Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar

ay bugun birazcık daha iyiyim gibi baş ağrım yok gibi şuan

dün akşam sporumu yapamadım çünkü gerçeken kötü idim

ama bugun tam gaz devam

kahvaltı

yarım simit
çay

teşekkürler soya

zaten pes etme gibi bir niyetim yok bir yıl da olsa iki yıl da olsa artık ne bu kilodan yukarı çıkmayı hiç planlamıyorum
ben geç kilo verdiğim biliyorum olsun hiç önemli değil böyle yaparak da aynı zamanda koruya biliyorum
cumartesi avm koton da 28 beden kot oldu arkadaşım bacakların ne kadar incelmiş dedi ayyy çok sevindirik oldum çünkü bacaklarım gerçekten kalın hemen o gazla aldım kotu

Sanırım kondisyon bisikletin faydası oluyor ne dersiniz kızlar ama 3 gündür yapmyıyorum

iyi ki varsınız

günaydın canım

çok sevindim darısı bana şu bacaklarım incelse daha güzel hissedecegim kendimi
biliyorum çok yakında istediğim gibi olacağım
bende senin gibi düşünüyorum yeterki almayayım zamanda istediğim kiloda olacağım
yaza doğru yüzmeye yazılmayı planlıyorum hafta sonları güzel bir değişim olacak benim için
başarılar diliyorum canım

sabah kaltim 1 dilim yam bugdayla 1 yemek kasigi lor yedim..neacafe ictim aradada leblebi atistirdim...
kilom gecen hafta 75.6 cikmistim inanmamistim sanirim dogruymus..simdi 74.6 ciktim...
ben ne yapmisim..bu kilolar nasil geri geldi bana anlamadim...
sanirim omurboyu rejime mahkumum ben((
neyse devammmmmmmm
mayisa kadar zaman verdim kendime....
16 mayis dogum gunumde bu is biter kizlar....

Selam kızlar,

işlerim bitti, şirkete geldim.. Çok yoğun ve yorucu bir gündü benim için.. açlıktan öldüm ))
Gelirken kendime ton balıklı sandviç aldım.. İçine mayonez koydurmadım.. Turşu koymuşlar onları da tek tek çıkardım...
gayet güzel bir yemek oldu benim için... akşama kadar tok tutar beni..

Çok uykum var, bir türlü rahat uyku uyuyamıyorum... Her akşam eve gider gitmez uyuyacağım diyorum ama ne mümkün...
Yatağa girsem bile uyumam 12'yi buluyor.. Sonra da her 2 saatte bir uyanıyorum tekrar uyuyorum.. Kalitesiz bir uyku oluyor anlayacağınız.. Bu da yorgun düşmeme sebep oluyor.. Üstelik ilaç kullanmama rağmen böyle.. İlaç kullanmasam hiç uyuyamayacağım demekki )) Aslında ilaç kullanmasam daha iyi olacak en azından kilo vermem hızlanır, çünkü bu ilacın kilo aldırma gibi bir etkisi var ama sağlığım önce geliyor ))

Neyse bununla ilgilli de doktorumla görüşeceğim...Belki artık ilaç değiştirme vakti gelmiştir.. Perşembe akşamı kocamın doğum günü.. Yer ayarlamaya çalışıyorum, arkadaşlarını aradım onları ayarladım, bizimkileri de ayarladım ama hala nerde kutlayacağımıza karar veremedim )) Herkes benden haber bekliyor.. Hediye işini de halletmiş değilim... 2 gömlek, 1 kıravat bir de saat aldım ama memnun kalmadım.. Sanki daha başka bir şey almam gerekiyor, yanlış birşey almışım gibi hissediyorum...
Bir de pasta var offf offf... Neyse, ayarlayacağım artık bir şekilde ))

qwerty, tartıya kızma, kendine de kızma... İnsanız biz, hata yapa yapa öğreneceğiz.. Mükemmel değiliz... Bunların hepsi bize ders oluyor.. Eğer aynı hatayı bir daha yaparsan kızarsın kendine )) Ayrıca 1 haftada 1 kilo vermişsin tebrik ederim ))

