Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Kizlar sabah kahvaltim 1dilim tam bugday ekmegi lor peynirim nescafem..
Soyam allahim istedigini senin etsin insallah...
Bugun oglan cok huysuz delirtiyo sabah sabah allah hayirlara getirsin...
Mizlaniuyo en sinir oldugum sey...anneannem bu durumda basimiza bir cikacak var derdi:))) allah korusun yaaa babamizda yola gitti...
Bugun oglen kurufasulye yemeyi dusunuyorum olabilirmi soyacim rt cikarmayi unuttum valla(
Aksamada ispanak pisirmeyi dusunuyorum...
Hadi bakalim bugun oglan bole huysuzluga devam ederse onu cikaririm biraz bakalim durum ne gosterirse artik)

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar, beklediğim bir telefon var bir gelse rahatlayacağım ama bir türlü gelmedi deli olacağım ))

Qwerty, kuru fasülye yiyebilirsin.. Yanında pilav yada ekmek yok )) salata ve yoğurtla ye

Soyam allah gönlune göre versin dualarımız seninle canım

ara öğün

1 armut
2 kuru kaysı

şöyle bir armutun kalorisine bakayım dedim ama neler öğrendim armut hakkınnda

1) kansızlığa iyi geliyormuş
2)idrarın artmasıyla böbreklerın daha hızlı çalışmasını
3)sinirleri yatıstırıyor
4) zihin yorgunluğuna ıyı geliyor
5)hazımsılığa
6)kabızlıgı önlyüyor
7)hamılelerde istirfa etmesini önlüyor(kuzen hamile sürekli istirifa ediyor bakalım deneyecek)bende doğuruncaya kadar istirifa etmiştim bilirim bu konuda bilginiz vars paylaşırsanız sevinirm

ben normalde armut pek yemezdim sırf oğlan pek sever diye alıyorum bundan günde 1 tane yerim artık

ha birde armutun kalorisi 70 bunuda öğrendik

soyam kopyalama kendim yazdım

Armutla ilgili bilgi paylaşımı için teşekkürler ))

iki sabah kahvaltıda armut yedim, buraya özellikle yazdım, biriniz merak edip araştırır belki diye, en sonunda araştıran çıktı ))))
armut iyi bir besin kaynağıdır, mesela emzirenlere de öneririm.. sütlaç yemesinler, armut yesinler ))

sabah kahvaltınıza armutu eklerseniz daha iyi olur, hem bağırsaklarınız çalışır hemde gün içinde gereken enerjiyi sağlar..

hala beklediğim telefon gelmedi ama ben telefon gelmiş gibi hareket ediyorum, Allah sonumu hayır etsin ))))))))))))))

ara öğün olarak 2 kuru kayısı yedim,
öğlen yemeğimi spariş vereceğim birazdan, tavuklu salata ve buharda pişmiş brokoli&karnıbahar..

şimdi bir kahve içiyim, heyecanım yatışsın ))))))

ara öğünüm sütlü neskafe
öğle yemeği olarak köfte ve salata düşünüyorum
akşama da pırasa yemeği yapıcam
2 gündür güzel yürüyodum hızlı ve bir saatten fazla hemen tartıya yansıdı
ama pazartesi paylaşıcam :)

bugün hava yağacak gibi kapkaranlık
ruhum sıkılıyor böyle havalarda bişey yapmak istemiyorum
tam depresyon havası yani
sabah 50 kere de zıpladım ama yok hala uyuşukluktan kurtulamadım
ben bünyemi anladım spor yaparsam kilo gram gram gidiyo
öteki türlü yerimde sayıyorum yada artı görüyorum
ne kadar dikkat edersem edeyim sporsuz gram veremiyorum

Evet bugun bende değişiklik yaparak köfte söyledim

ama içine pide koymuşlar koymayın dediğim halde çöpe gitti

öğle menü

3 köfte
yanına domates biber (pişmiş) soğan koymuşlar onları götürdüm
birde 4-5 kaşık yoğurt

şimide yeşilçayımı (limonlu) içiyorum pek beğenmedim ama denemekte fayda vardır

bir haftadır tartılmıyorum yarın sabah tarılcam yine gıcıklık yaparsa bu sefer atacağım aşağıya tartıyı

