yase43 Burun Estetiği Ameliyatı

Yase ameliyattan değilde sonrası korkutuyor iyi karar vermişsiniz geçmiş olsun burnunuz güzel olmuş nefer alem sizinde...

hiç korkma canım.ağrı sızı yok..ilk ameliyattan çıkınca ilacın etkisi azalmaya başladığında hafif sızladı başka bişey hissetmedim.hatta dedimki keşke daha önce olsaydım bumuydu dedim

çok beğendim, çok yakışmış, ben de dün görüşmeye gittim, veli bey burnumun ucunun da küçülmesi gerektiğin söyledi, anlattıklarından biraz senin burnuna yakın bir tarif verdi, çok kalkık yapmıyo galiba doğallık bozukmasın diye??

teşekkür ederim canım, evet dediğin gibi veli bey doğallıktan yana ama en iyisi de o bence.ben memnunum dr.umdan darısı başına

tşk ederim kabul ettiğin için şimdi baktım resimlerine iyi ki olmuşun tek kelimeyle süppper olmuş yüzünle çok uyumlu hem çok doğal hem çok yakışmış güle güle kullan

tşk ederim kabul ettiğin için şimdi baktım resimlerine iyi ki olmuşun tek kelimeyle süppper olmuş yüzünle çok uyumlu hem çok doğal hem çok yakışmış güle güle kullan

rica ederim :) bana ameliyat olmadan önce herkes ne gerek var burnun kötü değil diyorlardı ama ameliyat olduktan sonra iyiki olmuşsun demeye başladılar çok memnunum zaten darısı olmak isteyenlerin başına.

rica ederim :) bana ameliyat olmadan önce herkes ne gerek var burnun kötü değil diyorlardı ama ameliyat olduktan sonra iyiki olmuşsun demeye başladılar çok memnunum zaten darısı olmak isteyenlerin başına.

canım resımlerıne baktım gercekten cok guzel olmussun cok yakısmıs :) doktorun velı aslanmıs şaşırdım dogrusu senın burnun cok guzel olmus velı aslanın yaptıgı burunlardan bı kac tanesını gormustm ve begenmemıstım estetık oldugu cok bellı oluyordu ama senınkısı hıc oyle degıl :)

estetik sanki biraz da şans işi gibi geliyo bana.veli beye olup beğenmeyenleri de biliyorum ama ben öyle bişey yaşamadım.zaten ben doğal durmasını istemiştim hafif kavis olsun falan dedim,yüzüme yakışanı siz daha iyi bilirsiniz dedim sonra hatta gülmüştü veli bey iyiki veli beye olmuşum estetikliyim diye bağırmıyo burnuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…