günaydın yasemincimmmm
güzel bir hafta olsun inşallah
selam kızlarrrr ))
bu hafta sonu aöf sınavlarım vardı, çok şükür başarılı bir şekilde atlattım ))
bir uğrayıp bakayım dedim bir de ne göreyim?
Yasemin benim diyet kurallarımın özünü en iyi anlayan ve anlatan insan, zaman zaman yazılarımdan alıntı yapıp "yahu ben bunu ne zaman yazmıştım" diye beni şaşırtan insan diyetine dört elle sarılmış ve kndine hedef koymuş ))
ama sonra dört elle sarıldığı o hedefi iki elini kullanarak yediği puding ve tadelleyle çöpe atmış ))))
olmamış yasemin, baştan yap ))
krizantem, masum kaçamak yoktur; kaçamak kilodur, yağ torbası gibi görünmemizi sağlayan şeydir, sırtımızda anlamsızca biriken yağlardır, göbek bölgemizi kalçamızı ve basenlerimizi esir alan yağ kütleleridir...
Kaçamaksız güzel ve slim günler dilerim ))
herkese iyi pazarlar
insira yine kayıp oldun nerelerdesin bacı
bugün tartı 66.20kg gösterdi ama moral bozmak yokkkk
kahvaltı
melemen
2dilim tam buğday ekmegi
domates biber
çay
merhaba canım gerçekten hava çokn soğuk gribim:2::2::2::2::2::2: halen daha geçmedi üstüne boğazım ağrıyor gece kalktım pekmez içtim 2 kaşık şu an daha iyiyim ama hala ağrı var ankara çok ayazGünaydın
hafta sonu yapılan kaçamaklar bana artıolarak döndü üsütüne bir regl oldum belkı onu şişliği belkide kılo yükseldi
bugun tartı 66,80 kg geldi
ayın 15 65 kg göremicem acaba
ümitsizlik yok ya olacaksın ya olacaksın
havalaR burda çok soğuk canım yataktan çıkma istemiyor habire yatasım geliyor fakat işe gitmek zorundayım yaw
kahvaltımı paylaşayayım sizlerle
evden çıkmadan 1 yemek kaşığı pekmez içine bir kaç damla limon suyu(kansızlığa iyi dediler deneyip göreceğim bakalım) tadı fena değil
1 yk lor
1 dilim tam buğday ekmek
2 çeri domates
1 yeşil biber
çay
işler benı bekler görüşmek üzere
teşekkürler canım
sanada iyi çalışmalar
oraların soğunu tahmin bile edemiyorum ama biz soğuğa fazla alık olmadığımız için bu soğuklar bize fazla geliyor
dünkü menümü şöyle payalaşayım
ara
sütkü nescafe
akşam yemeğim saat 16,00
4 yk mantı (yemiyecektim arkadaşım kendi açtı ısrar ısrar üsütüne yedim )
ara
1 mandalin
1 avuç sarıleblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?