Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

bencede canım

dışarı çıkmadan bir bardak ayran içtim (şiştim)

dışardaydım çocuklara yemek falan yedirdim ben yemedim büyük bır başarı benim için

eve geldim
hemen kendime lahana salatası yaptım(beyaz-kara-turp-soğan ve bol lımon)

1 kase sebze çorbası

1 adet etimek

1 bardak ayran

Yasemin topigin hayırlı olsun canım. Nasılsınız ben iyiyim büyük ihtimal haftaya cuma doğum yapıcam salı günü doktorum gün verecek ve 15kilo aldım:-( ama ayaklarım ellerim şişti ödem var yani. Çok kilo aldım ama doymak bilmiyorum ya bazen diyorum bu kadar şeyi nasıl yiyorum iştahım çok açıldı kendinize iyi bakın bol zayıf günler hepinize daha doğrusu hepimize:-D

Kate, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin tatlım ))
15 kilo şimdilik verilemeyek bir kilo değil sıkma canını )) benim bir tanıdığım hamileliğinde tam 39 kilo aldı, şimdi gör çöp gibi... İrade ve azimle yapılamayacak hiç bir şey yok )) sen sağlıcakla bebeğini kucağına al gel biz gerisini hallederiz merak etme

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün öğlen çarşıya çıktım kız okula gidince,herkezin annesi gelmiş almış çocuklarını sadece benim kız kalmış sınıfta arkadaşıyla öğretmen aradı,hemen çarşıdan okula gittim aldım kızımı evle okula arası bayağı var ,dedim değişiklik olsun dolmuşa binmeden eve geldim kızımla spor oldu bana
pazartesi kilomu resimle paylaşmayı istiyorum ,

kate allah sağlıklı doğum nasib etsin canım
evladına kavuştursun
ben geçen sene bu zamanlar senin yaşadığın duyguları yaşıyordum
kiloya takılma verirsin zamanla

karabiber resimlerini bekliyoruz bize de motivasyon olur
bugün yeşil çay bu saate kaldı
yeşil çayımı içiyorum
soyam dediğin gibi suyu azalttım
böbreklerden endişe ettim ben de
2.5 lt su bitti
yeşil çaylarla kapanışı yapıcam :)

qwrty artık gel sen de katıl aramıza
burda alıştık birbirimize ve ayrı kaldığımızda olanları gördük
internetle ilgili sorununu çöz ve başlayalım beraber
neyi bekliyorsun
yazmadan fark edemiyoruz hatamızı
bir lokmadan bir kaşıktan bir şey olmaz diye düşünüyoruz
buraya yazdıkça hatalarımızı fark edip yapmamaya çalışıyoruz
soyaya ve arkadaşlara karşı sorumluluk hissedip kaçamak yapmıyoruz
hani daha 60 kg olucaktık ???

kızlar ben hala regl olamadım
acaba hamile miyim diye endişe eder oldum
1 hafta daha geçsin test alıcam
hiç bu kadar geçmezdi günüm
hemen hormonlarımla ilgili endişeye kapılıyorum ilaç mı az geliyo diye
troit hastalığı da kötü yaaa

şuan moralim çok bozulduu,salona bir girdim benim baskül ortalıkta ve oğlan baskülün ayak yerindeki yerleri kopartmış,baskül yanlış tartıyorr
burnumdam nefes alıyorum desem yeridirr kızmamak için buraya geldimmm,daha yeni aldım 2 ay olmadı ya

insirah benim resmim değil kilomun resmini paylaşacaktım ama oğlum baskülün ayağındaki bir parçayı kırdı ve denge sorunu oldu kilomu yanlış tartıyor çok üzüldüm
artık yeni bir baskül almak şart oldu yine
bunu alalı 2 ay olmuştu daha

Selam kızlarrrr

Bugün izin günüm ama ben koştur koştur bir hal oldum ))
Ama önemli bir şey öğrendim!
Yeme stilimi değiştirmemem gerekiyormuş çünkü geçen doktora gidip kan testlerimi yaptırmıştım..
Diyete başlamadan bir yaptırayım dedim. Hatırlarsanız en son diyet bittiğinde yaptırmıştım ve tüm değerlerim normal çıkmıştı..
Şimdi gene yüksek çıkmış )) çok yüksek değil ama azda değil... Doktorum yeme düzenimi artık bir standarta oturtmam gerektiğini söyledi.. Bende artık düzene sokacağımı, aldığım 5 kilonun bana çok güzek bir ders olduğunu söyledim..
Gerçi o bu şekilde bakmıyor olaya.. Kilomun ideal ölçülerde olduğunu söylüyor, en fazla 57 kiloya inmemi söyledi.. 55 kiloyu yasakladı )))))))) bakarız dedim kaçtım.. 57 olunca karar vericem.. Eğer beni rahatsız eden bir durum varsa 57 de bırakırım.. Gittiğimde tartıldım, gayet iyi gidiyor kilo verişim

