bn geliyorum canımmm
Paylaş tabiiiiii
Günaydın
ay 3 gündür belimde geçmeyen bir ağrı anlatamam
bilmiyorum ayakta kalmakta çok ağrıyor valla neyse geçer inşallah
bugun oğlan geziye gidiyor anne şunu yap anne bunu yap oldu
sadece elmalı kurabiye yaptım çekirdek fıstık yeter ay onla mı uğraşacam
bu çocuk benı delirtcek büyüdükçe dertleri sıkıntıları daha da fazlasıyla artıyor sabah sabah butun enerjımı alıp gidiyor o nerden buluyor bu enerjıyı anlamadımmmmm neyse
dün akşam yemek yiyecek vakıt yoktu yemedeim sade 3 yk yoğurt
bugun sabah
1 simit
çay
1 saat sonra da
1 tane elmalı kurabiye
butun kalorileri sabahtan aldım öğle ve akşam daha dikkatli olacağımmmmmmmm
Geçmiş olsun canım. Belinin neresinde hissediyorsun ağrıyı? Orta kısımda mı, sağ ya da soldan bacağına doğru yayılan bir ağrı mı??
Ben de son zamanlarda çok çektim belimden ve ayaklarımdan. Resmen 1 ay yattım evde.. İhmal etmemende fayda var.
Afiyet olsun
günaydınnn tombik olma zatennn
günaydın canım
tam sol tarafımda ağrı otururken ve özellikle sabah kalkarken ağrı hissediyorum ama bugun bıraz daha iyi
günaydın yasemincim..
Geçmiş olsun. Omurganın sağ ve sol tarafında bel ve bacağa hareket veren eklemlerimiz var. Bu eklemler zaman zaman ters bir hareketle kilitleniyor. Kilitnenen eklem yeterince güçlü karın, sırt, popo ve bacak kaslarımız olmamasının göstergesi ne yazık ki...
Sabah yataktan kalkmadan önce yastığı kaldırıp sırt üstü yatarak dizlerini karnına doğru çekip belinde hafif bir esneme oluşturarak biraz rahatlayabilirsin. Daha sonra gün içinde ayakta dururken dizini yukarı çekip bırakarak kilitlenmiş olan eklemini açmaya çalışabilirsin.
Kaslarını güçlendirecek egzersizler yaparken beline çok yük binmemesine de dikkat et canım. Acil şifalar diliyorum..
Eki Görüntüle 646037
burdada 74.8 kiloyumm yolum daha uzun
ama farkediliyor rtıkk
geçen yazın beni komşular 92kiloyla görmüşlerdi kış gelip eve kapanınca aşşağıda şok oldular nasıl verdin demeye başladılarr
of karnım aç ama canım yemek yemek istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam yaseminim
nasılsın kaptannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?