Yaseminciğim, baktım şimdiden güzel bir sonuç olacağı belli umarımda öyle olur, fazla morarmada olmamış sende gayet iyi görünüyorsun hadi bakalım sıra bekleme sürecinde sağlıklaa:)) öpüyorum seni
resimleri ben neden göremiyorum yaaayorumlarınızı bekliyorum.daha 1 gün bile olmadı ameliyattan çıkalı.saat 16.00da ameliyattan çıktım malum :)boshayallersmile
arkadaşı eklersen görürsün :)
Merhaba yase
yeni burnun hayırlı olsun... Alcıyı ne zaman cıkartacaklar ... Bırde arkadaşlık teklıfı gonderdım lutfen benı de lıstene ekleyebılırmısın. Resımlerınını gormeyı cok ıstıyorummm..
Gecmıs olsun ne iyi ben agzımdan nefes almaktan dudaklarım kup kuru yara olmustu bizede taksalardı boru falan
şimdi gördüm resimlerini. tekrar geçmiş olsun. şimdiden güzel görünüyor.
borularla rahat nefes alabıldınmı ?
Yasemincimmmm 7 gün ile 10 gün arasında bile baya fark var inan bana, baya bir güzelleşmeye başladı senın burnun bır ay sonra afet olursun:)) beklıcez artık resımlerını canmm
memnunmusun burnundan yase
Yok tatlım sen merak etme bu estetik sabır gereken bir olay, daha önceki arkadaşlarda yaşadı bunları bende yaşayacağım kısmetse bır ay sonra sen sıkma canını geçicek hepsi zamanla sadece sabır güzelim.... bu arada bende bir karadenizli olarak ailedeki tek uzun burunluyum:))))
Canım daha yolun çok başındasın moralini bozma, o burun ne şekilden şekle girecek oooooo
Annem Giresun Babam Ordu ; anlıcan tam bir karadenizliyim)))))))))))) bakalım neler olcak benım adıma inş hayırlısı... amam sen resimlerini eklemeye devam et lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?