Akşam gene kocamın doğum gününü kutlayacağız, gelsin pastalar börekler )) bir sınav daha bekliyor beni.. Merak etmeyin asla kendi koyduğum kurala ihanet etmem.. Az evvel annemlere mantı pişirdim muhteşem oldu ama tadına bile bakmadım.. Koca bir kase çorba ısıttım yedim )) akşama da pırasa yiyeceğim.. Onlar pasta börek yerkende içine kuru kayısı ve tarçın attığım yoğurdumu yiyeceğim ))

İşte böyle kızlar
Sizi seviyorum
Görüşmek üzere ))

iyi akşamlar

kate hoşgeldin canım bebeğini allah kucana vermeyi nasip etsin

soyam senı tebrik ederim

kahvaltı
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
domates biber salatalık

öğle

1 simit
çay

akşam
3 köfte
1 kepçe mercimek çorba
salata

Selam kızlar

Bugün sessiz sakin geçmiş topiğimiz ))
Bugün yine eğitim günümdü, ilkyardım ve mülakat eğitimi verdim..
Başımda çok tuhaf bir ağrı var, dün gece çok başım ağrıyordu bir tane ağrı kesici aldım..
Bu sabahtan beri ise sol kulak arkamda sanki biri çimdik atıyormuş gibi bir ağrı var, canımı acıtıyor..
Bugünki menümü paylaşayım kaçayım, malum GS-BJK maçı var eheheh

Sabah
1 dl tb ekmeği
Lor peyniri
Domates

Öğlen
1 kase domates çorbası
1 dl etimek

Aralarda kuru kayısı

Akşam
Bol salata
2 kaşık et sote
Yoğurtlu karnıbahar

Yarın kilo bildirimin yapacağım ))
Sevgiler

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün sabah biraz geç kalktım geç 9 gibi,hemen kahvaltımı yaptım
-1dilim ekmek
-2 kaşık lor
-1 domates ile
sonra kızlarıma tost hazırladım ,onlar yedikten sonra büyük kızla dışarı yürüyüşe çıktık ama spor şeklinde değilde temiz hava olsun diye,küçük kızım ve oğlana annem baktı.Bende kızıma alşveriş yaptım çok güzel kıyafetler aldık yine,şuu kazak yerlerinden olan tayt aldım,üstünede birşeyler uydurduk.
Eve geldik 1 buçuk gibi dersaneye yolladım kızımı,bende kendime buzluğa atmış olduğum ıspanağı yoğurtladım,1 domates ve 1 ekmekle yedim.
kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım ,kuaförden çıkar çıkmaz yürüyüşe gittim eve gelmeden,dönüştede dersaneye uğrayıp kızı aldım
Hemen evi süpürdüm,tuvaleti yıkadım.Hamur mayaladım bir tepsi börek yaptım internet bulduğum zarf bçreği evdekiler çok beğendi güzel olmuşşş,ben yemedim kendime 2 yumurta haşlayıp yumurta salatası hazırladım içine 1 domates ,1 soğan doğradım,kimyon,karabiber,yaprakbiber ekledim,aralarda kahve içtim birde
şimdide 30 dakkalık spor hareketleri yaptık az önce kızımla çok terledik
bugün spor yapmanınn huzuruyla çok mutluyum

Günaydınnnn

Uykucu kızlar nerdesiniz ))
Tartıyla bu sabahta birbirimize girdik p
Neden geçen seferki gibi hızlı kilo vermiyorum dedim, banane çok ihmal ediyorsun beni dedi ))
Geçen hafta 64.5 olan kilom bu hafta 63.4 )) Aslında güzel kilo vermişim ama gene de tartıya gıcıklık yapayım istedim ))))))
2 haftayı kaçamaksız ve düzenli bir şekilde geride bıraktım... Toplamda 1.8 kg kaybım oldu.. Önümüzdeki hafta için hedefim 62.5 !

