Yaşça küçük erkekle çıkmak?

Eniştenin anası sorun yapmadı mı yada sizinkilee nasıl karşıladı ilk
Ailer tanıșmadan yaș konusunu bilmiyorlardı, sonrasında babam biraz endișelendi ama kardeșime bıraktı, kv sorun etmemiș canım, kardeşim yașını gøstermiyor belkide ondan, ama bence kısmet olunca birșekilde oluyor.

İşte mesela erkek tarafı anası kapalı mı açık mı Kapalı olunca daha sorun gibi

Ama işte heyecan dorukta ama duygusal açıdan tatminsiz bir ilişki olur hız trenine binmek gibi Yaşça büyük adam da su kaydırağı yada çarpışan araba Hız trenine alışınca napcaksın

Ama işte heyecan dorukta ama duygusal açıdan tatminsiz bir ilişki olur hız trenine binmek gibi Yaşça büyük adam da su kaydırağı yada çarpışan araba Hız trenine alışınca napcaksın

Ben hiç kendimden büyük biri ile olmadım. Bilemedim şimdi.

23 yaşındaki erkek seni hayatına eklediği hatunlara çeşitlilik katman açısından skor hanesine eklediği bir başarı olarak görür Seni mutlu eder Memnun eder Ama bu mentalitede olur Yani erkek muhabbetinde olm kız benden on yaş büyük lan Heyy be ne adamsın sen de az değilsin gibi muhabbetlerine katkı sağlamış olursun Dokunmazsa bu sana sen de çıtırın tadını çıkar ama dikkat et bağlanma

Benim tek korkum bırakamamak zamanı geldiğinde ama o adrenalin var ya tavan işte. Kalp pırpır güm güm /...

Ama yarın öbür gün kendini onu 20 yaşındaki kızlardan kıskanırken bulup acı da çekebilirsin Kadınların yaş hassas bi noktası

Anammm çıtır çıtır erkekler genç kadınlarla oluyor kadınlar niye olmasın .bulmuşken kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…