Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

Slm bende bugün tekrar başladım tartida 57.5 u görünce duvara toslamis gibi oldum...çok kötü oldum çok...
Nasıl olsa kilo almıyorum diye yemeyi abarttikca abarttim ve bir haftada birden fazla kilo aldım...
Su anda da çok açım ama tutuyorum kendimi belki biraz sonra bi bardak süt içerim...
Acligimi unutmak için burada geziniyorum...

günayydın kızlar

asyasss gel tatlım gel o yeme hastalığı haftasonondan bu ana bende de var of pof kendimle savaşıyorum ben kazanmak istiyorum ama..............

akşam yemeğimi hemencık paylaşayım

2 kepçe tarhana çorba
3 yk kadar salata
3 yk makarna

ara
1 mandalin

sabah kahvaltım
insan uyanır uyanmaz açıkırım be ya pes bana

1 yk lor
2 dilim kızarmış ekmek
1 fincan süt

yok bende harbi birşeyler olmaya başladı

günaydın canım
ankarada kar var ve soğuk
işyerindeyim ve yediklerime dikkat ediyorum
bugün yumurta haşlaması yiyeceğim öğlen yanına ayranda olacak
bu ara takıldım kilo veremiyorum bitki çayım var içmeye korkuyorum çünkü bitkisel ilaç içiyorum yan etkisi olur diye korkuyorum

günaydın tatlım

valla antalya da berbat soğuk biz pek alışık değiliz bugun kat kat giyindim balon gib oldum )))

bu bitkisel ilç nedir bilmem ama sanmıyorum sana faydasını olacağını bu ilaçlar sadece karaciğerini bitirir
lütfen iyi araştır öyle kullan
kilolarda gidecek takma diyoruma ama bugünlerde ben çok takılır oldum

gidecek bu kilolarrrrr
canım senin tartı günün var mı
ben cuma günleri tartıldığımı dikkate almayı planlıyorum

gidecek bu kilolarrrrr
canım senin tartı günün var mı
ben cuma günleri tartıldığımı dikkate almayı planlıyorum

valla canım ben hergün tartılıyorum bu da ayrı bır hastalık gibi ama bugun tartılmadım

öğle menü

5-6 yk yoğurtlu karnabahar
1 dilim çavdar ekmeği

Geldim geldim burdayım artık...

Sabah kahvaltim her zamanki gibi..
Çay
2 kaşık lor
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta..

Ara: 1 portakal..

Öğlen yapmadım daha bugün burda kar tatili var o yüzden geç kalktım geç oluyor yemeklerim ama olsun kacamaksiz devam ediyorum...

1 litrede su içtim şimdiye kadar...

Bu sabahki kilom 56.9 du....

Allahım dışarda olanlara güç kuvvet ver nasıl bir soğuktur

Eh işte insanoğlu yazın sıcaktan kışında soğuktan şikayet eder dururuz

Son düzenleme:
Selam kızlar

Kar kış kıyamet gibi burda )) birde deprem olmuş hadi hayırlısı... Herkese geçmiş olsun..

Beyaz çayla ilgili bilgi yazayım hemen )) doğadan marka poşet çay alıyorum... İşyerinde ondan içiyorum... Evde demöeme beyaz çayım var... Türkiyede pek mümkün olmuyor bulmak, birkaç ay önce doğadan poşet çay şeklinde çıkardı beyaz çayı iyi oldu )) demleme olanı bayaa pahalı.. 25 gr lık alıyorum 50 tl... Poşet çay ise 5 tl ))
Yeşilçaydan sıkılanlara tavsiye edilir ))
Sevgiler

sanada geçmiş olsun canım allaha emanet olun

size nazaran biz cennete yaşıyoruz
burası 2-3 derece hava

ah keşke buraya da kar yağsa ne güzel olur ama

Bugun 67,50kg

günaydın günaydın

çok soğuk çok nasıl bir havadır resmen içim tir tir titriyor

sormayın benım kilo yine çıktı nasıl bir bünyedir anlayamadın geçen hafta 65 kg da iken bu hafta geri 67,50kg oldum yok ben hergün tartılmıyacağım hastalık oldu bende

güne sıcak sütlü kahve ile başladım daha canım birşey istemiyor şu an ama kahvaltımı yanımda getirdim açıkınca yiyeceğim

görüşmek üzere

günaydın yasemin

geçen hafta bende 64,7 görmüştüm bugün 65,2 yim

bi yerde bi hata yapıyoruz da nerde

günaydın canım
bende tartılma hastalığından sıkıldım ve tartılmamaya karar verdim taki cuma sabahına kadar tartılmayacağım
çünkü hafta içleri kendime daha çok engel olabiliyorum o yüzden en uygun gün cumayı seçtim

Evet sabah süt içtim bu satte kadar pek açıkmadım ama daha fazla saldırmamak için bira lor 1 dilim ekmek yedim şimdi bir yandan çayımı yudumluyorum

iyi akşamlar kızlarrrr
halen daha 67yi göremedim yaaaaaa
68.3 çıldırdım bir haftadır ekmek bile yemiyorum bana mısın demiyo yaseminnnnnn
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şeker ekmek kilo yapıcı hiç bir şey yok sadece tuz ama onsuz da olmazzzz
tuzu çıkaramam hayatımdan
bu sabah haşlanmış yumurta yedim
öğlen gelince kuru fasülye yanına kuru soğan
ara öğün hurma ve ceviz
akşama tavuklu mantar sote ve sarımsaklı yoğurt
nerde hata yapıyorum yaaaaaaa
neden gitmiyo bu kilolar
direnişe geçti mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…