Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Kizlar dun giremedim benim oglum cok hasta..oglen bi kahve icmeye gitmistim sonra aradi anne gel seni istiyom diye gittim yazik az atesi vardi gecede kac kere kalktik babasiyla dusa soktuk..offf o hastalaninca cok kotu oluyorum...
Bigunde babamin dogumgunu hediye almaya cikivaltim aksam yemek icin bir retaurant ayarlamistik...
Ordanda umit yasar geliyodu bi cafeye onu dinlemeye gidecektik...o adamida cok severim yaaaaa...
Ne olur oglusum iyilessin(
Yoksa hicbisey yapmak istemiycem...
Dunku menumu yaziyim kizlar
Sabah melemen yedim
Oglen tavuk kusbasi salata ayran
Arada bir kahve. .
Aksam tarhana corbasi yogurtlu ispanak yemistim
Yesil cayimla 1 grisini 1 portakal yemistim...

Bugunse kahvaltida 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 ceri domates 1 bardak nescafem...

Birazdan oglum iyi olursa dedesine hediye bakmaya cikicaz...

Selam kızlarrrr

Birazdan son sınavlarıma gireceğim, bu sınavların bir tanesinden 20 almıştım şimdi en az 65 almam gerekiyor... İyi hazırlandım, alıcam )) vericem bu sınavııııı ))

Haftasonu bildirimi yapan yok, kaçamakta yoktur umarım ))

Sabah yine tost yedim yanına da bir tane rafadan yumurta yaptım... Bolca acı eşliğinde afiyetle yedim ))
Yumurta gerçekten tok tutuyor hala acıkmadım..
Akşama yemeğe misafirlerim var, kurufasülye pilav çorba salata yapacağım..
Çorba, az kuru fasülye ve bolca salata yemeği düşünüyorum.. Öğle yemeği olarak yine karnıbahar yiyeceğim ))
Hadi ben sınava kaçıyorum
Öptüm sizi ))

Tekrar selam ))
Ben gelip gidiyorum ama kimse yok )))))
Misafirler henüz gelmedi ama ben çok acıktım, onları beklemek yerine yemeğimi yedim rahat rahat kahvemi içiyorum ))
1 kase çorba, az kuru fasülya, bolca salata..
Aynen söylediğim gibi.. Salatama yağ ve limon koydum tuz koymadım..
Yarın tartı günü, bakalım sevgili tartı ne söyleyecek ))
Bugün yarın regl olmam gerekiyor, o yüzden ufak tefek şişlikler olabilir

Şu beklediğim malum telefon yarın gelecek diye düşünüyorum, bütün planlarımı yaptım..
Telefon geldikten sonra yapmam gerekenleri bile yaptım ))))))
Yani o telefon gelmezse yada geldiğinde benim duymak istediklerimi söylemezse karşı taraf yandığımın resmidir kızlar ))))

Umutluyum, yarın o telefon gelecek.. Hemde benim istediğimden daha da güzel şekilde gelecek.. Beni bu kadar beklettilerse çok daha iyisini hazırladıkları içindir ))

Sevgilerimle

İyi akşamlar arkadaşlar,
qwerty gelmiş hoşgeldin seni gördüğüme burda çok sevindim,oğluşunda hastaymış çok geçmiş olsun.
Ben de kızkardeşimi gönderdik tekrardan istanbula,5 günlüğüne gelmişti
Geçen hafta köye gittmiştik salı gününe kadar annemlerde kaldık çocuklarla 15 tatil olduğu için,
Köyden gelirken teyzemin kızıda bizimle geldi ve çocuklarıma güzel moral oldu,gezdiler eğlendiler bugün gönderdik onuda
perşembe günüde kaynımları yemeğe aldım,türkmenistandan izne geldiler
yani benim için yorucu ve güzel bir hafta oldu
sonunda 76.6 kilo geldim ,

Qwerty

Çok geçmiş olsun tatlım ya, yeni gördüm yazını..
Cepten girdiğim için çok ayrıntılı bakamadım bugün, şimdi bir bakayım dedim umarım düzelmiştir çocuğun?
Kendine dikkat et tatlım, unutma sen iyi olursan ona faydan olur
Sevgilerimle

Saol soyam neyse dun aksam eziyet etmedi anneannemde durucam dedi..bende umit yasar dinledim kocisle:)))
Simdide 7de kalkti agir isi var oglumun)
Dun dogumgunumuzude kutladik:)))
Oglen pirasa yogurt 1 dilim ekmek yedim
Aksamda az mercimek corbasi
Salata
Balik yedim..cok sevdigim misir ekmegini kokladim..mihlamayi seyrettim:)))
Aksamda nedcsfe cay soda ictim...

