yasemincim,
umutsuzluk = mutsuzluk
neyi seçeceğin sana bağlı ))
ben 30 kiloyu verirkende hep umutlu bakmayı tercih ettim, şimdi bu 10 kiloyu verirkende aynı düşüncedeyim ))
kilo versemde veremesemde hep aynı ruh halinde olmayı tercih edeceğim ve hep kaçamaksız bir diyet uygulayacağım..
Baştan beri diyetimde hiç farklı bir şey yapmadım değil mi? "şu zayıflatıyormuş aman şunu yiyeyim" yazdığımı yada kilo vermem durduğunda (hatırlarsan ilk 65 kilo olduğumda bya sinir etmişti beni) olmuyor diye hiç moralimi bozmadım..
Hep olacak diye baktım, hep aynı doğrultuda gittim..
çünkü bu sabır ve irade işidir..
çocuğunu büyütürken, aman benim çocuğum resim dersi alsın sanatçı olsun, basketbol oynasın sporcu olsun, yabancı dil öğrensin ilerde zorluk çekmesin, satranç öğrensin beyni gelişsin, folklorö gitsin kültürümüzü öğrensin deyip aynı anda bir çok şeye gönderirsen o çocuğun arkadaşları ile ve seminle geçireceği zaman kalmaz.. Bir çok şeyi öğrenir belki ama sosyalleşmeyi öğrenemez içine kapanık biri olur sonunda tutar elinde psikoloğa götürürsün..
Yani herşeyi gerektiği kadar gerektiği dozda vermek ve almak gerekiyor..
Kendine de çocuğuna yaptığın gibi hassasiyetle eğilmen gerekiyor..
O yüzden lütfen olumsuz kelimeler içeren cümleler kurma bitanem ))
şu klüpte gördüğüm en azimli insanlardan birisin sen !
Selam kızlar,
işlerim bitti, şirkete geldim.. Çok yoğun ve yorucu bir gündü benim için.. açlıktan öldüm ))
Gelirken kendime ton balıklı sandviç aldım.. İçine mayonez koydurmadım.. Turşu koymuşlar onları da tek tek çıkardım...
gayet güzel bir yemek oldu benim için... akşama kadar tok tutar beni..
Çok uykum var, bir türlü rahat uyku uyuyamıyorum... Her akşam eve gider gitmez uyuyacağım diyorum ama ne mümkün...
Yatağa girsem bile uyumam 12'yi buluyor.. Sonra da her 2 saatte bir uyanıyorum tekrar uyuyorum.. Kalitesiz bir uyku oluyor anlayacağınız.. Bu da yorgun düşmeme sebep oluyor.. Üstelik ilaç kullanmama rağmen böyle.. İlaç kullanmasam hiç uyuyamayacağım demekki )) Aslında ilaç kullanmasam daha iyi olacak en azından kilo vermem hızlanır, çünkü bu ilacın kilo aldırma gibi bir etkisi var ama sağlığım önce geliyor ))
Neyse bununla ilgilli de doktorumla görüşeceğim...Belki artık ilaç değiştirme vakti gelmiştir.. Perşembe akşamı kocamın doğum günü.. Yer ayarlamaya çalışıyorum, arkadaşlarını aradım onları ayarladım, bizimkileri de ayarladım ama hala nerde kutlayacağımıza karar veremedim )) Herkes benden haber bekliyor.. Hediye işini de halletmiş değilim... 2 gömlek, 1 kıravat bir de saat aldım ama memnun kalmadım.. Sanki daha başka bir şey almam gerekiyor, yanlış birşey almışım gibi hissediyorum...
Bir de pasta var offf offf... Neyse, ayarlayacağım artık bir şekilde ))
qwerty, tartıya kızma, kendine de kızma... İnsanız biz, hata yapa yapa öğreneceğiz.. Mükemmel değiliz... Bunların hepsi bize ders oluyor.. Eğer aynı hatayı bir daha yaparsan kızarsın kendine )) Ayrıca 1 haftada 1 kilo vermişsin tebrik ederim ))
Yasemin, haftaya 65 olacağım dedin, oldun... Herşeye olumlu tarafından bakalım )) Ayrıca bacaklarının kalın olduğunu sen düşünüyorsun, benim gördüğüm resimlerde gayet güzeldi... Hatırlarsan daha önce bize resimlerini göstermiştin.. Hiç öyle kalın bacaklı falan değilsin... Kendinden memnun olmayı öğren ))
İnsirah, 66 senin için önemli bir rakam olmasın... Sen 65'i hedefle... O zaman 66'yı daha çabuk aşarsın )) Ama şimdiden söyleyeyim 65 çok pis bir rakamdır, sürekli takılırsın o rakamda )) Hepimiz yaşadık bunu ))
Sevgiler
Selam kızlar
Akşam yemeğimi yedim, gene çorba )))) ancak bu saatte yemek yiyebildiğim için akşamları mümkün olduğunca sade geçirmeye çalışıyorum.. Ama çorba kasem bayaa büyük.. Bu saatte zaten yemek yesem onlar bana direkt yağ olarak geri döner.. O yüzden öğlenleri sebze ve protein ağırlıklı akşamları ise çorba ile dengelemeye çalışıyorum..
Ara öğün olarak kuru kayısı yedim iki tane.. Zaten öğlen ton balıklı sandviç yemiştim bayaa tok tuttu beni.. Haftada bir kere yiyeceğim bundan sonra..
İnsirah, elma yemek istiyorsan yemekten iki saat sonra yiyebilirsin.. Ama üzerine tarçın serp çünkü kırmızı elmada fazla şeker var bilgin olsun tatlım.. Öğlen yedim akşam yiyemem diye düşünme )) sadece abartıp hergün sabah akşam yeme yeter))
Yasemincim, erişte pek olmamış.. Makarnayı tuzsuz ve yağsız haşlayıp yemenizi önerirken sence erişteye tepkim ne olur benim? Makarna türü herşey yağ ile birleşince Gİ yükselir ve kilo yapar.. Heleki akşam yiyorsan.. Sen bunu nasıl gözden kaçırdın hayret ))
Dikkatli ol tatlım ))
Hadi bakalım kızlar, bu hafta hepinizden en az 2 paket sanayağ atmanızı istiyorum.. Yoksa ceza olarak gidip marketten 2 paket sanayağ alıp vücudunuza sürmenizi ve bütün gün öyle dolaşmanızı isterim ona göre )))))))
Sevgilerimle ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?