estetik sanki biraz da şans işi gibi geliyo bana.veli beye olup beğenmeyenleri de biliyorum ama ben öyle bişey yaşamadım.zaten ben doğal durmasını istemiştim hafif kavis olsun falan dedim,yüzüme yakışanı siz daha iyi bilirsiniz dedim sonra hatta gülmüştü veli bey iyiki veli beye olmuşum estetikliyim diye bağırmıyo burnuşum
aynen canım cok dogal gorunuyor burnun. bende arastırıyorum doktorları veli beyin yaptıkları sankı dogal gibi gelmemişti ama seninki tam tersi olmuş. dediğin gibi hem şans işi hemde senin ne istediğin önemli sonucta herkes burnum dogal gorunsun demiyor
aynen canım cok dogal gorunuyor burnun. bende arastırıyorum doktorları veli beyin yaptıkları sankı dogal gibi gelmemişti ama seninki tam tersi olmuş. dediğin gibi hem şans işi hemde senin ne istediğin önemli sonucta herkes burnum dogal gorunsun demiyor
Canım öncelikle ne istediğine karar ver daha sonra doktorunu iyi seç ki pişman olma.herkes çok fazla araştırıyor artık..doktor seçimi çok önemli ama..inş. karar verir ve sende ameliyatını olursun.ben iyiki olmuşum diyorum şahsen hatta neden bu zamana kadar beklemişim diyorum