Geçmiş olsun canım gayet ii görünüyorsun yarına morlukların ve şişliklerin biraz daha artar ama bu normal bişey. Merak ettim o burnunun içindeki şey boru mu yanlış mı gördüm?
yorumlarınızı bekliyorum.daha 1 gün bile olmadı ameliyattan çıkalı.saat 16.00da ameliyattan çıktım malum :)boshayallersmile
irise farkli sarilmisti sen farkli
ayni doktor yapti demi sizin ameliyatinizi?
evet canim sen gayet iyi gorunuyorusun
ins bende senin gibi fazla morarmam:)gecmis olsuna.s.
canım fotoğraflarını göremiyorum ben , albüm özel sanırım
evet canim ya beni cok sarip sarmaladilar, herhalde yaseminin de dedigi gibi cildim hassas diye olabilir :)
yasemincim cok gecmis olsun canim, hic uzulme, benim sisliklerim indikten sonra seninkiler hayli hayli iner hic bisiycigin kalmaz insallah canim 2-3 gune..
bu arada ayni borulardan bende de vardi. nefes alamiyordum hic icinden ama genede takmislardi.. ben tampon denen seyin o oldugunu saniyordum?
degil mi yoksa
ya kizlar bi de banyo yapabilir miyim ya? bitlenicem vallahi
ya ben 1 kasımda ameliyat olmaya karar vermiştim ki irisenin ilk halini görünce vazgeçtimde şimdi yeniden kendimi ikna etmek için yeni ameliyat olmuş kişilerin fotolarını görmek istiyorum, hani gün bile almışken vazgeçmek istemiyorum artık, biliyorum vazgeçersem bi daha cesaret edememcanım arkadaslık teklifi yolladım bu arada
kızlar kime yaptırdınız ameliyatınızı?? ben şuan doktor araştırması içindeyimmm
sağol tatlım benim senin isim neydi.evet tampon o borular benim içtende et alındı kemik düzeldi falan baya uzun sürdü ameliyat 3,5 saat saat sürmüş.ben yarın tamponları aldırmaya gidicem sorayım tatlım banyo işini :)
ya ben 1 kasımda ameliyat olmaya karar vermiştim ki irisenin ilk halini görünce vazgeçtimde şimdi yeniden kendimi ikna etmek için yeni ameliyat olmuş kişilerin fotolarını görmek istiyorum, hani gün bile almışken vazgeçmek istemiyorum artık, biliyorum vazgeçersem bi daha cesaret edememcanım arkadaslık teklifi yolladım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?