Yaşça küçük erkekle çıkmak?

23 yaşnda bi erkek sandığnz gbi olgun deildr. Konuştuğu bi kaç kızdan birisindir. Bnde 5 yaş küçükle flört ettim heycanlı güzel oluyor ama evlilik düşünmediğim için sonlandırmıştm.
Yılların boşa geçirecek kadar kıymetsizse dene ama kıymetli diyorsan yaklaşma bile..

Şöyle diyeyim ortak proje yapıyoruz iş dolayısıyla iş ortamında bir araya geliyoruz ve evet etkilendim galiba. Yazışmak ve konuşmak hoşuma gidiyor. İlk kez iki hafta sonra görüşeceğiz. Belki de o benden hoşlanmayacak devam bile etmeyecek hiç Başbaşa kalmadık sonuçta. Aslında çok bilinmeyenli bir denklem Çözemiyorum...

Komşumuzun oğlu kendinden 10 yaş büyük bir kızla evlendi. Bir de kızı oldu. Çok da uyumlu bir çift. Ciddi şeyler de olabilir yani..

Bence 10 yas cok fazla
32 olcam (ühüüü) 23 yas ve civari erkekler
Ergenus gibi geliyor bana
Nasil elektirik alabildiniz hayret ettim.

Yani yaş farkından ziyade oğlan çok genç.. niyeti de belli bence.. eğer senin de niyetin aynıysa olabilir..

Bence heyecanlı çok güzel bi ilişki olur ama dikkat et çabuk bağlanırsın bağımlılık yapar sende sonra ergenusun büyüene kadar türlü türlü saçmalıklarla upraşırsın koca kadın halinle Ama acayip heyecanlı olur ama o bi çocuk bunu da bil Bağlanırsan iş bırakmaya gelince bırakamazsın da Acı çekersin Sonra unutamazsın da çünkü sonra evlenmek isteyeceğin türde olgun adamların hiç biri sana o çıtırın verdiği tadı vermez İster istemez kıyaslamaya gidersin Üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…