günaydın canım
ankarada kar var ve soğuk
işyerindeyim ve yediklerime dikkat ediyorum
bugün yumurta haşlaması yiyeceğim öğlen yanına ayranda olacak
bu ara takıldım kilo veremiyorum bitki çayım var içmeye korkuyorum çünkü bitkisel ilaç içiyorum yan etkisi olur diye korkuyorum
günaydın tatlım
valla antalya da berbat soğuk biz pek alışık değiliz bugun kat kat giyindim balon gib oldum )))
bu bitkisel ilç nedir bilmem ama sanmıyorum sana faydasını olacağını bu ilaçlar sadece karaciğerini bitirir
lütfen iyi araştır öyle kullan
kilolarda gidecek takma diyoruma ama bugünlerde ben çok takılır oldum
gidecek bu kilolarrrrr
canım senin tartı günün var mı
ben cuma günleri tartıldığımı dikkate almayı planlıyorum
Selam kızlar
Kar kış kıyamet gibi burda )) birde deprem olmuş hadi hayırlısı... Herkese geçmiş olsun..
Beyaz çayla ilgili bilgi yazayım hemen )) doğadan marka poşet çay alıyorum... İşyerinde ondan içiyorum... Evde demöeme beyaz çayım var... Türkiyede pek mümkün olmuyor bulmak, birkaç ay önce doğadan poşet çay şeklinde çıkardı beyaz çayı iyi oldu )) demleme olanı bayaa pahalı.. 25 gr lık alıyorum 50 tl... Poşet çay ise 5 tl ))
Yeşilçaydan sıkılanlara tavsiye edilir ))
Sevgiler
Bugun 67,50kg
günaydın günaydın
çok soğuk çok nasıl bir havadır resmen içim tir tir titriyor
sormayın benım kilo yine çıktı nasıl bir bünyedir anlayamadın geçen hafta 65 kg da iken bu hafta geri 67,50kg oldum yok ben hergün tartılmıyacağım hastalık oldu bende
güne sıcak sütlü kahve ile başladım daha canım birşey istemiyor şu an ama kahvaltımı yanımda getirdim açıkınca yiyeceğim
görüşmek üzere
bencede en güzel hergün tartılmamak amaa bend dayanamıyorum
günaydın yasemin
geçen hafta bende 64,7 görmüştüm bugün 65,2 yim
bi yerde bi hata yapıyoruz da nerde
hergün tartılmak bence hastalık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?