Cuma günü yurt dışından teyzemler geldi.. En son 2011 aralık ayında görüşmüştük, dedem vefat ettiğinde gelmişlerdi...
Beni görünce şok yaşadılar ))) Tabi herkes gibi "daha fazla zayıflama, bu halin çok iyi" dediler, pışşıkkk yemezlerrr dedim içimden ))
Çocukluğumdaki yüzüme kavuştuğumu söylediler, bu doğru... Çünkü çocukluk fotoğraflarımdaki yüzümle şu andaki yüzüm aynı ))))))

Kahvaltımı yaptım,
1 dl tb ekmeği
lor peyniri
1 biber

aralarda kuru kayısı ve süt içeçeğim

öğlene de büyük ihtimalle ızgara köfte söylerim, akşam değişmez menü çorba ))

Hadi kızlar, tartı rakamlarını görelim ))

günaydın kızlarrrrrrrrr

herkese iyi haftalar

sabah yürüyerek gelecekktim ama olmadı çünkü akşam üzeri işim var o yuzden araba ile geldim
sporum cumartesi pazar yapmadım ama cumartesi oğlanın futboluna yürüyerek gittik 40 dk falan sürdü ama dönüşte gelemedik bir fırtına bır yağmur aniden babam geldi aldı(baba birde bir fırça bu havada niye sokakağa çıkılıyormuş çocuk hasta olurmuş sanki şeker eriyecek hem ben ona gel demedim ki annem durdurmamış ben taksiye atlar giderdim neyse yinede sağolsun)
dün dedemin ölüm yıldönumu idi annemlerde dua yapıldı tüm gün orda olduğum için spor yine yok ama hiç oturmadım şu an çok yorgunum yeme düzenim aynı tek fark saat farkı örneğin dün 2 öğün yedim ara öğün yapamadım

ama bugun normal döndüm
sabah kalkınca 1 bardak ılık suya 1 yk üzüm pekmezi 1-2 damla limon (soya dut pekmezi bir kaç güne gelecek sipariş verdik köyden yapıyorlarmış gelecek)

kahvaltım
1 dilim çavdar ekmeği
lor
1 çeri domates
1 yeşil bier

artık kilomu ineceği yere çıkıyor dün 65,90 kg bugun 67 kg oldu ama iki güdür tuvalete çıkamıyorum (biliyorum bahane ama)

acaba tartı mı bozuk dedim annemlerde aynı çıktı var bişiler bakalım çıkar kokusu

birde regl dönemime 10 günden fazla var ama aynı regl sıkıntısı başladı bel kasık ağrısı ah soya benım gibi olsan sanırım tartıyı aşağıya fırlatırsın

AMA PES ETMEK YOK GİDECEK BU KİLOM BİLİYOMMMMMMMMMMMMMMMMM

selam kızlar
tüm bir hafta sonu ve bugün de dahil olmak üzere patlamaya hazır bomba gibiyim
ama patlayamıyorum
adet olamadım kendimden şüphelenmeye başladım
suratım sivilce içinde
ki ergenlikte bile nadirdir sivilce çıktığı
cumartesi biraz adet görür gibi oldum ama dün ve bugün tık yok
kendimden şüphelenmeye başladım
pko mu oldum neeeee
soğan kürüne başladım şimdi
yemekten 10 dakiak önce içtim
bi de Ahmet maranki altı üstü soğan diyince yan etkisini filan düşünmedim
şu an 68 kilo görünüyorum
hafta hafta kilo alıyorum yaaaaa şişlikm mi kilo mu ney bu anlaayabilmiş değilim

insira eğer hamilelik şüphen yoksa hayıt tohumu denilen bir bitki var aktarlardan 1-2 tl al canım demle günde 2 fincan iç

benim adetimi bu düzen soktu birde yılda birkez ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım gerçekten faydası oldu

o kadar ilaç kullandım ama en etkili sonuç bunlardan aldım araştır istersen de

öğle menü

1 kepçe tavuk çorba pirinçsiz
5 yk kadar taze fasulye
marul salatası

hamile olacağımı zannetmiyorum
mümkün değil
bakalım etki edecek mi soğan kürü

sabah 1 yumurta
2 dilim Trabzon ekmeği

öğle
tavuklu salata
yoğurt

ara öğün
1 muz yedim şimdi

akşama ne yapsam kıarnıbahar ve pırasa var
öğlenki tavuklu salatanın da yarısı duruyo

Selammm

Öğle yemeğimde değişiklik oldu, bildireyim dedim..
ızgara köfte düşünüyordum vazgeçtim, döner yedim..
pilav, patates kızartması ve lavaşını çöpe atıp sadece döner kısmını yedim, aferin bana ))
Az sonra yeşilçayımı içiçem, akşam ise değişmez yemeğim çorba
ara öğün olarak süt içicem bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…