Yasemin, haftaya 65 olacağım dedin, oldun... Herşeye olumlu tarafından bakalım )) Ayrıca bacaklarının kalın olduğunu sen düşünüyorsun, benim gördüğüm resimlerde gayet güzeldi... Hatırlarsan daha önce bize resimlerini göstermiştin.. Hiç öyle kalın bacaklı falan değilsin... Kendinden memnun olmayı öğren ))

İnsirah, 66 senin için önemli bir rakam olmasın... Sen 65'i hedefle... O zaman 66'yı daha çabuk aşarsın )) Ama şimdiden söyleyeyim 65 çok pis bir rakamdır, sürekli takılırsın o rakamda )) Hepimiz yaşadık bunu ))

Sevgiler

hoşgeldin soya

öğle menü
2 etimek
domates çorba
2 çeri domates
1 yeşil biber
1 salatalık

inan çok zor yedim bugun hiç iştahim yok neden bilimiyorum ay hep böyle olsa ne güzell olur ama yemeliyimmmmm

Selam kızlar,

işlerim bitti, şirkete geldim.. Çok yoğun ve yorucu bir gündü benim için.. açlıktan öldüm ))
Gelirken kendime ton balıklı sandviç aldım.. İçine mayonez koydurmadım.. Turşu koymuşlar onları da tek tek çıkardım...
gayet güzel bir yemek oldu benim için... akşama kadar tok tutar beni..

Çok uykum var, bir türlü rahat uyku uyuyamıyorum... Her akşam eve gider gitmez uyuyacağım diyorum ama ne mümkün...
Yatağa girsem bile uyumam 12'yi buluyor.. Sonra da her 2 saatte bir uyanıyorum tekrar uyuyorum.. Kalitesiz bir uyku oluyor anlayacağınız.. Bu da yorgun düşmeme sebep oluyor.. Üstelik ilaç kullanmama rağmen böyle.. İlaç kullanmasam hiç uyuyamayacağım demekki )) Aslında ilaç kullanmasam daha iyi olacak en azından kilo vermem hızlanır, çünkü bu ilacın kilo aldırma gibi bir etkisi var ama sağlığım önce geliyor ))

Neyse bununla ilgilli de doktorumla görüşeceğim...Belki artık ilaç değiştirme vakti gelmiştir.. Perşembe akşamı kocamın doğum günü.. Yer ayarlamaya çalışıyorum, arkadaşlarını aradım onları ayarladım, bizimkileri de ayarladım ama hala nerde kutlayacağımıza karar veremedim )) Herkes benden haber bekliyor.. Hediye işini de halletmiş değilim... 2 gömlek, 1 kıravat bir de saat aldım ama memnun kalmadım.. Sanki daha başka bir şey almam gerekiyor, yanlış birşey almışım gibi hissediyorum...
Bir de pasta var offf offf... Neyse, ayarlayacağım artık bir şekilde ))

qwerty, tartıya kızma, kendine de kızma... İnsanız biz, hata yapa yapa öğreneceğiz.. Mükemmel değiliz... Bunların hepsi bize ders oluyor.. Eğer aynı hatayı bir daha yaparsan kızarsın kendine )) Ayrıca 1 haftada 1 kilo vermişsin tebrik ederim ))

Yasemin, haftaya 65 olacağım dedin, oldun... Herşeye olumlu tarafından bakalım )) Ayrıca bacaklarının kalın olduğunu sen düşünüyorsun, benim gördüğüm resimlerde gayet güzeldi... Hatırlarsan daha önce bize resimlerini göstermiştin.. Hiç öyle kalın bacaklı falan değilsin... Kendinden memnun olmayı öğren ))

İnsirah, 66 senin için önemli bir rakam olmasın... Sen 65'i hedefle... O zaman 66'yı daha çabuk aşarsın )) Ama şimdiden söyleyeyim 65 çok pis bir rakamdır, sürekli takılırsın o rakamda )) Hepimiz yaşadık bunu ))

