Selam kızlarrrr
bugün bitse de uyusam birazzzzzzz ))))))
Valla sabah minibüse bindim, uyuyayım işyerime kadar dedim, şoför psikopat çıktı uyumak ne kelime, gözlerimi bile kırpamadım )))))))
Geldim kahvaltımı yaptım, bugün bir dilim çavdar ekmeğine lorumu ekledim yedim, şimdide yeşil çayımı içiyorum, içine limonumu da sıktım..
Öğlene sanırım ya tavuk yerim yada köfte... Duruma göre bakacağım... Tartım beni sabitledi, bende tekmeledim onu ))))))
Akşam karşımda neler neler yediler, nachos'dan bile tatmadım.. ama tartı tüm bunlara rağmen nuh dedi peygamber demedi.. Beni sinir etti..
İnsan akşamki irademin hatrına 100 gram aşağı oynar, adi tartı noolcak....
Pazartesiyi bekleyelim bakalım ))
soya birşey soracağım
bende kansızlık vardı ya arkadaşım sabahları aç karnına 1 bardak portakal suyunun içine 1 yemek kaşığı pekmez koy 15 gün iç dedi yani dene bir dedi kanı yükseltiyormuş senın bir bilgin varmı
Yasemincim,
Kansızlık için ananem genelde dut pekmezi önerirdi.. Ananem şifacıdır )) Yaptığı karışımları görsen şaşarsın o derece yani )))))
Eğer ilaç kullanıyorsan portakal suyunu hiç bir şekilde tavsiye etmem.. Bir ara senin bu kansızlık probleminle ilgili araştırma yaparken okumuştum sanırım, öyle aklımda kalmış, 1 tatlı kaşığı dut pekmezini 1 bardak ılık suya ekle içine limon sık ve iç... Bu hem kansızlığa iyi gelir..Hem de limon demir emilimini kolaylaştırır.. Limonun böyle bir faydası var..
Bu şekilde denemeni öneririm ama yine de istersen bir araştır yada doktora sor canım... Karar senin ))
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?