günaydın canım

25 şubata kadar tartılmıyacağım

bu hafta cumartesi tartılmıştım 64,70 kg ile başladım bakalım 25 şubata kadar kaç kg olacağım

yürüş gerçekten bana faydası var düşünüyorum haftada 3 kez yürüyeceğim nasıl olacağını bende bilmiyorum ama bir şekilde zaman ayıracağım 45 dk diğerlerini de yapacağım

günaydın
iyi haftalar canım

gwertybaby çok geçmiş olsun canım

haftasonunu kawçamaksız atlattım çok şükür tek sıkınıt yemek saatleri karışıyor o kadar

dün saat 12,den sonra sokaklardayım arkadaşlarla
kendimle bir kez daha gurur duydum dışarda yemedim yemekleri onlar yedi ben de salata yedim demekki başarabiliyormuşum bu sefer olacak

soyam 25 şubata kadar ekmek yemiceğim ekmek yerine etimek yiyeceğim böyle denemeye karar verdim sen ne dersin

sabah kalkınca pekmezli su

kahvaltı

1 yumurta
1 etimek
1 parça paeynir
ada çay

arkadaşlar iyiki varsınız

Saol soyam neyse dun aksam eziyet etmedi anneannemde durucam dedi..bende umit yasar dinledim kocisle:)))
Simdide 7de kalkti agir isi var oglumun)
Dun dogumgunumuzude kutladik:)))
Oglen pirasa yogurt 1 dilim ekmek yedim
Aksamda az mercimek corbasi
Salata
Balik yedim..cok sevdigim misir ekmegini kokladim..mihlamayi seyrettim:)))
Aksamda nedcsfe cay soda ictim...

Günaydın Kızlarrr ))

Kaçamaksız hafta sonları en sevdiğim şeydir, tebrik ederim hepinizi ))

qwerty, koklamak güzel bir yöntemdir, ama çok koklama beyni uyarırsın )))))

Yasemin, yürüyüş dışında hiç bir spor yapma şimdilik.. Fazla spor yapmaktan vücudundaki kas oranın arttı sanırım.. Ve kas kütlesi tartıda fazla çıkmana sebep olur.. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kilo kas = 2.3 ile 4 kilo arasında fazla gösteriyor tartıda..
Yani seni biraz sporda uzaklaştırıp sadece kardiyo çalışmaları (yani yürüyüş) yaptıracağım...
Ayrıca 64,7 süper bir rakam, çok mutlu oldum Hadi bakalım, 25 şubatta daha iyilerini göreceğimizi biliyorum ))
Etimek konusuna gelince, etimek senin doymanı sağlamaz.. Bence etimeği de acil durum olarak kullan.. (fincan çorbalar gibi.. Onlarda acil durumlarda kullandığımız çorbalar biliyorsun) Ve etimek, bizim yediğimiz ekmeklerin besin değerlerini taşımıyor..
O yüzden arada sırada tüket ama her zaman değil..

Bana gelinceeee,
Geçen hafta 62,7 kg olarak bildirdiğim ve bu hafta için kendime koyduğum 61,5 kg hedefime ulaştım mı?
Evet ulaştım, hemde küsüratsız
Hem periyodum başladı, hem 61,5 kg tarttı sevgili tartım beni, nasıl mutluyum bilemezsiniz ))))
Hemen önümüzdeki haftanın hedefini koyuyorum, 60.8 kg...

Kahvaltımı da yaptım,
1 dl çavdar ekmeği
lor peyneri
1 domates
şimdide bol limonlu yeşil çay

Saol yaseminim bugun daha iyiyiz bakalim...insirah nerelerde hic sesi cikmiyo...
Bende tartilip yazicam bugun bakalim insallah gitmistir biraz yaaaaaa

Bugun sabah kahvaltımı saat 7 de yapmıştım kendim açıkır gibi hissettim

saat 10 gibi 1 armut

saat 11,15 1 elma ve yeşil çay eşliğinde

fazla değil demi 2 meyve

Yasemincim,

2 meyve fazla değil... Zaten ikisini aynı anda tüketmemişsin, önemli olan bu.. Aralarında en az 1 saat olmalı en az ))

İnsirah okuldadır, saat 4 e doğru bildirim yapar ))

qwerty, kilo bildirimini bekliyorum ))

selam kızlar ben geldimm
kilom 65.2 64 olmayı hedeflemiştim ama yarına yada çarşambaya kaldı
her gün 100gr 100 gr gidiyo bazen de gitmiyo
hafta sonu spor yapamadım her zamanki gibi
eşim evde olunca internete de giremiyorum
adam sürekli tepemde herşeye müdahale ediyo
5 dakka oturtmadı dün gece kızdım ben de ona
ayyy allahtan sürekli başımda değil kaynana gibi mübarek

sabah yumurtamı haşladım
bugün ara öğün yapamadım evde dil peyniri kalmamış
ben de yağlı peyniri koymak istemedim
marketten süt alırım dedim ama açık market bulamadım çok tembel olmuş millet yaa
saat 8de açık market bulamıyosun bakkal da gözüme çarpmadı
her neyse eve geldim kurt gibi acıkmış halde
hemen yumurta kırdım en acil yemeklere saldırmadan onu yapabilirdim sabah yumurta öğlen yumurta oldu alerji olmam inşallah
nisana kadar bu iş tamam
bugün 8300 adım yapmışım
demek ki işe giderken ve döndüğümde baya yürüyomuşum
10 bine tamamlıycam onu trambolinle spor tamamdır
biraz da mekik callenetics göbek hareketi 40 beden oldum bekle beni 38

