Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

soyam ohhhh dil peynirine geçmişsin
valla ben lordan nefret ettim artık bimin aknaz light beyaz peynirini alıyorum 2 haftadır bitmedi ama ölçülü yiyorum 1 kibrit kutusu kadar ve hala zeytin yemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım
evet gerçekten bir yerde hata yapıyoruz ama nerde aylardır hemen hemen her yolu denedim olmuyor
ama benım kilolarım yazın hergün yürüş yaptığımda gittiğini görmüştüm ne zaman yürüşü bıraktım yıne yukarı çıkmaya başladım çünkü yediklerime gerçekte dikkat ediyorum
fakat bu soğukta yürüme gibi bir şansım yok evet işten erken çıkıyorum ama hava da erken kararıyor bu soğuktada yemiyor dışarı çıkıp yürümek yürüş nisan ayında anca başlarım evde sadece 30 dk kadar kondisyon bisikleti çeviriyorum onu da bu hafta saldım

neyse ümidimiz kayıp etmeyelim varsın ayda 1 kg gitsin ben alışığım Biliyorsun yılmak yokkkkkkkkk

inci bile doğum yapacak geri gelip tekrar bizden önce kesin zayıflar ben böyle bahane üretir dururum
ama buna da şükür 38 bedenim

Günaydın günaydın

antalya ömründe böyle soğuk gördü mü acaba resmen içim titrer oldu ne klıma ne ufo soba ısıtır oldu benı bu ne ya
ama bugun azcık iyi

bu sabah evde kahvaltı yaptım

1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
az peynir
ada çayı

günaydın canım
azmine gerçekten hayranım kendi cezanın kendin veriyorsun
ben resmen takıntı haline geldi taktıkcada kendi kendime kurdukca sanki kendimi şişiyor gibi hissediyorum bu hafta hiç spor yapmadım yapasımda yoktu
sadece isteiğim 60 kg olmak ve bu kiloyu korumak ama bende gerçekten bir motivasyon eksikliği var
var olduğu gibide sürekli canım tatlı çekiyor şu an 10 tane çikolata buskuvi pudıng olsa yiyeceğim bilmiyorum hepsini yermiyim kısaca kendimi kıstıkca iştahım açılıyor

DEMİŞSİN.

Teşekkürler tatlım. Kendi kendimi cezalandırmasam, iştahıma yenik düşerim... Kilolar yine alıp başını gitmeye devam ederler... Özellikle 3 gün diyet programına sadık kaldıktan sonra
3. gün şeytan dürtüyor... Bende tatlı ve abur cubur krizlerine giriyorum. Onlar aklıma geldikçe ip atlamaya çalışıyorum... Bu hafta hiç spor yapmadım demişsin. Zayıflamak istiyorsak diyetin yanında sporu hiç ihmal etmemeliyiz. Sporsuz, hareketsiz bir diyet günü bana boşa kürek çektiğim bir gün gibi geliyor... Motivasyonunu hiç kaybetme nolur, hareket ve sporunu aksatma... Tatlı krizi bana çok bastırırsa 1 meyve mesela portakal yiyorum. Olmadımı geçmedimi koca bir kase nesfit fruit yapıyorum sütle... Hem karnımı şişiriyor, hem tatlı krizini gideriyor... Yani çikolatadan ve pudinglerden daha masum olduğu kesin :) Allah yardımcımız olsun...

yasemincim benide araniza alirsaniz cok sevinirim:)))

oh oh tekrar toplnıyoruz ne güzel
nerdesin canım nasılsın iyimisin

ben daha buralarda sürünüyorum bıraktım hop artılara çıkıyorum
kendime topik açtım acaba dedim ama eski topiktekı motivasyonu bulamıyorum pek çekişme olmuyor
hatta geçen gün kriztanem kulaklarını çınlattı (onun da topiği var)

soya
inisra
kriztanem
gwertybaby

hepimiz yine topladık
bu sefer olacak gitsin artık yağ kütlelerimiz sana yağ paketleri(senin deyiminle)

cnm aynen biraktigin zaman gidiyor bu kilolar....sanki 69 rakamini gorunce hedefe ulastim sandim..gittim olmadik kadar alisveris yaptim...taytlar strec kotlar:))) ama bir an aklima geldiki benim hedefim 59 du 69 degil....
simdi yine sizinleyim. .kendi kendime olmuyor 2 gun yemiyorum 3.gun yiyorum yarin bidaha baslarim diyorum...ben saldikca o da beni saliyor tabiki...
bigun yeniden kendi kendime soz vermistim..soyama ve sana faceden yazdim..burda oldugunuzu duyunca daha bir sevindim..insirahimada kavusmus oldum.asysss ye de:))))
umarim bu sefer basaririz canlarim...
hepimiz kilolari verince ozguven patlamasi yasayip salmisiiz demekki kendimizi:)))
sabah kalhavtim light peynir bir parca 1 dilim lorla yedim...ac karnina nescafe benim kurtaricim oldu...tuvalet problemimi bununla cozdum...
bide her goren cok zyiflamissin dedi bana..bu da beni simartti farkindayim...
onlar oyle dedikce saldim kendimi...oldum zannettim..ama olmamisim azicik yiyince artilar 3 gun gelmese 5 gun gelmese 7.gun 1 kilo 1.5 kilo olarak donuyor..nankor tarti:))))
haftada 2 gun oryantale basladim...bugun aksam var :))) hem gobek atayim hem gitsin yagkutlelerim...
kisin sakliyoruz kilolarida yaz gelince ben beyaz body giymek istiyorum(((

yine cenem dustu..sizleri gorunce oyle mutlu oldumki...benim super ekibim sizleri cok seviyorum..bizim beraber olmaya ihtiyacimiz var. ...ben ozamanda demistim,simdide soyluyorum... biz birlikte gucluyuz....

