Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

isteyeter hoşgeldin
sen iste yeter ki her şey olurrrrr
ne güzel bi nickmiş :9
akşamüstü elmamı yemeyi unuttum
neyse bugün de elmasız geçiversin
yemeği yaptım kabak çok güzeldi bi tabak yedim
yanına da yoğurt
daha da bişey yemem artık
yeşil çayımı demleyip keyif yapıcam
bugün suyumu ihmal ettim yaaa
eve 4te geldim sabah içtiğim 2 bardak su
şimdi de 2. ltdeyim
acaba doğru mu yapıyorum akşam 4ten sonra 3lt su içilir mi ki
bi de üstüne 3 kupa yeşil çay
bi ayağım tuvaletteee
daha spor yapıcam
spor olarak 10 dakikalık videolar bazen 20 dk yapıyorum bazen 10

Evet 400 demiştim mekiği 500 tane yaptım bugünluk spor yeter artikkkkk
Bu mekik cok hoşuma gider oldu

Selam kızlar

Eşimin doğum gününü kutluyoruz hala )) heleşükür istediğim gibi oldu...
En keyifli kısmıda pasta oldu çünkü bonnyfooddan meyve sepeti spariş etmiştim üzerine de seni seviyorum yazan bir kurabiye eklettim kalp şeklinde... Ama önce başka bir pasta getirttim ortaya, mumları üfledi.. Garsona dedim ki, bu pastayı hiç beğenmedim başka bir pasta getirin bu ne biçim bir pasta.. Eşim şok oldu ))))) benden hiç öyle şeyler beklemez çünkü.. Hatta masadaki herkes güzel işte nesi var falan diyor.. Garsonda, o zaman bunu biz yyelim size başka getirelim dedi sonra gidip meyve sepetimizi getirdi )))) çok eğlenceliydi )) aklınızda olsun güzel bir fikir oldu bence ))

Aldığım hediyeleri de beğendi, hele saate bayıldı ))

Yemek olarak içinde haşlanmış buğday, yeşil mercimek, tavuk olan roka ve yeşillikli bir salata yedim.. İçinde cevizde vardı.. Sos koydurmadım çok az zeytinyağı koydum sadece.. Tuz zaten eklemiyorum biliyorsunuz ))
Pasta yemedim, meyveninde üstündeki çikolatasını temizledim bir dilim elma yedim ve kendimi tebrik ettim azmimden dolayı

Hemen aklımdayken yazayım

İnsirah, suya bir anda yüklenme... Günde 2-2,5 litre su yeter daha fazla içme... Gün içine yay belli saat aralığında tüketme suyu böbeklerini yorarsın..

Yasemincim, sporun muhteşemmm tebrik ediyorum seni.. Mekik çekmeyi bende senin kadar sevebilsem keşke ))

Günaydın kızlar

soya eşinin doğum kutlu olsun ömür boyu mutlu olursun canım

valla senı tebrik ederim doğum gunude pasta yemediğin için

Iki gündür sabahları 15 dak kondisyon bisikleti çeviriyorum

bugun 1 saate çıkarmayı planlıyorum

dün tartı 65,30kg iken bugun 66,80 kg oldu be ne ya sabah sabah moralim bozuldu yaw insan bir günde 1,50kg mı alır yediklerim belli
FAKAT bu hafta karnım davul gibi şişiyor özellikle gündüzleri akşama doğru azcık iniyor neyse daha regl var üşütme de olabilir bir de tuvalete 2 günde bir çıkıyorum
amma bahane sıraladım

bugun karne gunu bu yıl oğlumun derslerii ile hiç ilgilenmedim hepsi kendi emeği

önümüzdeki hafta sabahları işe yürüyerek gelmeyı planlıyorum 15 gün yürüyeceğim bu da bir spor demı kızlar (bahane sıralıyorum hava çok yağışlı olmazsa eğer)

kahvaltı
2 çeri domates
1 yeşil biber
1 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı lor
yeşil çay

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn

Önce Yasemine yazıcam sonra genel yazıcam ))

Yasemincim, 1 günde o kadar kilo almıyorsun merak etme... O sadece kas kütlelerinin daha ağır olmasından kaynaklanıyor.. Sporu çok fazla yaptığın için vücudunda kas oluşmaya başladı ve kas kütleleri aynı oranda bile olsa her zaman yağ kütlelerinden daha ağırdır... Bu aslında iyi birşey.. Bir süre sonra erime başlayacaktır..
Sabahları 1 saat kondisyon bisikleti çevirme bence çünkü hem akşam hem sabah spor seni de vücudunu da yorar.. Ve bir süre sonra spor yapmayı bıraktığında vücudunda oluşan o kaslar erimeye başlar yerine yağ kütleleri gelmeye başlar.. Yani sporu hep hayatının içine alacağın ölçülerde yap... Bu yüzden günlük 1 saati aşmayın diyorum ))
Sabahları 15 dakika kondisyon bisikleti çevirmen yeterli olacaktır, zaten işe de yürüyerek gidip geleceksen süper bir spor olacaktır senin için...
Akşamları yine her zamanki sporunu yapabilirsin...