Kızlar meterolojı bu işi biliyor

Manyak bir hava fırtınadan sonra şiddetli bir yağmur yağıyor

ben saftirikte evde panjuru açık bıraktım çamaşırlar kurusun diye bu hataya hep düşüyommmmmmmmmmmmmmmm:44::44::44::44:

Beklemeye devam ediyorum ))
Beklemekten nefret ediyorum ))
Sinirlerim bozuluyor bekleyince ))
Bekleyen derviş muradına ermişmiş, pehhh

Bekleyene herşey zamanında gelirmiş,
Bekle soya !

selam kızlar
ara öğünümü yaptım
bu saatlerde çok acıkıyorum
1 elma 2 galeta ve bi parça dil peyniri yedim
çok gibi görünüyo dimi
ama tokum mutluyum :)

Bütün gün bekledim ama telefon gelmedi ))))
Napıyoruz ?
Asla umudumuzu kaybetmiyoruz !
O telefon ge-le-cek !
Ben bekliyorum, telefonda kendisini beklediğimi biliyor, emeklerimi boşa çıkarmayacak ))
Evrene olumlu enerji gönderelim ))

Bu arada ara öğün olarak elma yedim, şimdi yoldayım çok pis trafik var.. Herhalde 9 da falan evde olurum...
İşlerim yavaş gidiyorsa, benim için en iyisi hazırlandığı içindir öyle değil mi ))
Pollyanna beni görse kendinden utanır adını değiştirirdi )))))))

evet soyam olumlu düşünelim olumlu olsun
işlerin yavaş gitmeindeki tesbitine bayıldım
bazen olumsuz fikirlerimizle kendi kendimizi cezalandırıyoruz aslında

akşam yemeğimi yedim
pırasa yapamadım pirinçsiz yapınca bişeye benzemiyo eşimle kızıma köfte yapmıştım kendime de köfte çıkardım
öğlen köfte akşam köfte oldu ama neyse bol proteinli ve sıfır sporlu bir gün oldu
yarın kilo almasam bari

Kizlar bugun oglen bir tabak mercimek corbami 1 dilim ekmegimi yedim ciktim.
Kirifasulye yarina kaldi..

Oglumu oynattim sonra anneme gectim..
Aksamda tavvuk izgara ayran salata yedim...annemle kahve icmeye ciktik biraz sohbet simdide
Eve geldim ispanak ayikladim yarina pisircem))

Yarin aksam lazer randevum var..6 da oraya gidicem..
Su kilolar bir gitse ben 58 i bir gorsem baska bisey istemem...

Ders çalışıyorummmm, yarın ve pazar günü sınavlarım var
Dertsiz başıma dert mi alıyorum diye düşünüyorum bazen ama, şimdi de yüksek lisans yapmayı düşünmeye başladım )))
Önce hayırlısı ile şu sınavları vereyimde sonra yüksek lisans için araştırmalara başlarım
İnsirah, bende senin gibi psikoloji düşünüyorum )) hep psikoloji okumak yada hukuk okumak istedim..
Psikoloji yüksek lisans yaparım artık ))

Akşam kapuska yedim gene, yoğurt sonra da kahve..
Yeşilçayımı da içtim az önce

Ha bu arada pırasa vb pirinç attığınız her yemeğe bulgur atın... Hem daha sağlıklı hemde hiç bir farkı yok ))

Qwerty, 58 olacaksın merak etme ))

Yasemin, hafta sonu kendine bir elbiye yada pantolon al.. Normal bedeninden bir beden küçük olsun... Her gün onu giyip çıkarmanı istiyorum ve o aldığın kıyafet sana olana kadarda tartılmanı yasaklıyorum ))))))))

Hadi size iyi uykular, bana iyi ders çalışmalar ve sınavda başarılar ))
Mucksss

sınavında başarılar soyam
benim eşim de 3 sene önce iktisat okuyodu açıköğretimden
7 senede bitiremediği lisans iktisatı açıköğretimle 2 senede bitirdi
ve hiç çalışmadan
sadece çıkmış soruları çıkartıp onlara çalışıyodu
ve hep geçmiş senelerde sordukları sorular çıkıyodu

bulgur aklıma geldi ama üşendim yapmaya
bu akşama yaparım artık

psikoloji mi okusam yoksa din psikolojisinden yada din eğitiminden yüksek lisans mı yapsam karar veremedim
ama alese sıkı çalışmam gerek :)
her şeyi kiloya endeksledim

Sınavların ilk kısmı tamam, şimdi yarınki sınava hazırlanmam lazım..