Sevgiler

tamam soyam
pazartesi hedefim 65 olucak
inşallah düşerim yaaaa
çok hevesliyim ve umutla 65i bekliyorum
bu sabah 1 bardak elma sirkeli suyumu içtim yumurtamı yedim
ara öğün koymamıştım ama bi baktım dünkü peynir duruyo hemen attım ağzıma
bi lokma bişey zaten ama tok tutuyo
şu ara öğünde peynir işi süper oldu benim için
öğlen eve gelince bi elma yedim kırmızı
yeşil elmadan sıkıldım manavdan dönerken kırmızı kırmızı sulu sulu göründü gözüme
önceden gene çikolata bisküvi atıştırmalık alıp evde akşama kadar yerdim
kırmızı elma yiyince çok şekerli geldi yeşil elmaya alışmışım :) güzel bi gelişme
dünkü tavuktan arda kalanı yedim bi de salata yaptım ilk kez salatama erma sirkesi de kattım süper olduuu
1 lt su bitti 2. ltye başlıyorum
akşama kadar 3 lt rahat biter artı 3 kupa yeşil çay
sabaha kadar wc deyim yani )
alıştım artık ama önceden ellerimin üstündeki deriyi kaldırınca hemen inmezdi
bu az su içtiğimi gösterirmiş
şimdi hemen iniyo
soyam bu diyetle sağlıklı yaşama alışıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlar

akşam menü

4 yk erişte
5 yk mantarlı tavuk sote
yoğurt

spor
500 adet yarım mekik
300 kere zıplama

iyi akşamlar kızlar
bu akşam ıspanak yedim yoğurtlayıp
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
sonra da spor
günü kapattım. ama dolaptaki kırmızı elmalarda gözüm
keşke gelir gelmez yemeseydim aceleyle diyorum
hakkımı yitirdim.
neyse yarın yicem nasıl olsa
önümden alan yok :)

Selam kızlar

Akşam yemeğimi yedim, gene çorba )))) ancak bu saatte yemek yiyebildiğim için akşamları mümkün olduğunca sade geçirmeye çalışıyorum.. Ama çorba kasem bayaa büyük.. Bu saatte zaten yemek yesem onlar bana direkt yağ olarak geri döner.. O yüzden öğlenleri sebze ve protein ağırlıklı akşamları ise çorba ile dengelemeye çalışıyorum..
Ara öğün olarak kuru kayısı yedim iki tane.. Zaten öğlen ton balıklı sandviç yemiştim bayaa tok tuttu beni.. Haftada bir kere yiyeceğim bundan sonra..

İnsirah, elma yemek istiyorsan yemekten iki saat sonra yiyebilirsin.. Ama üzerine tarçın serp çünkü kırmızı elmada fazla şeker var bilgin olsun tatlım.. Öğlen yedim akşam yiyemem diye düşünme )) sadece abartıp hergün sabah akşam yeme yeter))

Yasemincim, erişte pek olmamış.. Makarnayı tuzsuz ve yağsız haşlayıp yemenizi önerirken sence erişteye tepkim ne olur benim? Makarna türü herşey yağ ile birleşince Gİ yükselir ve kilo yapar.. Heleki akşam yiyorsan.. Sen bunu nasıl gözden kaçırdın hayret ))
Dikkatli ol tatlım ))

Hadi bakalım kızlar, bu hafta hepinizden en az 2 paket sanayağ atmanızı istiyorum.. Yoksa ceza olarak gidip marketten 2 paket sanayağ alıp vücudunuza sürmenizi ve bütün gün öyle dolaşmanızı isterim ona göre )))))))

Sevgilerimle ))

Yok soyam isteğim geçti
nedense yemekten sonra atıştırmalık bişeyler arıyorum
bu saatten sonra yemem
yeşil çay içip dikkatimi başka yere verince yeme arzumun önüne geçtim
ben de yarın akşam çorba içim ya uzun zamandır içmedim
soyam senin bi tarifin vardı
vaktin olursa yazar mısın
bi de özledik eski sohbetlerini ve anılarını arada anlat bişeyler :)