Ve aramızdaki en fit vücutlu bayan sen olacaksın )) Ben dahil hiç birimiz senin kadar spor yapmıyoruz çünkü ))

Sevgilerimle

Selam kızlarrrr

bugün bitse de uyusam birazzzzzzz ))))))
Valla sabah minibüse bindim, uyuyayım işyerime kadar dedim, şoför psikopat çıktı uyumak ne kelime, gözlerimi bile kırpamadım )))))))
Geldim kahvaltımı yaptım, bugün bir dilim çavdar ekmeğine lorumu ekledim yedim, şimdide yeşil çayımı içiyorum, içine limonumu da sıktım..
Öğlene sanırım ya tavuk yerim yada köfte... Duruma göre bakacağım... Tartım beni sabitledi, bende tekmeledim onu ))))))
Akşam karşımda neler neler yediler, nachos'dan bile tatmadım.. ama tartı tüm bunlara rağmen nuh dedi peygamber demedi.. Beni sinir etti..
İnsan akşamki irademin hatrına 100 gram aşağı oynar, adi tartı noolcak....

Pazartesiyi bekleyelim bakalım ))

çok komiksin yaw
iyiki bu kk bulmuşum en önemliside sizleri bulmuşum

soya sabahları sadece 15 dk yaparım akşamda 40-45 dk yaparım ozaman

iş ile evimin arası yürüyerek de 20 dk araba ile 20 dak trafik malum ben onu 30 dak tamamlıyacağım ve 4 şubata kadar 63,90 ucundan görceğim tabı tartı banada bugun ki gibi gıcıklık yapmazsa

soya birşey soracağım

bende kansızlık vardı ya arkadaşım sabahları aç karnına 1 bardak portakal suyunun içine 1 yemek kaşığı pekmez koy 15 gün iç dedi yani dene bir dedi kanı yükseltiyormuş senın bir bilgin varmı

Yasemincim,

Kansızlık için ananem genelde dut pekmezi önerirdi.. Ananem şifacıdır )) Yaptığı karışımları görsen şaşarsın o derece yani )))))
Eğer ilaç kullanıyorsan portakal suyunu hiç bir şekilde tavsiye etmem.. Bir ara senin bu kansızlık probleminle ilgili araştırma yaparken okumuştum sanırım, öyle aklımda kalmış, 1 tatlı kaşığı dut pekmezini 1 bardak ılık suya ekle içine limon sık ve iç... Bu hem kansızlığa iyi gelir..Hem de limon demir emilimini kolaylaştırır.. Limonun böyle bir faydası var..
Bu şekilde denemeni öneririm ama yine de istersen bir araştır yada doktora sor canım... Karar senin ))
Sevgilerimle

Gunaydin canlarim yeni gelen arkadasimizda hosgeldin aramiza...
Bugun annemin gunu var kizlar birazdan onaa gidicem
Kisir yapicam ona:))
Benim kisirimi cok begeniyolarmista...
Kahvaltim fincan cirba icmeyi dusunuyorum.
Ordanda hemen anneme gidicem oyalanmayayim..
Soyam bazen irademi kaybediyom olmayacak bu is haline kapiluyorum.
Kiloda gitmiyo bana inat yapiyo belli

sağol canım

ilaç kullanmıyor ilaç bana bağımlılık yaptı bıraktım mı yıne düşüyor doktor böyle yaşamaya alışacaksın diyor :))

ama senin dediğini bir deneyeyim belli mı olur faydası olur

günaydın kızlar
yazdıklarınızı takip ediyorum
elimden geldiğincede uygulamaya çalışıyorum
keşke bende eve gidince spor yapsam hememn sıkılıyorum sonra bırakıyorum

günaydın hanımlar..

dün akşam 2 tahta kaşık yağsız yapılmış et sote 1/2 dilim ekmek ve bol yeşillik yedim.1 kase de yoğurt yedim..

kurallarınızı tekrar okudum zeytin yokmuş.bana diyetisyemin kahvaltıda 3-4 zeytin vermişti. zeytin yiyemediğim bir kahvaltı düşünemiyorum:)))

sanırım menülerimiz denkleşmeyecek..

ben kendi topiğimde devam edeceğim..sizleri de okuyacağım..öğreneceğim çok şey var.. topiğime bklerim..yorumlarınızı esirgemeyin..
iyi kilo vermeler..

Selam Kızlar,

Hemen yorumları yapayım sonra yemek söyleyeceğim çok acıktımmmm ))

qwerty, asla ümitsizliğe kapılma ! ümitsizliğe kapılacaksan ta en başında 84 kilo iken kapılmalıydın.. Ümitsiz olduğunda lütfen tv'ye çıktığın zamanki programı bul ve izle.. Sonra şimdiki haline bak ve bir daha düşün... Tekrar o haline dönmek istiyor musun yoksa daha zayıf ve güzel mi görünmek istiyorsun? Sen neleri başardın bugüne kadar... Ümitsizlik yanından geçemez senin )) Buraya daha sık gelmenin yolunu bul biran önce.. Burdan uzak kalmak senin motivasyonunu bozuyor benden söylemesi ))

