yase43 Burun Estetiği Ameliyatı

Anam süpersin walla an be an gelişemeler sende:))) sağlık açısından nasıl hissediyorsun... ama belli şişmiş biraz artık bir iki ay şiş miş idare etcez

Anam süpersin walla an be an gelişemeler sende:))) sağlık açısından nasıl hissediyorsun... ama belli şişmiş biraz artık bir iki ay şiş miş idare etcez

sağol canımm evet hergün değişiyorum yaa.sağlık açısından çok iyiyim kıs.alçı laınınca rahatladım çünkü burnumun üstündeki baskı gitmişti.çok rahatım valla kez septum deviasyonu ameliyatı oldum ama nefes problemim geçmedi .ye estetik de aradan çıksın dedim.çooook memnunun.nefes almam bile değişti doktorumdan memnunum.

2 kez septum deviasyonu oldum..3.ye estetik de olsun dedim aradan çıkarım.sayılar çıkmamış da

Tatlım ben senin yerinde olsam septum mudur nedir ilk olduğumda olurdum bahanesiyle:))) hadi bakalım en kısa zamadna iyleşmen dileğiyle, hemşerim sen böyle devam et önden yandan fotolarla bak sıra banada gelecek az kaldı ona göre seni takip etmem lazım:))))))))

tamam canım koyarım valla.bende bi çok kişi sayesinde gaza geldim yoksa yaptırmıcaktım :)) fotoları gördükçe ameliyat olmaya karar verdim..sendemi veli beye olcaksın :))

Evet canım Allah nasip ederse Veli Bey yada Bilge Bey'e ikisinin arasında bir seçim yapacağım bakalım tam kesınleşmedi:) onun için senın resimlerini görmem ve Veli Bey hastalrının durmunu takip etmem gerekiyor:)

tamam canım ben koyar dururum takip edersin :)) ol tabi ben memnunum ama yanlar hala şiş. daha 16 gün oldu yaa üfff

Sağolasın canım ya çok teşekkür ederim şimdiden, ama sende sabırlı olmalısın hemen olmuyor ama 1 aydan sonra şekil ortaya çıkıyor olana arkadaşların verdiği bilgiler bu şekilde:)))))

Hadi ya hmm anladım canım benım, ıyı beklerız bizde istersen beni ekleyebilirsin face de ALEV ............. kızıl saçlı yüzü yakından olan bır resımım var:))))

Merhaba

Tüm konularınız bu konunuzun linki altında birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

canm ya senin burnunu çok beğeniyorum ben...dr seçiminde kararsızdım senin burnunu gördükten sonra veli bey i araştırmaya başladım:)

canm ya senin burnunu çok beğeniyorum ben...dr seçiminde kararsızdım senin burnunu gördükten sonra veli bey i araştırmaya başladım:)

teşekkür ederim denizcim. valla ben veli beyi herkese tavsiye ediyorum çok memnunum.yakında kontrole gidicem bakalım..düşünüyosan eğer ameliyatı bi görüş derim

Yase ameliyattan değilde sonrası korkutuyor iyi karar vermişsiniz geçmiş olsun burnunuz güzel olmuş nefer alem sizinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…