Hakikaten nasıl yaptım bunu anlamadım
Yeğenim istedi ona yapmıştım bende yedim
Daha dikkatle olacağım teşekkürler soyacigim
Gunü sade turk kahvesi ile bitirdim pek akşamları kahve içme gibi biç huyum yoktu arkadasa gecmiştim içiyorlarmış bide ben ictim

Günaydınnn

MEVLÜT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNNN

kahvaltı

kepekli sandviç içiresinde lor,domates,biber
yeşil çay

Son düzenleme:
Selam kızlarrr ))

Kandiliniz mübarek olsun diyerek başlayayım, sonra unutuyorum ))

Güne güzel başlamak için hemen ısınma hareketi yapalım... Neydi bizim ısınma hareketimiz hatırlayan var mı? Ahh ahh, zıplıyorduk arkadaşlar hemen nasıl unutuyorsunuz )))))) Metabolizmayı canlı tutmak için zıplayalımmmmmm ))) Ben sabah sabah bu enerjiyi nerden aldım bilmiyorum ama bu gün boyu böyle giderse akşam eve zıplayarak gideceğim ki birikmiş enerjiden kurtulayım )))))))

Sabah geldim,kahvaltımı yeşilçayımın eşliğinde yaptım ohhh misss.. 1 dl çavdar ekmeği, üzerine lor.. yanında domates ve biber...
ara öğün olarak kuru kayısı yada süt düşünüyorum... birazdan bir tane daha yeşil çay içeceğim.. şirkete getirdiğim çayları bir görseniz yeşil çay fabrikası sanırsınız burayı ))))) bergamutlu, yaseminli, portakal çiçekli, melisalı, kırmızı meyveli vs vs vs... Her çeşidi var.. Üstelik kursiyerlerde beğeniyor.. Onlarda benim yeşil çayların müdavimi oldu.. Her geldiklerinde benim çaylardan içiyorlar ))

İnsirahcım, tarif yaz demişsin ama ne tarifi olduğunu anlamadm )) Ben aklıma geldikçe bir şeyler yazıyordum.. Yemek tarifi mi çay tarifimi? ne istediğini söyle yazayım canım ))

qwerty, internetle olan problemini çöz, seni burda görmek istiyorum.. Uzakta olduğun süre zarfında gördüğün gibi kilo sana problem olarak döndü.. O kilolar gidene kadar burda görmek istiyorum seni ))

Krizantem, ayss, biri daha vardı ama ismi şimdi aklıma gelmedi (malum ihtiyarlık p) sizler nerdesiniz? yoksa kaçamak mı yapıyrsunuz )) Eğer öyleyse hiççç gelmeyinnnnn ))))

Hadi kızlar, bugünü de güzel kapatalım, bu hafta o iki paket sanayağından kurtulalım )) 2 paket sanayağı = 500 gr (unutmuşsunuzdur belki diye yazdım) Asıl hedef 4 paket sanayağı, yani 1 kilo ))

Sevgilerimle

Geldim geldim ,yasemincim ve soyacım ,hafta sonundan beri çok yoğundum,annemlerdeydim ordada internet yoktu gelincede temizliklerle uğraştımm
soya çaylarına özendim,ben bir ısınamadım yeşil çaya ama sizler böyle yazınca hevesleniyorum yeşil çay içmeye,yazını okuyunca hemen yeşil çay demeldim bendeki naneli olan,ama portakallısınada bakabilirim
bugün yağmur var dışarı çıkamasamda evde lesliie yapacağım

soyam bi çorba tarifi vermiştin diye hatırlıyorum
o çorbanın tarifini istemiştim sanırım sebze çorbası kabak filan vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum :)
ben sabah yumurta ile güne başladım
ara öğün 1 uzun galeta çok mu olmuş ki
öğle yemeğim tuzsuz lorla ıspanak yemeği (kayınvalidemden öğrendim çok güzel oluyo ) üstüne sarımsaklı yoğurt yaptım
2 dilim uno
ara öğünümü şimdi yiyorum
1 elma bi avuç leblebi (bu da yaseminden özendim )
akşama da çorba yapıcam ama bakınıyorum internette güzel bi tarif bulursam yapıcam
kabak nane maydanoz vs hepsini aldım akşama çorba içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…