Offf offff
gelmedi şu telefon gelmedi ))))))))))))))))
leyla mecnunu, ferhat şirini, kerem aslıyı bu kadar bekledi mi acaba ))))))))
gelecek, gelecek ama daha fazla bekletmesin yemin ederim şiştim !

bugün öyle bir trafik vardı ki burda, öğlen yemeği yiyemedim..
önce bir hoca ile görüşme yaptım, daha sonra bir kaç kursiyer geldi gitti, telefonlar falan filan derken yemek yemeğe fırsat kalmadı..
deli oldum, açlıktan karnım yapıştı.. Zaten stresliyim, sürekli telefonda gözüm, birde yemek yiyemeyince görüştüğüm herkesi yiyesim geldi )))))))

saat 15:30 civarında 1 tane ton balığı yedim o kadar.. aralarda da kuru kayısı atıştırdım açlıktan ölmiim diye ))
şu anda iyiyim Allaha şükür.. Ton balığı ile doyacağımı hiç sanmıyordum ama doydum valla ))

bir tane salatalık var sabahtan kalan, biraz sonra onu yiyeceğim..
Akşama çorba ve salata yerim büyük ihtimalle..
hadi ben telefon beklemeye gidiyorum )))))))

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Beklediğim telefon geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben ne yaptım peki ?
"Şartları tekrar gözden geçirelim" dedim ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Allahım bana akıl fikir ver lütfen )))))))))))))))))))))))))))))))
Çok riskli bir yoldayım arkadaşlar,
ya batıcam ya çıkıcam bu yolda ))
Allah yardımcım olsun, amin )))

Durum netleşsin anlatıcam,
Biliyorum böyle çok saçma oluyor ama tam netleşmeden anlatmak istemiyorum ))

Sen ne islerkaristiriyosun hi anlasam soyammmmm ama ne karistiriyosan mutlaka iyi biliyorsundur bundan eminim...

74.3 kilom( uzulmyyorum devam kizlar..insirahi bir zamanlsr gevmistim su anda aramizda 10 kilo var bu beni cok incitsede kendime gelmemide sagliyoooo..

Bugin miaafir agirladim kizlar cocuk hasta olunca annem teyzemler oglumu gormeye gelmisler...artik mercimekli yaptim dolapta boregim vardi onu cikardim.

Kek yaptim. Tamam iste...bende merckmekliden 3 yane yedim 1 kasede yogurt yedim..aksamda corba azda pirasa yedim sanki cok yemis gibiyim merckmekler icimde sistikce sisti heralde...

O ses turkiye izliycem...yesil cayimida demlerim yaninada yesil elmam ohhhh mis deymeyin keyfime...

Bide gitse su kilolarim...

İşlem ok ))
Artık anlatabilirim...
İş değiştiriyorum kızlar :)
Yaklaşık 3 haftadır başka bir işyeri ile görüşüyorum, eski yöneticim bir firmaya gm olarak geçmiş, onunla çalışacağım ))
Bu kadar ısrarla bu telefonu bekliyor olmamın sebebiyse, cuma günü işten ayrılacağımı patronuma söyledim ama iş teklifi bugün geldi )))))) üstelik istediğim ücreti teklif etmediler ve bende rakamı yükseltmelerini rica ettim))
Daha sonra tekrar arayıp fiyatı yükselttiler )) perşembe günü başlıyorum..

Bu arada her ay 3-4 gün izmirde olacağım, eğitim vermeye gidicem )))))
Ohh be, çatlayacaktım kaç gündür ))

Yalnız bendeki deli cesareti ))))))))))

Qwerty, 100 gram bile vermiş olsan bu seni mutlu etmeli tatlım.. Ne güzel ki almamışsın, vermişsin!
Ve mutsuzluk kilo vermeni engeller unutma )) herzaman pozitif düşünelim, vücudumuz asla depresyon sinyalleri vermesin, hormonlarımız gereksiz çalışmasın, vücudumuzda "noluyo? Bir değişiklik var hemen yağ stoklayayım" demesin ))

O yüz gramı aylarca uğraşıp veremeyenler var ki, sen 100 gramdan daha fazla vermişsin ))
Zamanla daha da hızlanacak merak etme.. Vücudun tepki veriyor sadece..
Rutine girdiğinnde o da sana ayak uydurup o yağ paketlerini teker teker söküp atacak içinden unutma ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…