yase43 Burun Estetiği Ameliyatı

sağol hayatımm valla 3.günden sonra morardım şiştim ben çok tuhaf ama :)) ama azaldı artık 6.günüm bugün sadece göz altlarım kırmızı ve yeşilimsi bi renk kaldı..iyi dileklerin için teşekkür ederim hayatım bende öpüyorum :asigim:

Merhaba yase

yeni burnun hayırlı olsun... Alcıyı ne zaman cıkartacaklar ... Bırde arkadaşlık teklıfı gonderdım lutfen benı de lıstene ekleyebılırmısın. Resımlerınını gormeyı cok ıstıyorummm..

sağol tatlım.alçıyı pztesi çıkartacaklar 10gün durması lazımmış bende sıkıldım artık zaten.
Ekledim canım bakabilirsin.zaten ameliyat halim pek bişey yok borular var hehehe :)))

şimdi gördüm resimlerini. tekrar geçmiş olsun. şimdiden güzel görünüyor.
borularla rahat nefes alabıldınmı ?

Yasemincimmmm 7 gün ile 10 gün arasında bile baya fark var inan bana, baya bir güzelleşmeye başladı senın burnun bır ay sonra afet olursun:)) beklıcez artık resımlerını canmm

Yasemincimmmm 7 gün ile 10 gün arasında bile baya fark var inan bana, baya bir güzelleşmeye başladı senın burnun bır ay sonra afet olursun:)) beklıcez artık resımlerını canmm

sağolll alevcimmm bant var üstünde halaa alışamadım yaa...garip hissediom kendiiimiiii

Yok tatlım sen merak etme bu estetik sabır gereken bir olay, daha önceki arkadaşlarda yaşadı bunları bende yaşayacağım kısmetse bır ay sonra sen sıkma canını geçicek hepsi zamanla sadece sabır güzelim.... bu arada bende bir karadenizli olarak ailedeki tek uzun burunluyum:))))

hadi yaa sen nerelisin :) sabretcez artık.darısı başına canımmm :)

Canım daha yolun çok başındasın moralini bozma, o burun ne şekilden şekle girecek oooooo

Annem Giresun Babam Ordu ; anlıcan tam bir karadenizliyim)))))))))))) bakalım neler olcak benım adıma inş hayırlısı... amam sen resimlerini eklemeye devam et lütfen :)

Annem Giresun Babam Ordu ; anlıcan tam bir karadenizliyim)))))))))))) bakalım neler olcak benım adıma inş hayırlısı... amam sen resimlerini eklemeye devam et lütfen :)

benim de annemde babamda samsunlu bende :)) bende tam karadenizliyim memnun oldum :) eklicem canım bugün 14.günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…