Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Günaydın

ay 3 gündür belimde geçmeyen bir ağrı anlatamam
bilmiyorum ayakta kalmakta çok ağrıyor valla neyse geçer inşallah
bugun oğlan geziye gidiyor anne şunu yap anne bunu yap oldu
sadece elmalı kurabiye yaptım çekirdek fıstık yeter ay onla mı uğraşacam
bu çocuk benı delirtcek büyüdükçe dertleri sıkıntıları daha da fazlasıyla artıyor sabah sabah butun enerjımı alıp gidiyor o nerden buluyor bu enerjıyı anlamadımmmmm neyse

dün akşam yemek yiyecek vakıt yoktu yemedeim sade 3 yk yoğurt

bugun sabah
1 simit
çay

1 saat sonra da
1 tane elmalı kurabiye

butun kalorileri sabahtan aldım öğle ve akşam daha dikkatli olacağımmmmmmmm

Geçmiş olsun canım. Belinin neresinde hissediyorsun ağrıyı? Orta kısımda mı, sağ ya da soldan bacağına doğru yayılan bir ağrı mı??
Ben de son zamanlarda çok çektim belimden ve ayaklarımdan. Resmen 1 ay yattım evde.. İhmal etmemende fayda var.
Afiyet olsun

günaydın canım

tam sol tarafımda ağrı otururken ve özellikle sabah kalkarken ağrı hissediyorum ama bugun bıraz daha iyi

Günaydın

of ya burda 1 yıl oldu nerdeyse siimit fırın açılalı yemezdım kendim frenlerdim ama ben iki gündür frenleyemıyorum

ikigündür simit yiyorum sıcak sıcak çıtır çıtır her öğün olsa yerim o kadar
önce nasıl frenliyordum kendimii yawwwww

neyse bir kaç gün devam edeyım topralarım kendimi bir daha tombik olmak istemiyom

günaydın canım

tam sol tarafımda ağrı otururken ve özellikle sabah kalkarken ağrı hissediyorum ama bugun bıraz daha iyi

Günaydın Yasemincim..
Geçmiş olsun. Omurganın sağ ve sol tarafında bel ve bacağa hareket veren eklemlerimiz var. Bu eklemler zaman zaman ters bir hareketle kilitleniyor. Kilitnenen eklem yeterince güçlü karın, sırt, popo ve bacak kaslarımız olmamasının göstergesi ne yazık ki...

Sabah yataktan kalkmadan önce yastığı kaldırıp sırt üstü yatarak dizlerini karnına doğru çekip belinde hafif bir esneme oluşturarak biraz rahatlayabilirsin. Daha sonra gün içinde ayakta dururken dizini yukarı çekip bırakarak kilitlenmiş olan eklemini açmaya çalışabilirsin.

Kaslarını güçlendirecek egzersizler yaparken beline çok yük binmemesine de dikkat et canım. Acil şifalar diliyorum..

teşekkürler canım deneyeceğimmmmmmm

merhaba kızlar :))) pardon cıtır kızlar :)
nasılsınız?

yasemincim gecmıs olsun. benımde sırtım agrıyordu kac gundur bıraz spor yaptım dun. kostum, yurudum, kum torbasına çaktım 3-5 tane gıcık oldugum kısılerı dusunerektenn iyi geldi bayağı :)

su içmene dıkakt edıyorsun dimi? sabah ilk idrarını kontrol et koyu renk olmasın. aklıma böbrek geldi şimdi, Allah muhafaza... dikkat et. simitleride cok yeme

Selam Yasemincim

Simitten hemen vazgeçmeni şiddetle öneririm ))
Vücudun çok fazla yoyo bazlı çalıştığından verdiğin kiloları hemen almaya müsait bir yapın var, mümkün olduğu sürece kilonu korumaya çalışmalısın..
Belinde oluşan ağrılarla ilgili doktora görünebilirsin,
Ama bazen (diyet yapanlarda sıkça olur) böbrekleri saran yağ tabakası çözülünce böbreklerde ve sırt kısmında ağrı oluşur.. Bunlar geçici ağrılardır, hafif sporlar ve su tüketimi ile atlatabilirsin..
Yine de uzman birinden tavsiye alman en doğrusu, bir doktora görün yani ))

Ve diyetine sadık kal lütfen, canım yemek yemek istemiyor dediğin zaman vücudun farklı çalışmaya başlıyor ve sana yağ depoluyor biliyorsun..
Sen artık burdaki çoğu insana çözüm üretecek kadar bilgi ve tecrübe sahibi bir insansın, örnek olmalısın ))

Sevgilerimle

Selam kızlarr

Gelemiyorum, yazamıyorum
İnanın vaktim kalmıyor artık
İşim çok yoğun, hergünüm eğitimlw geçiyor, eve geldiğimde ya yorgunluktan bitmiş oluyorum ya da başka bir eğitim sunumu hazırlıyorum...
Hep aklımdasınız, size yazamadığım için suçluluk duyuyorum..
Diyetime devam ediyorum 59 kiloyum,55 kiloya az kaldı
İzmir istanbul arası gide gele zayıflayacağım bu gidişle zaten ))

Lütfen gelemesemde diyetinize devam edin, arada gelip okuyorum acil bir durum olursa faceten ulaşın bana..
Hepinizi seviyorum

yen bir gün yeni bir umut yeni bir hafta diyelim
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

herkese benı gördükçe zayıflamaya karar verdiler ben başlarında burda uyguladığım diyetler beraber 3 kişi bana katılmış durumda tabı benımle dört kişi ilk atağımız sabah saat 5,50 den 6,50 ye kadar sabah yürüşü ile başladık 5 gün yürüyeceğiz kahvaltıyı ara öğünleri anlatım hepsi uygulayacak bana komutan diyolar ama hemde çok eğleniyoruz

soyam takıldığım yerde sen yetişirsin canım arkadaşım çünkü diğer arkadaşlar uğramıyorrrrrr

aslında özellıkle kardeşimin zayıflamasını çok istiyorummm inşallah başarır

yürüşten geldikten sonra nerdeyse 1lt su içitim

sonra kahvaltı vs işe geldim kahvemı yeşil çayımı içtim biraz çalışma zamanı sonra geleceğim daha burayla işim bitmedi:))))))

kahvaltı

1 dilim çavdar ekmeği
domates/salatalık,biber,tere,peynirr
bitki çayı

selam yaseminim

nasılsın kaptannn

mersi şekerim sen nasılsın nasıl gidiyor diyetttttt
kaç kilo oldun bakemm

dün bir bugun iki benım ekip su koydu uyuzlar oturduğu yerden zayıflasınlarda göreyım emek harcanmdan çaba arcamadan sankı zayıflanırrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…