Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

ŞİŞMAN KALARAK KENDİNİZE EZİYET ETMEYİN BAZI İNSANLARIN TUHAF BAKIŞLARINA HEDEF OLMAYIN...

nasıl amaaa

offff dayanamadım bir tabak puding ve tadelle yedim ya
sonra kara kara düşün yedinde başı göğemi erdi sanki tadlarını bilmiyon yawwwwwwwwwwwwwww

yasemin benim yediğim yanında senin ki çokk çokk masummm

ben bu sabah 64,7 geldimm çok mutluyum kız

Herkese iyi pazarlar

İnsira yine kayıp oldun nerelerdesin bacı

Bugün tartı 66.20kg gösterdi ama moral bozmak yokkkk

Kahvaltı
Melemen
2dilim tam buğday ekmegi
Domates biber
Çay

Selam kızlarrrr ))
Bu hafta sonu aöf sınavlarım vardı, çok şükür başarılı bir şekilde atlattım ))
Bir uğrayıp bakayım dedim bir de ne göreyim?
Yasemin benim diyet kurallarımın özünü en iyi anlayan ve anlatan insan, zaman zaman yazılarımdan alıntı yapıp "yahu ben bunu ne zaman yazmıştım" diye beni şaşırtan insan diyetine dört elle sarılmış ve kndine hedef koymuş ))
Ama sonra dört elle sarıldığı o hedefi iki elini kullanarak yediği puding ve tadelleyle çöpe atmış ))))
Olmamış yasemin, baştan yap ))
Krizantem, masum kaçamak yoktur; kaçamak kilodur, yağ torbası gibi görünmemizi sağlayan şeydir, sırtımızda anlamsızca biriken yağlardır, göbek bölgemizi kalçamızı ve basenlerimizi esir alan yağ kütleleridir...

Kaçamaksız güzel ve slim günler dilerim ))

selam yasemin

selam soyacım

nasılsınız hedeflerimize yaseminle koşamıyoruz ama yılmadan yürüyoruz soyacım

selam canım nedendir bilmiyorum ama resmen kendimler tatlı yemeyeyim diye savaşıyorum ama nafile kendimi kıstıkça daha çok canım isitoyor evet yanlış yapıyorum hayalerimi erteliyorum ama enınde sonunda 60 kg olucan :))) arada uğrada sen bizi yokla sen kendime güzel getiriyorsun beni

herkese iyi pazarlar

insira yine kayıp oldun nerelerdesin bacı

bugün tartı 66.20kg gösterdi ama moral bozmak yokkkk

kahvaltı
melemen
2dilim tam buğday ekmegi
domates biber
çay

dünkü menümü şöyle payalaşayım

ara
sütkü nescafe

akşam yemeğim saat 16,00

4 yk mantı (yemiyecektim arkadaşım kendi açtı ısrar ısrar üsütüne yedim )

ara
1 mandalin
1 avuç sarıleblebi

Günaydın

hafta sonu yapılan kaçamaklar bana artıolarak döndü üsütüne bir regl oldum belkı onu şişliği belkide kılo yükseldi

bugun tartı 66,80 kg geldi

ayın 15 65 kg göremicem acaba

ümitsizlik yok ya olacaksın ya olacaksın

havalaR burda çok soğuk canım yataktan çıkma istemiyor habire yatasım geliyor fakat işe gitmek zorundayım yaw

Son düzenleme:
kahvaltımı paylaşayayım sizlerle

evden çıkmadan 1 yemek kaşığı pekmez içine bir kaç damla limon suyu(kansızlığa iyi dediler deneyip göreceğim bakalım) tadı fena değil

1 yk lor
1 dilim tam buğday ekmek
2 çeri domates
1 yeşil biber
çay

işler benı bekler görüşmek üzere

merhaba canım gerçekten hava çokn soğuk gribim:2::2::2::2::2::2: halen daha geçmedi üstüne boğazım ağrıyor gece kalktım pekmez içtim 2 kaşık şu an daha iyiyim ama hala ağrı var ankara çok ayaz

inşallah kansızlığına pekmez iyi gelir canım
güzel bir kahvaltının ardından sana iyi çalışmalar tatlımmm

teşekkürler canım
sanada iyi çalışmalar
oraların soğunu tahmin bile edemiyorum ama biz soğuğa fazla alık olmadığımız için bu soğuklar bize fazla geliyor

teşekkürler canım
sanada iyi çalışmalar
oraların soğunu tahmin bile edemiyorum ama biz soğuğa fazla alık olmadığımız için bu soğuklar bize fazla geliyor

teşekkür ederim canım
bugünü atlatırsak cuma çabuk geliyor bana bide dersane var olunca günler gerçekten hızlı geçiyor canım
bende sıcak memleket istiyorum ankaranın soğuğu çok kötü hasta ediyor

Yasemincim
Benden sana tavsiye, mantı yemek istediğinde yoğurt ve sos koymadan 4 yemek kaşığı ye sadece ))
En azından hem ısrarları savuşturmuş olursun hemde nefsini köreltmiş olursun ))
Seni seviyorum ve biliyorum başaracaksın ))

Selam kızlar ))

Bugün itibari ile bende tekrar diyete başladım, kaç kiloyum bilmiyorum geçen hafta 62 idim hala öyle olduğumu umuyorum sadece )))) ama vücudumda inanılmaz bir şişlik var.. Periyod dönemime giriyorum onunla ilgilidir ama genede beni endişelendirdi.. Tekrar 60 olmam lazım hemen )) hatta 58-59 en iyisi ))
Bende yediklerimi yazayım bakalım, kendi sayfamın dışında başkaları tarafından göZetim altındayım artık ))
Yaseminnnn fırçala beniiiiiii )))))))))

Sabah ballı sirkeli su + bir bardak çay (şekersiz)
Kahvaltı
Çavdar ekmeğine sandviç (dil peynirli)
Sabahları çok pratik oluyor, akşamdan hazırlayıp atıyorum çantama ))
2 fincan bol limonlu beyaz çay (daha önce bahsetmiştim yeşilçaydan daha etkili diye, tavsiye ederim.. Arasıra yeşilçay arasıra beyazçay içiyorum)
Öğle yemeği olarak tarhana çorbası ve salata yemeği düşünüyorum
Akşama sadece çorba yiyeceğim
Bugün meyve getirmeyi unutmuşum ama yanımda ceviz var ondan atıştıracağım ara öğün olarak..
Hadi bkalım, bugünki menüm bu ))
Yarına Allah kerim ))
Öptüm sizi ))

Soyam hoşgeldin canım
biz senı değilde sen bizi fırçalarsın
bak sana ben sapıtıyorum
sen başarırsın ben hala sayarım aynı yerımde
Fakat sen geldinye kaçamak olmaz gari yoksa :::::::::::::

Ama 15-01-2013 tam 65 kg göreceğim bakalım

Ara
5 adet etifrom kepekli
1 bardak çay

soya beyaz çay nedir
heryerde bulunuyormu
bir araştırayım bakem

öğle yemeğim

6-7 kaşık karnabahar haşlama yoğurlu bol pul biberli
2 dilim tam buğdak ekmek
3 çeri domates
2 biber
1 salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…