günaydınnn
mevlüt kandiliniz mübarek olsunnnn
kahvaltı
kepekli sandviç içiresinde lor,domates,biber
yeşil çay
Selam isteyeter nickli arkadaşım...
Burası benim topiğim değil, dolayısı ile seni kabul edecek kişi ben değilim Yasemin ))
Ama eğer Yasemin seni bizim topiğimize kabul ederse işte o andan itibaren benim kurallarım geçerli oluyor )))))
Diyet kurallarım çok açık ve net, benim eski topiğimin 700. Sayfasındaki örnek menüye bakabilirsin orda günlük neler yenilebilir diye bir liste paylaşmıştım.. Aklımda kalan sayfa o.. Kaçamak kesinlikle yasak.. Ucundan baktım, bir parça yedim, dilimi deydirdim gibi cümleler dahi istemiyorum.. Sağlıklı, düzenli beslenerek ve spor yaparak çok rahat ve kısa sürede kilo verebilirsin...
Ha birde zayıflatıyor diye hiçbir ilacı, karışımı yada yan etkilerini bilmediğimiz bir şeyi tüketmek yok..
Yağ ve tuz konusuna gelince, yağ olarak zeytinyağı tercih ediyorum... Tuzu da olabildiğince az kullanıyorum.. Hatta çoğu şeyde tuz kullanmıyorum.. Örneğin slataya tuz yerine lor peyniri koyuyorum...
Aralarda kuru kayısı yemen güzel en azından bağırsak problemi yaşamanı engeller..
Dediğim gibi kararı verecek olan ben değilim, önce bir listemize göz at, sporla destekleyebilecekmisin ve kaçamak yapmadan durabilecekmisin karar ver ona göre bakalım ))
Not: kaçamak yaparsan Yasemin seni topikten atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?