- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Offffff offff bende sanmıyordum:)Sanmıyorum. Şu an için evlilik kriterlerime uymuyor.
Offffff offff bende sanmıyordum:)
Kendinden yaşça küçük olan kızlarla beraber olurken, erkekler de böyle vicdan yapıyor mu acaba ? Ne olacak ,duygular şelaleyse sal gitsin ...KıZlar anlayacağınız gibi kendimden yaşça küçük birimden elektrik alıyorum. Sizce oluru var mı?
6 yaş çok değil ama arada off çektiriyor işte:)Çok derinden bir off çektin
Olmasına olur.. Neticede önemli olan duyguların karşılıklı olması, dünya görüşü ve vizyonun uymasıdır..
Ancak şunu da bir hemcinsiniz olarak belirtmek isterim.. o yaştaki erkekler hepsi demiyorum ancak geneli kendinden çokça yaş büyük olan kadınlara farklı amaçlarla yaklaşabiliyor..
O yüzden size nacizane tavsiyem karşınızdaki adamın duygularından düşüncelerinden emin olmadan bir şeylere başlamayın, yaşamayın. Sonra çok üzülürsünüz.
Aranızda 10 yaş var, çok fazla.
23 yaşında yeni delikanlı,tersini düşünün hoş değil...istismara girebilir nerdeyse.
Birlikte olan yok mu ? Tabiki de var..
Suan bu sorunun en tatli hallerini yasiyorsunuz..
Bir de bunun iliskiyi ailelere aciklama ve kabul ettirme evresi var..
heh iste asil sorun ve durumun gercekligide. burada basliyor..
Devam ise ne guzel..
Ama severken karsi tarafin veya sizin ailenizden birileri cikipta cok yas farki var olmaz derlerse ..
İste o zaman cok uzulursunuz..
Yahu konu sahibi cinsellik için görüşüyor zaten. Benim için farketmez kafasında. Boşuna "ciddi düşünmezse üzülürsün" diye uyarmayın yani.
Öyle anlaşıldı çünkü 30dan sonra vur patlasın çal oynasın vs demişsiniz. 23 yaşındaki bi erkek az çok neden yaklaşır kendinden büyük birine malumYoo ben cinsellikten bahsetmiyorum öyle anlaşıldıysam özür dilerim. Ben duygusal anlamda bahsetmiştim.
Öyle anlaşıldı çünkü 30dan sonra vur patlasın çal oynasın vs demişsiniz. 23 yaşındaki bi erkek az çok neden yaklaşır kendinden büyük birine malum
Aman dikkat et önce sorun etmem diyolar sonra sorun ediyolar yaşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?