- 26 Eylül 2017
- 86
- 20
- 3
- 40
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
23 de bebe ya.tamam ciddi düşünmüyorsunuz da sizinde yas gezip tozayım diyeceğiniz kadar küçük değil.( ayni yaslardayiz) bence ciddi düşünecektiniz birileri olsun
23 yaşnda bi erkek sandığnz gbi olgun deildr. Konuştuğu bi kaç kızdan birisindir. Bnde 5 yaş küçükle flört ettim heycanlı güzel oluyor ama evlilik düşünmediğim için sonlandırmıştm.
Yılların boşa geçirecek kadar kıymetsizse dene ama kıymetli diyorsan yaklaşma bile..
Komşumuzun oğlu kendinden 10 yaş büyük bir kızla evlendi. Bir de kızı oldu. Çok da uyumlu bir çift. Ciddi şeyler de olabilir yani..
Ben 33 o 23. Ciddi birşey olmak zorunda değil illaki.
23 yaşındaki bi erkek 33 yaşındaki bi kadına çocuksu gelmez mi?
Bende öyle dediydim şimdi evliyim kendisiyleBen 33 o 23. Ciddi birşey olmak zorunda değil illaki.
Benim kafa kağıdım 33 ama en fazla 22-23 gösteriyorum. İki sene önce bara girerken kimlik sordular. Gerisini sen düşün.
Ilk basta cazip gelsede sonradan sıkılabilirsin kuşak farki kaynakliHaklısın. İkili ilişkilerde başarısızım.
Erkekleri de tanıyamıyorum. Herşey mümkün tabi.
Ağzının dadını bileydinBence 10 yas cok fazla
32 olcam (ühüüü) 23 yas ve civari erkekler
Ergenus gibi geliyor bana
Nasil elektirik alabildiniz hayret ettim.
Ağzının dadını bileydinhele şimdiki gençler dalyan gibi maşallah kütür kütür erik gibim
Ağzının dadını bileydinhele şimdiki gençler dalyan gibi maşallah kütür kütür erik gibim
Hahaha
Yok yaa 2 kelime ediyorlar 3. De tamam cocuuuum gorusuruze bagliyosun
Yani yaş farkından ziyade oğlan çok genç.. niyeti de belli bence.. eğer senin de niyetin aynıysa olabilir..
Kizkardesimin eşi ondan 9 yaş ufak çokta mutlular evlendiklerinde 32 ve 23 yaşlarındaydilar, 8 senelik evlilerBen 33 o 23. Ciddi birşey olmak zorunda değil illaki.
Eniştenin anası sorun yapmadı mı yada sizinkilee nasıl karşıladı ilkKizkardesimin eşi ondan 9 yaş ufak çokta mutlular evlendiklerinde 32 ve 23 yaşlarındaydilar, 8 senelik evliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?