Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Beyefendinin size hiç duygusu yok hatta büyük ihtimalle siz duygularınızı o kadar belli etmişsiniz ki size mesafe koymuş. Takdir edilesi bu anlamda. Siz kendinizi kandırıyorsunuz maalesef gözüme seviyor gibi bakıyor diyerek. İsteyebilirseniz tayin isteyin hatta destek alın. Bu tarz imkansıza meyil, hayaller siz yaşınızda bi kadın için hiç normal değil. Kendinize bunu yapmayın.

Ve unutmayın adam artık ni şan lı. Başkasının sevgilisi yani başkasını seviyor. Sizin sevgilinizi birisi böyle saplantı yapsa ne hissedersiniz o kadın hakkında? Bunun cevabını kendinize verin bakalım hala gidip konuşayım mı napabilirim diye sorabilecek misiniz?

Bence konuşmayın. Arada nişan olmasa konuşun ne kaybedersiniz derdim ama şu durumda olmaz.
O mühendis hanım ile nasıl tanışıp yakınlaştıysa sizinle de yapabilirdi bunu, eğer sevseydi, çünkü daha önceden tanışıyorsunuz. Şimdi siz gidip konuşsanız, nişanlı biriyle konuşmuş olacaksınız. Ki bu olumsuz sonuçlanması muhtemel bir durum. Böyle bir durumda onunla beraber çalıştığınız için hem onun karşısında, hem de belki çalıştığınız kurumda rahat edemeyeceksiniz.
Aşık olmuşsunuz anlıyorum ama ilginizi dağıtmaya, başka şeylere, başka kişilere odaklanmaya çalışın.
Kim bilir belki çok geçmeden karşınıza başka biri çıkar.

Adamın gençlik enerjisinden etkilenmiş olabilirsin. Hiç evlenmedigin için yaşıtların kadar olgun düşünmüyor, kendini daha genç hissediyor olabilirsin bu normal. Ama adam nişanlanmış artık, gözlerine senin anladığın şekilde sevgi dolu bakması için bir sebep yok. Belki senin ilginin farkında olduğu için vicdan yapıyor, üzülüyor olabilir ama senin sandığın gibi bir durum yok. Platonik aşk yaşıyorsun, hatta aşk da değil öyle sanıyorsun işte ve boşu boşuna zamanını öldürüyorsun bununla. Şimdi nişanlı, yarın öbür gün evlenecek ömür boyu bunlarl mi uğraşacaksın bırak boşver, başka biri mutlaka çıkar

Bazen bana oyle bakıyor kı sankı o da sevıyor demıssınız ama arabızda töre mi var aranızda sızı ona aala vermeyecek babanız mı var aranızda aynı adama asık oldugunuz kız kardesınız mı var ? Neden olayı turk filmşne cevirdini kafanızda anlamadım. Adam nısanlı. Konusarak kendınızı kucuk dusurursunuz. Bıraz saygılı olun.nısanlı adama evlı adama acılmak konusmak.. Bwnım nısanlımla bı kadın konussa onunla alakalı cok hos seyler dusunmem ve soylemem. Ne soyleyecegım malum

Aranizda yas farki cok fazla bence siz bu istem vazgecin.Esimle aramizda bikac yas farki olmasina ragmen baslarda cok sikinti cektim.Flort donemi tamam ama ayni ev icine girince,beraber el ele adimlar atilinca hayata her sey degisiyor.Canimdan bezdigim zamanlari bilirim.Davul bile dengi dengine bir yerde

Allah rahmet eylesin annenize uzuldum benim annemde yok ama bizim boyle yanlis seylere kapilmamiza bahane degil silkkelenin

Sanki oda sizi sevse gidip nişanlanmaz sakın böyle bir konuşma yapmayıb

Hayat bir romantik film ya "Aslinda hep sendin. Sadece sen" Sonra coskulu öpüşme sahanesi, orkestra müziği patliyor. Ve bu tabiki yağmurda oluyor. Yani ofis ortaminda aşk ilan edilmez ki bacim. Mebur dişarda yağmurun içinde olacak.

Size destek olmuş, yardım etmiş. Belki aranızdaki yaştan dolayı daha rahat davrandı. Burda bir kadın, kendimden 13 yaş büyük bir adama iş yerinde yardım ettim diye bakışları değişti, yazsa neler yazarız. Lütfen kendinize gelin. Sizi sevse neden nişanlansın. Belki hislerinizi anladı size üzülüyor. Acınmak ister misiniz? Güçlü olun lütfen.

Etiği metiği geçtim,yargılamanında anlamı yok. Hisleriniz takıntıya dönüşmüş.Siz ona hislerinizi açıkladığınız anda artık hayatınızda hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Adam durumdan son derece irrite olacak,size şu anki gibi değil,bir daha görmek istemediği biri şeklinde davranacak.Sizle normal temasları bile kesecek.Çünkü,ben bu kadına iyi davranınca aşk sandı deyip aksi şekilde davranacak. Dışlanacaksınız.Yetmezmiş gibi iş yerindeki tüm birimler bu platonik aşktan haberdar olacak,adam egosunu tatmin etmek için,ayşe bana aşıkmış diye de herkese anlatacak.Domino şeklinde bir iş,ilk taşı devirirseniz sonrasında tonla derdiniz olacak.Unutmayın şu an sözler sizin esiriniz,ititaftan sonra siz o sözlerin esiri olacaksınız.

Başlığı okuyunca sorun yaş küçüklüğü gibi geliyor ama asla uygun olmayan bir ilişki... boş yere düşünmeyin. Nişanlı biri o

Platonik asik lar karsi tarafin her haraketine olmayan bir anlam yukler be de 17 yasinda ogretmenime asiktim hayale gel genclik iste Adam asik falan deil aranizda ki yas farki Cookkk fazla bu gibi durumda dahi Adam size asik gibi davransa hep bir cikar için dir unutmayin kadinlar malesef erkeklerden once yaslaniyoruz adaletsizlik ama oyle o 30 daha gencecik sen 50 ye merdiven dayamis sin olmaz aklini basina al duygularini bastir ki farketmesinler

Adamın sadece yaşı engel öyle mi?
Nişanlı olması değil yani?
Başlıkta sadece yaş belirtmenizden anlaşılıyor zaten.
Önemsemiyor olabilirsiniz ama nişanlı.
Siz de durdunuz durdunuz şimdi konuşmaya karar verdiniz.
Ne umarak acaba?

Yazdıklarım kaba ve sert gelmiş olabilir ama gerçekten birilerinin arasına girmeye çalışarak anca kendinizi küçültürsünüz.
Orada adama rezil olacağınıza burada eleştirilin daha evladır.

Adam sizi abla olarak görüyordur bana kalirsa kendi kendinize arabesk hayaller kurup paranoya yapmayın. Nisanlanmis adamin da huzurunu bozmayın madwm koskoca kadınsınız, kendinize uygun birini bulmasını bilirsiniz. Ortalık adam kayniyor, sahiplilerden uzak durun bi zahmet

Ayy sakın konuşmayın!!!
Şu anda akılla düşünemiyorsunuz.
2 yıldır sizi tanıyan adam duygusu olsa yaş farkı dinlemez, bir şeyler yapardı, yapmamış ve şu anda "BAŞKASIYLA NİŞANLI".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…