yase43 Burun Estetiği Ameliyatı

yok kıs bana nereleri beğenmiyosun dedi anlattım doğru dedi güldü.ben ayarlıcam bana güven dedi.zaten senin istediğin burunu değil yakışanı yaparım ben dedi.hadi hazırlan dedi veli bey hooop ben ameliyata bu kadar işte garip oldu ama :)) böle oldu vallaa

kıyamam ben sana.azalmıştır artık şişlikler.ben bugün aldırdım tamponu dediğin gibi hissettim hiç acımadı :) banyo işi de alçı alındıktan sonraymış yasak yani sadece vücut dedi dr yavuz bey :) bende seni öpüyorum kocaman tatlım inşallah yine görüşürüz yaa

sağol canım benim bugün 3.günüm ben bugün şiştim nedense

gerçekten çok alındım..

ameliyata girmeden haber veremeyebilirsn hatta bu sabah belki uyuyordur dinleniyordur konuşamaz diye düşünüp aramadım bile.. ama forumda bir dünya kişiye anlatmışsın cevaplar yazmışsın resimler eklemişsin bana çok sonradanda haber verebilirdin msj veya arama ile.. ama sağol yinede... buda ders olsun bana.

canım baktım fotoğraflarına çok morarmamışsın baya iyi. tabi bünyeden bünyeye fark ediyor, sanada irise de geçmiş olsun ne güzel atlattınız darısı başıma artık. çok büyük geçmiş olsun canım. güzel burunlar diliyorum hepimize

ayy canım benim bende diyorum sema neden yazıyo.ben cep telefonumdan giriyorum kaç gündür yatıyorum yani hep.gördüklerime cvp yazdım ama sen yazmamışsın heralde nete girmedi dedim nolurr yanlış anlama.bende sema bana küstümü neden yazmıyo diyorum yaaa (

soruna ben cevap vermek istedim :hulya:
canim alcin cikarildiktan sonra istedigin zaman dus alabilirsin ama su sicak olmamak sartiyla yani kisa bi sure oyle cok sicak bir suyla yikanmazsan daha iyi olur burnun icin a.s.

küsmedim canım ama hani haber bekledim senden gelmeyince birşey demedim napayım.. tekrar geçmiş olsun burnun gönlünce olur inş..

çok geçmiş olsun canım işlerin yoğunluğundan gözümden kaçmış en kısa zamanda toparlanman dileğiyle...

darısı başımaa darısı başımaa darısı başımaa :)

çok geçmiş olsun canım işlerin yoğunluğundan gözümden kaçmış en kısa zamanda toparlanman dileğiyle...

darısı başımaa darısı başımaa darısı başımaa :)

çok sağol canım.darısı başına inş. istediğin gibi olur seninde.3 gün kaldı kıs hayırlısı olsun sakınn panik yapmaa emiii :)

Canım arkadaşlık eklenmemiş, müsait olduğunda tekrar onay verir misin ? teşekkür ederim şimdiden tatlım

yase43 çok gecmıs olsun umarım burnun tam ıstedgın gıbı olur arkadaslık teklıf gonderdım benı de eklermıeısn resımlerını gormek ıseterım

yase43 çok gecmıs olsun umarım burnun tam ıstedgın gıbı olur arkadaslık teklıf gonderdım benı de eklermıeısn resımlerını gormek ıseterım

çok sağol tatlım.ekledim canım bakabilirsin ama ameliyatlı halim cuma günü alçılarım alıncak yeni resimlerimi eklerşm bakarsın yine

Yaseminciğim, baktım şimdiden güzel bir sonuç olacağı belli umarımda öyle olur, fazla morarmada olmamış sende gayet iyi görünüyorsun hadi bakalım sıra bekleme sürecinde sağlıklaa:)) öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…