inanmıyorum yaa nasıl hemen karar verdin ve girdin büyük cesaret yanii :) bilgisayarda falan düzeltme de yapmadı yanii?? ben de barış çakırda karar kılmştım ama babam bikaç doktor daha araştırmamı istediği için sizlere de sorayım dedim.arkadaşlık teklifimi kabul ettin mi? bakıcam burnuna :)
yasemincim benim adim iris. iris eda, hangisi aklinda kalirsa artik
yarin sabah kuafore yikaticam saclarimi artik :) umarim tamponlarin alinirken hic canin yanmaz canim, benim de cok yanmamisti yani.. boyle garip burnundan cikan birsey hissediyorsun huylandiran bisi. ama canini yakmiyo yani..
ya beni goren ameliyattan vazgecmis.. bugunde kendimi iyi hissediyim diye alisverise ciktik.. dukkanlarda dolanirken arkadan soyle sesler duyuyorum
"ay bende dusunuyodum ama simdi vazgectim"
"ay ben kesinlikle olmam ameliyat suna bak"
artik beni gorup morali bozulan senin resimlerine bakip cesaret alir :)
opuyorum canim seni, cok gecmis olsun tekrar olumunekankayizsmile
oowwww
o zmaan benimde sisme morarma durumum olabilir
ben biraz aglasam gozlerim balonnnn gibi oluyo hemen bide
bacaklarimda mutlaka morluklar olur
carparim oraya buraya ve kolayda gecmezler(
neyse yinede ins senin kadar sismem irise..
yasemin masallah gayet ii gorunuyorsun
geçmiş olsun haber verecektin yasemin ama vermedinn neyse hayırlısı olsun...
gerçekten çok alındım..
ameliyata girmeden haber veremeyebilirsn hatta bu sabah belki uyuyordur dinleniyordur konuşamaz diye düşünüp aramadım bile.. ama forumda bir dünya kişiye anlatmışsın cevaplar yazmışsın resimler eklemişsin bana çok sonradanda haber verebilirdin msj veya arama ile.. ama sağol yinede... buda ders olsun bana.
evet canim ya beni cok sarip sarmaladilar, herhalde yaseminin de dedigi gibi cildim hassas diye olabilir :)
yasemincim cok gecmis olsun canim, hic uzulme, benim sisliklerim indikten sonra seninkiler hayli hayli iner hic bisiycigin kalmaz insallah canim 2-3 gune..
bu arada ayni borulardan bende de vardi. nefes alamiyordum hic icinden ama genede takmislardi.. ben tampon denen seyin o oldugunu saniyordum?
degil mi yoksa
ya kizlar bi de banyo yapabilir miyim ya? bitlenicem vallahi
ayy canım benim bende diyorum sema neden yazıyo.ben cep telefonumdan giriyorum kaç gündür yatıyorum yani hep.gördüklerime cvp yazdım ama sen yazmamışsın heralde nete girmedi dedim nolurr yanlış anlama.bende sema bana küstümü neden yazmıyo diyorum yaaa(
küsmedim canım ama hani haber bekledim senden gelmeyince birşey demedim napayım.. tekrar geçmiş olsun burnun gönlünce olur inş..
Yase43 canım geçmiş olsun inşallah istedğin sonucu alırsın, arkadaşlık yolladım beni ekler misin?
çok geçmiş olsun canım işlerin yoğunluğundan gözümden kaçmış en kısa zamanda toparlanman dileğiyle...
darısı başımaa darısı başımaa darısı başımaa :)
Canım arkadaşlık eklenmemiş, müsait olduğunda tekrar onay verir misin ? teşekkür ederim şimdiden tatlım
yase43 çok gecmıs olsun umarım burnun tam ıstedgın gıbı olur arkadaslık teklıf gonderdım benı de eklermıeısn resımlerını gormek ıseterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?