yase43 Burun Estetiği Ameliyatı

yase43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
272
1
46
Almanya
02.06.2011

23 ekim 2010 da ameliyat oldum..hemen hemen her ay resimlerimi ekliyorum.doktorum istanbul boğaziçi tıp merkezinde Dr.Veli Aslandır.
7 Aylık fotolarımı ekledim :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım gayet ii görünüyorsun yarına morlukların ve şişliklerin biraz daha artar ama bu normal bişey. Merak ettim o burnunun içindeki şey boru mu yanlış mı gördüm?

irise farkli sarilmisti sen farkli
ayni doktor yapti demi sizin ameliyatinizi?
evet canim sen gayet iyi gorunuyorusun
ins bende senin gibi fazla morarmam:)gecmis olsuna.s.

Geçmiş olsun canım gayet ii görünüyorsun yarına morlukların ve şişliklerin biraz daha artar ama bu normal bişey. Merak ettim o burnunun içindeki şey boru mu yanlış mı gördüm?

ay evet ertesi gün şişti aksine.evet boru var canım nefes alabilmem için konulmuş ilk defa gördüm bende şok oldum

irise farkli sarilmisti sen farkli
ayni doktor yapti demi sizin ameliyatinizi?
evet canim sen gayet iyi gorunuyorusun
ins bende senin gibi fazla morarmam:)gecmis olsuna.s.

evet irisenin derisi çok inceymiş kanı da çok suluymuş ondan öle sarıldı galiba.aynı dr ama.gerçi banada derin çok ince dedi ama.ertesi gün daha çok morardım yaa normal diolar ama darısı başına tatlım.ama sızlıyo yaaa.:gitme:

evet canim ya beni cok sarip sarmaladilar, herhalde yaseminin de dedigi gibi cildim hassas diye olabilir :)

yasemincim cok gecmis olsun canim, hic uzulme, benim sisliklerim indikten sonra seninkiler hayli hayli iner hic bisiycigin kalmaz insallah canim 2-3 gune..

bu arada ayni borulardan bende de vardi. nefes alamiyordum hic icinden ama genede takmislardi.. ben tampon denen seyin o oldugunu saniyordum?

degil mi yoksa

ya kizlar bi de banyo yapabilir miyim ya? bitlenicem vallahi

ya ben 1 kasımda ameliyat olmaya karar vermiştim ki irisenin ilk halini görünce vazgeçtimde şimdi yeniden kendimi ikna etmek için yeni ameliyat olmuş kişilerin fotolarını görmek istiyorum, hani gün bile almışken vazgeçmek istemiyorum artık, biliyorum vazgeçersem bi daha cesaret edemem canım arkadaslık teklifi yolladım bu arada

sağol tatlım benim senin isim neydi.evet tampon o borular benim içtende et alındı kemik düzeldi falan baya uzun sürdü ameliyat 3,5 saat saat sürmüş.ben yarın tamponları aldırmaya gidicem sorayım tatlım banyo işini :)

kabul ettim tatlım bakabilirsin.valla ameliyata gülerek girdim benle dalga geçiyolardı en son onu hatırlıom ne işin var kütahyadan buralara kadar gelmişsin falan hahaha diolardı gülüoduk baya.sonra benn aaa siz beni bayıltıyosunuz şimdi ben uyucam dedim nerden bildin diye bi kahkaha sonra uyudum hehe :)

kızlar kime yaptırdınız ameliyatınızı?? ben şuan doktor araştırması içindeyimmm

canım irise ben mipa laracroft ebruli dr veli aslana ameliyat olduk.ya benim çok acele oldu sabah 11de muayeene oldu ben burnumun beğenmediğim yerlerini söyledim doğru dedi düzeltirim ucu biraz şiş evet ama ameliyattan hemen sonra küçülmesini bekleme çünkü kıkırdağı ellicem onun için masaj vericem onu yapacaksın hayal kırıklığına uğrama yani dedi.burnun şöle olcak falan demedi bile.12.30da ameliyata girdim düşünün.bakalım nasıl olcak :)

inanmıyorum yaa nasıl hemen karar verdin ve girdin büyük cesaret yanii :) bilgisayarda falan düzeltme de yapmadı yanii?? ben de barış çakırda karar kılmştım ama babam bikaç doktor daha araştırmamı istediği için sizlere de sorayım dedim.arkadaşlık teklifimi kabul ettin mi? bakıcam burnuna :)

yasemincim benim adim iris. iris eda, hangisi aklinda kalirsa artik

yarin sabah kuafore yikaticam saclarimi artik :) umarim tamponlarin alinirken hic canin yanmaz canim, benim de cok yanmamisti yani.. boyle garip burnundan cikan birsey hissediyorsun huylandiran bisi. ama canini yakmiyo yani..

ya beni goren ameliyattan vazgecmis.. bugunde kendimi iyi hissediyim diye alisverise ciktik.. dukkanlarda dolanirken arkadan soyle sesler duyuyorum

"ay bende dusunuyodum ama simdi vazgectim"
"ay ben kesinlikle olmam ameliyat suna bak"

artik beni gorup morali bozulan senin resimlerine bakip cesaret alir :)

opuyorum canim seni, cok gecmis olsun tekrar olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

canim sende korkma lutfen, yani tamam gorunusu gercekten korkuncta, hani herkese ayni sey olacak diye birsey yok. bunye meselesi iste.

eger agladiktan sonra 2 gun sis kalan gozlerin varsa, elini kolunu carptiginda hemen moraran, morluguda 2 hafta gecmeyen bi yapin varsa benim gibi olma ihtimalin yuksektir.

ama bu tur seylerin yoksa bunyen benimki gibi hassas degildir belki o yuzden benimki gibi sikintilara girmeden atlatabilirsin.

yasemincigimi bi gorsen ameliyattan sonra bile benim 5 gunluk suratimdan iyiydi hali

ameliyattan sonra en fazla 1 hafta cekiceksin bu illeti sonrada ruya_ruya nin dedigi gibi "oh be iyiki olmusum ameliyat" diyeceksin

hatta insallah ben de diyecegim..

daha demedim valla

oowwww
o zmaan benimde sisme morarma durumum olabilir
ben biraz aglasam gozlerim balonnnn gibi oluyo hemen bide
bacaklarimda mutlaka morluklar olur
carparim oraya buraya ve kolayda gecmezler(
neyse yinede ins senin kadar sismem irise..
yasemin masallah gayet ii gorunuyorsun

geçmiş olsun haber verecektin yasemin ama vermedinn neyse hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…