. Ya manyağın tekiyse, şiddet düşkünü ruh hastasının biriyse? Nereden bileceksiniz?
Haklısınız ama bunu bilmek icinde onun diger yüzünü tanımam gerekiyor. Ben o yüze gecmeyi sormustum işte. Kader kısmet bakalim

29 yaşında il sağlık müdürü görmedim. Bence siz adamın yaşını tahmin edemiyorsunuz. Yaşı büyükse evli bile olabilir.
Il sağlık müdürü değil. Birisi bu yorumu yapmıştı bende olmadığını yazmıştım basta :)

Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Kusura bakma şekerim de 20’li yaşlarında aile babası arayan ergenliğin sınırında kız çocuğu, bir kadın olarak bana bile itici gelirken erkek gözüyle bakınca hiç şansın yok. Adam ayakları dötüne vurarak kaçar muhtemelen.

Az yaşınızın insanı olun. Ne bu koca bulma merakı yeni nesilde?

21 yaşında ne aile babası arıyorsunuz yahu mantık evliliği mi yapacaksınız bu yaşta. Uzaktan ağır durması birşey ifade etmez. Yaşlar olabilir absürt gelmedi bana ama öğrenciyken bu yaşta zengin birini kafalayım kafası çok garip cidden.
Yaşlanınca kafalanmiyor bildiğim kadarıyla:)

Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Erkekler onlara proje gözüyle baktığınızı anlar. Ve eğer çok aşık olmamışlarsa bunu da tolere edemezler. Size de ona göre davranırlar.

Yaşlanınca kafalanmiyor bildiğim kadarıyla:)
Tıp neden okuyorsunuz peki kısmetlerinizin mevkisi daha iyi olsun diye mi? Bu yaşlarınız geri gelmeyecek yahu yaşınız neyse ona göre yaşasanıza. Yaşlılık yaşı da 30dur kesin hey allahım🙄

Hani bir sekilde tanisip gorusup aşik olsaniz tamam da daha 21 yaşinda adamin parasi var, yok aile babasi olur diye evlilik dusunmeli iliski nedir ya. 🙄

Ben de eşimle tanistigimda 21dim ama para pul uzerine mantik evliligi yapmak aklimin ucundan gecmiyordu o yaşlarda hic kimseyle.
Kendinizin de tip okudugunuzu soyluyorsunuz ustelik... inanasim gelmedi

Yaşıtlarıma göre olgunum deyip aile babası olabilme potansiyeli için (ki bunu nereden anladınız bilmiyorum) taktik istiyorsunuz. Yaşıtlarınıza göre olgun değilsiniz yaşıtlarınız gibisiniz. Ha bu kötü bi şey değil ama değilsiniz yani.

Back
X