İnsirahcım bu sene kredili sisteme geçtiği için aöf, malesef çıkmış soruların bize faydası pek olmuyor )) genelde bende öyle hazırlanırdım ve çok kolay geçerdi ama şimdi sistemi tamamen değiştirdiler.. Son senemde yapılır mı bu bana )))

Müthiş bir başağrısı yaşıyorm bu arada, ağrı kesicide aldım ama bir türlü geçmedi.. Devam ederse bir tane daha alacağım dayanamıyorummm

Kahvaltımı sınavlar neticesiyle geç yaptım, o yüzden ana-ara ve öğlen oldu benim için )))
Böyle yazınca dünyayı yemiş herhalde diyeceksiniz ))))))
1 tost - kaşarlı (evde lor yok) çavdar ekmeğine, yağsız
1 yumurta , çok az yağ ve tuz ile bol acılı bir şekilde pişirdim..
Bu kadar ))))))

Saat 11 falandı kahvaltı yaptığımda, başımdan dolayı mide bulantım var şiddetli bir şekilde.. O yüzden henüz birşey yemedim, biraz midem düzelsin sonra karnıbahar yiycem akşam yemeği olarak..
Mucksss size

Biraz uyudum uyandım hala başım ağrıyor nedir bu yaw
Deli olucam valla.. Ders çalışmam lazım hiç bir şey okuyamıyorum
Şimdi karnıbahar ve yoğurt yedim, biraz bekliycem geçmezse alıcam artık ağrı kesiciyi yolu yok..
Kafamı sağdan sola çeviremiyorum öyle pis bir ağrı,Allah düşmanıma vermesin valla..
Önce bir kahve içeyim geçmezse ağrı kesici alırım, dur bunu deniyim bakalım

iyi akşamlar kızlar

soyam çok geçmiş olsun canım

zaten 27 beden kot var evde onu giyip çıkarıyorum ama bir türlü farmuarı çekılmıyor inat ettim onu giyecem diye bakalım ne zaman olur canım

ama şubat sonuna 63 kg göreceğim sade cumartesileri tartılacağı olmaz mı sence

bugun ku menüm

sabah kahvalıt

1 yumurta
az peynir
1 dilim kızırmış ekmek
domates salatalı

ara
sütlü nescafe

saat iki gibi elma

akşam öğle menu karıştı saat 16.00 gibi oldu

salata
fırında balık

akşam menu yok meyve ile günü kapatırım

bugun spor 25 dk gibi yürüş

1 saate pazarda gezdim

şimdilik bu kadar

Ağrı kesiciyi aldım başımın ağrısı geçti..
Ama bu yarın daha beter bir ağrıyla karşılaşabilirim demek, biliyorsunuz ağrıkesici bana yasak..
Ciddi olarak dayanamayacağım noktaya gelmişti ağrılar o yüzden içtim, doktorum böyle durumlarda izin veriyor ))
Zaten hafif bir ağrı olsa hiç sallamam bile

Şimdi ders arası verdim çünkü konular birbirine karışmaya başladı gene ))))

Yasemincim, sana tartılma yasağı getirmek istiyorum çünkü sen tartıldıkça moralin bozuluyor..
İlk 15 gün hiç tartılma, mesela şubatın 25 ine kadar tartılma..
O zamana kadar diyetine devam et, spor olarakta sadece yapabiliyorsan yürüyüş yap, diper sporlara da ben söyleyene kadar ara ver )) ve gün içinde ılık su iç.. İçine bir kaç damla (2-3 damla) limon damlattığın ılık su iç gün boyunca... Günlük tüketimin 2 litreden az 3 litreden çok olmasın.. Birde böyle deneyelim bakalım... Bir araştırma yapıyorum gene, ayrıntıları daha müsait bir zamanımda paylaşacağım.. Ha birde her sabah o pantolona girmeyi denemeni istiyorum ama her sabah! Tartılma gününe kadar aksatmadan devam et )) hadi bakalım, seni zayıflatacağım kafama koydum bi kere ))

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…