Bgapa, sporsuz olmaz.. Sporu mutlaka o bedene sokacaksın )) günde 3 kere 10'ar dakika spor yap... Bu şekilde başla sonra tek seferde 30 dakikaya çıkarırsın.. Neyden hoşlanıyorsan onu yap spor olarak.. Göbek atmayı seviyorsan aç müziği göbek at, yürümeyi seviyorsan leslie aç, temizlik yapmayı seviyorsan dolaptaki tabakları suya tut ve kurula ama mutlaka spor yap... Her gün 3 kere 10'ar dakikalık spor yap... Sabah + öğle + akşam olmak üzere yaparsan sıkılmazsın ))

İsteyeter, bizim diyet listemiz katı kurallardan oluşmuyor sadece gereksiz şeyleri çıkarıyoruz )) Zeytin çok fazla tuz içeren bir yiyecek ve vücutta ödem yapar su tutar.. Bu da tartıda fazla gözükmene sebep olur... Zeytini bu yüzden hayatımızdan bir süreliğine çıkarıyoruz )) Sana topiğinde başarılar dilerim, umarım istediğin sürede sağlıklı bir şekilde zayıflarsın... Ben kimsenin topiğine girip yorum yapmam kural olarak.. Ama arkadaşlarım yorum yaparlar sanırım ))

Yasemincim, bir süreliğine dene bakalım... Pekmezin kimseye zararı olmaz )) Ama eğer bulabiliyorsan hakiki dut pekmezi bul.. Çünkü bu marketlerde satılanlar doğal pekmez değil biliyorsun.. İçine bin türlü kimyasal madde karıştırıyorlar...

Sevgilerimle

Selam kızlar

ara 10,45 :2 kuru kaysı

ben bugun değişik bişi yaptım karnım açıkır gibi oldum saat 12,15 da tarhana çorba içtim

sonra burda işler kudur du biraz ara verdikten sonra
domates /salatlık/biber/ üzerine lor peniri ekerek 2 dilim çavdar ekmeği(ekmeğin uç ksımı idi 2 dilim yok gibi)

ben böyle yemek yemeğe bayılırım her öğün böyle yesem süper olur ama soya sonra benı atar topikten :))))

arkadaşlar 19-mart bu iş bitecek çünkü o gun ben diyete başlayalı tam 1 yıl olacak

bekle beni 63,90kg ço kötü geliyom yaw

selam kızlar
soyam iradenden dolayı kutluyorum seniii
inşallah biz de bu irade ve kararlılığı gösteririrz her zaman
gerçi benim öğrenciler önüme binbir türlü hamurişleri koyuyo ama yoooooook diyorum
ısrarlarını bir görseniz yeter hocam bu kadar zayıfladınız demelerini
ama irademe sahip çıkıyorum kendimi de kutluyorum
bu sabah tartı bana da gıcıklık yaptı yasemin 66.6 gösterdi oysaki dün 100 gr eksiktim
tartıyı değiştiricem yaaaa :)

sabah yumurta kalmamış ben de dil peynirinden tost yaptım kendime
ara öğün galeta
öğlen de maaaleseffffff tost yedim ekmeklerim küflenmişşşşş
ben hiç ekmek küflendirmezdim dolapta olduğu halde 4 tl para verdiğim ekmekler küflenmiş
mecbur kaldım o ekmekler yarına kalamzdı
başka bişey yemeyi düşünmüyorum
ama tavuk sotemi yaptım akşam yicem
bugün biraz fazla ekmek oldu dimi 4 dilim
yarına kilo almam inşallah

arkadaş tatlı aldı geldi
ye ye ye ye ye ye yemicem yemicem yemicem dedim zorla bir tane verdi bende peçeteni üzeirne koydum sonra yerim dedim
ama doğru çöpe attım atmamam lazım dı ama gözümün önüde durmasını istemedim
yemiceğim diyorum ne varda ısrar ederler anlamam kı
şimdi yeşil elma zamanı

soyacığım teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağım

arkadaşlarla kahve içelim dedik misafir sade içeceğim dedi ve hayatına uzun zamnadır şeker almadığını söyledi
bende gaza geldim orta kahve yerine sade kahve istedim ve begendimde tadını
bu gidişle şekeri terk edeceğimmmm
arkadaş baklava aldı 3 dilim ikram etti ve ben yemedim

Bugün tatlı günü galiba ))
Aferin size, tebrik ediyorum azminizi ))
Diyette ilk öğrenmemiz gereken şey "hayır" demeyi öğrenmek..
Çünkü sürekli o arkadaşlar ve ailelerimiz bize bir şeyler yedirmeye çalışacak, kendi yaptıkları diyetlerden örnek verecek ve o örneklerin sonunu büyük ihtimalle "ben sonradan yediklerime dikkat etmediğim için tekrar kilo aldım" diye bitireceklerdir )) ama işin aslı şu ki, onlarada çevresindekiler "zayıfladın zaten ye bi tane bişey olmaz" diyerek ısrarla yedirmiştir ))
Bu yüzden "HAYIR" kelimesi diyet boyunca ve diyet sonrasında bizim için en hayırlısı ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…