Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Bazen öyle bir bakıyor ki sanki o da beni seviyor gibi demişsiniz.Tamamen yanlış anlama.gibi olmaz .Bir insan ya sever ya sevmez.Bu kişi sizi sevseydi şuan yüzük sizin parmağınızda olurdu.Bence bu defteri kapatın adamın da her hareketini bence beni seviyor diye yorumlamayın. Bu da olmadı sıradaki deyin geçin

Benim anlamadigim cocuk size hic abla demedimi. Yani benim isyerimde olsun carsida olsun pazarda olsun disarda olsun benden kucuklere herzaman ablacim mantigiyla yaklastim.arda onca yasa ragmen cocugun koydugu mesafe bu yuzden yani size isyerinde atiyorum ayse hanim diye konusuyodur ama icten ice abla diyodur.annesi sizce izin veririmi bu olaya annesini katmissiniz. Hicbir anne bu kadar yas farkina izn vermez. Kaldiki adam nisanli.

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
yaşı çok önemli değil ama adam maalesef nişanlanmış. Üzgünüm ama size karşı bir şeyler hissediyor olsaydı hayatında başka birisi olmazdı. Üzülmeyin.. Zamanla bu duygu geçecektir, bir beklentiye girmeyin. Kedisi ile bir konuşma çabasına da girmenizi önermiyorum, çünkü yüksek ihtimal negatif bir sonuç alacaksınız. Daha çok üzülecek ve sonrasında ister istemez aranızda bir soğukluk olacaktır. Bu da eski durumdan daha rahatsız edici bir durum olacaktır.

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Sizi sevse sizle nişanlanırdı. Sizinkisi sevgi ilgi açlığınıza denk gelmiş.Ateşle barut misali, ateş baruta biraz yüz vermiş barut patlamış. YOlunuza devam edin lütfen...

Adam size hic umut vermemis ki zaten cok fazla yas farki var olacak is degil adam nisanlanmis hala daha kendi kendize gelin guvey olmaya calisiyosunuz konusup huzur bozmayin kendinizide rezil etmeyin kendi yasiniza uygun bekar adamlar bulun sevmek icin

Eğer değiştirebiliyorsanız iş yerinizi değiştirin, farklı kurum ya da farklı oda bilemiyorum. Adamla asla konuşmayın tabii ki, adamın bir ilişkisi var. Anlıyorum duygulara söz geçmiyor ama bu şekilde çok yanlış hareket etmiş olursunuz. Kendinize başka meşgaleler bulun, yeni bir kurs olur, spora başlayın ne bileyim kafanızı dağıtın. Bu şekilde kafayı ona takmanız hiç doğru değil.

Adam bana hic bir zaman abla demedi bazen ismimle seslenirdi. Ancak genel olarak ... hanım derdi. Yorumlari okuyorum. Ancak silmek unutmak oyle kolay olmuyor. Sabah yine is yerine geldim. Her sabah uyandigimda bu lanet yere gitmek istemiyorum artik diyorum surekli onu goruyorum cunku ama kendisini gorunce bir anda o dusuncelerim ortadan kayboluyor. Sabah geldigimde konussam mi konusmasam mi diye yuzune bakiyordum basi egik biseyler yaziyordi gozlerini kaldirip gozlerime gulumseme ile oyle bi bakti ki beni benden aldi. Kendisine bir bardak cay almis bi tanede bana almis getirdi verdi oylesine mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim. Saniyorum ben bu adamla konusacagim sonu ne olursa olsun, uzun bir mesaj yazip herseyi acikayacagim.

Adam bana hic bir zaman abla demedi bazen ismimle seslenirdi. Ancak genel olarak ... hanım derdi. Yorumlari okuyorum. Ancak silmek unutmak oyle kolay olmuyor. Sabah yine is yerine geldim. Her sabah uyandigimda bu lanet yere gitmek istemiyorum artik diyorum surekli onu goruyorum cunku ama kendisini gorunce bir anda o dusuncelerim ortadan kayboluyor. Sabah geldigimde konussam mi konusmasam mi diye yuzune bakiyordum basi egik biseyler yaziyordi gozlerini kaldirip gozlerime gulumseme ile oyle bi bakti ki beni benden aldi. Kendisine bir bardak cay almis bi tanede bana almis getirdi verdi oylesine mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim. Saniyorum ben bu adamla konusacagim sonu ne olursa olsun, uzun bir mesaj yazip herseyi acikayacagim.
Bence yazmayın diğer arkadaşların da söylediği gibi artık nisanlanmis size karşı duygusu olsa size açılırdı burdaki insanların tavsiyesine uyun sonrasında daha da fazla pişmanlık duymayin

Peki konuştuğunuzda ne olmasını bekliyorsunuz? Ah evet aslında ben de sana aşığım ama itiraf edemediğim için başkasıyla nişanlandın falan demesini mi?
Çok istiyorsanız konuşun tabi ama reddedilmeye, terslenmeye, ilişkinizin tamamen bitmesine de hazırlıklı olun.

Kadin erkek iliskileri konusunda cok mu tecrubesizsiniz? Evliyim, calisma arkadaslarima sabah gulumseyip gunaydin derim; daha yakin olduklarima zaman zaman cay - kahve ister misin derim ve yeni bir kahve cesidi deneyeceksem ikram ederim vs. Bunu da cinsiyetten bagimsiz olarak yapiyorum, butun gun dipdibe calisiyoruz sonuc olarak. Ne kadar sacma cikarimlar yapiyorsunuz adamin normal davranislarindan.

Tahminimce her seyi aciklarsaniz aradaki yas farkini da goz onunde bulundurarak kendinizle dalga gectireceksiniz.

Kadin erkek iliskileri konusunda cok mu tecrubesizsiniz? Evliyim, calisma arkadaslarima sabah gulumseyip gunaydin derim; daha yakin olduklarima zaman zaman cay - kahve ister misin derim ve yeni bir kahve cesidi deneyeceksem ikram ederim vs. Bunu da cinsiyetten bagimsiz olarak yapiyorum, butun gun dipdibe calisiyoruz sonuc olarak. Ne kadar sacma cikarimlar yapiyorsunuz adamin normal davranislarindan.

Tahminimce her seyi aciklarsaniz aradaki yas farkini da goz onunde bulundurarak kendinizle dalga gectireceksiniz.

Evet tecrubesizim bu zamana kadarbsadece bir kisi oldu hayatimda o da iyi bir adam degildi. Daha sonra bu olaylara kapatyim kendimi soyutladim adeta ancak buyuk konusmamak gerekiyormus. Kendime bazen cok kiziyorum yanlis yapiyorum diye bazende mutlaka konusmalisin diyorum yukardaki mesajimda yazdigim gibi.

Is yerinde abla diye hitap edilmez zaten bundan bir şeyler çıkarmaya çalışmayın

Acaba neden gözlerini bana dikti bakıyor manasında bir gulumseme olamaz mı? Gerçekten rezil oldugunuzla kalacak.

Bence siz yalnızlıktan ötürü ona karşı duygular beslemişiniz. Ama bu duygularınız karşılıklı değil. Size o yönde ilgisi olsaydı başkası ile nişanlanmazdı. Bir de o artık nişanlanmış yani yaptığınız doğru olmaz. Konuşursanız arkadaşlığınızı da zedelersiniz. İşinize odaklanın. Biraz dışa açılın, sosyal faaliyetlere vs katılın, depresyona girmeyin. Şu an çok yoğun olan bu duygularınız zamanla geçecek. İnanıyorum ki karşınıza sizi sevecek bir insan çıkacaktır.

Back
X