kızlarr beni de aranıza alın.şuan takıldıgım bir topik var en son saat kaçta yemek yedıgımızı yazıyoruz.bana cok faydası var şuan için...kızlar nerdeyse aylardır hergün bugun dıyetteyım dıye uyanıyordum.ta ki 3 gün öncesine kadar...3 gündür diyetteyım..önce bıraz kendımden bahsedeyım...daha önce cok dıyet yapmıs bırıyım...şuan en fazla kılomdayım hıc bu kadar kılo almamıstım hep 68-69 dur en fazla kılom...bel fıtıgım var ve bir ara cok ılac kullandım ...yeme duzenım degısmemesıne ragmen 8 kılo aldım...
çalışmıyorum sabahtan akşama kadar evdeyım...çocuk da yok ...yanı anlayacagınız akşama kadar yatış....(umarım atamam olur) kılo vermem şart cunku artık bebiş düşünuyoruz...sizlerden full destek beklıyorum...hepınıze baktım hemen hemen aynı kılodasınız...benım gıbı 70 kusurlerden baslayıp 60 lara gelmişsiniz....bende şubata kadar en azından 70 i görmek ıstıyorum:)

Selam Kızlar,

Sopamı hazırladım geldim ))

Şimdi öncelikle bazı anektodlara göz atalım birlikte...

Diyet yaptığımız süre içerisinde başarılı olmamızın sebepleri neydi?

* Birlik vardı, herkes birbirini eleştirebiliyordu rahatça...
* Kimse kaçamak yapmıyordu çünkü topikteki arkadaşlarına karşı sorumluluk duyuyordu...
* Hedef vardı, hedefler her ne kadar ulaşılmaz gözükse de aslında çok zor olmadığını her geçen gün görebiliyorduk...
* Heyecan vardı, herkes birbirini motive ediyordu, düştüğü zaman elinden tutup kaldırıyordu...
* Araştırma vardı, yeni bir şey denenecekse herkes bunun ne derece yararlı/zararlı olduğunu araştırıyordu...
* Reis vardı (ben))))))), müritleri vardı (siz ))))))))))), herkes reisten korkuyordu (hep öyle söyleniyordu ya, hala gülüyorum )))))))))))

Diyete ara verince başarısızlığa düşme sebeplerimize bakalım bir de...
* Kişisel diyete başladığımız dönemde, 1 kilo aldığımızda önemsemedik... 2 kilo olduğunda da "nasıl olsa veririm" düşüncesiyle hareket ettik...
* Eleştirilere kulaklarımızı tıkadık... Öyle ya, o kadar kilo verdik, 1-2 kilo ne ki bizim için değil mi?
* Kaçamak yaparken aslında sınırlı yediğimizi sandık, sadece bir kase puding yada sadece bir dilim pasta yedik diye baktık duruma... Oysa gerçekte yediğimiz 1 paket margarindi... Yani aylarca vücudumuzdan atmaya çalıştığımız onlarca, yüzlerce margarin paketinden sadece 1 tanesi... Bunu neden yaptık? Gerek varmıydı?
* Heyecan hala var ama eskisi gibi değil... Şu anda ki heyecan daha hızlı kilo vermeye duyulan heyecan... Eğer daha hızlı kilo vermek istiyorsanız beni uğraştırmayın hiç )) Baştan anlaşalım, benim kurallarımı biliyorsunuz ))
* Yeni bir şey denemeden önce düşünmedik... Hala yeni zayıflama yöntemleri deneyenler var (başka topikleri hala okuyorum ben )) Vücudumuza ne zarar verir diye bakmadan bir çok şeyi yiyip içiyor insanlar... Bizim diyetimizde kimsenin hiç bir yerine birşey olmadı... Hatırlarsanız ben diyet sonrası tüm kan testlerimi, böbrek testlerimi yaptırdım.. Diyetten zarar görüp görmediğimi merak etmiştim, ve tüm testlerim tertemiz çıkmıştı.. Doktorum bile diyet listemi istedi...
* Reisiniz yoktu )))) Yani size kızacak, ceza verecek, yaptığınızı açık ve sert bir dille eleştirecek biri yoktu... Yanınızdaki insanlar genelde şunu söyler hep, "aman canım ye bi tane ne olacak, zaten o kadar zayıfladın, şu minnacık şey mi şişmanlatacak seni? yarın 10 dakka fazla yürürsün/az yersin eritirsin sen bunu... Maşallah sende o irade var" Duyduğunuz hep bu değil mi? Oysa ki o insanlar size "Bence yeme, bu kadar kilo verdin, bir kaç kilo daha ver ondan sonra az az yersin" dese daha iyi olurdu... Ama öyle deseler de siz gene yerdiniz ))))))) Size benim gibi biri lazım )))))))))

Kısacası;
Ekmek yememek kilo vermenize yardımcı olmaz... Ekmek mutlaka yemelisiniz (insirah) Günde 2 dilim ekmek kan, bağışıklık sistemi ve zayıflamanız için size yardımcı bir besindir.. Akşam yemekleri hariç ekmek yiyin... Tabi tam buğday yada çavdar olmak şartıyla ))

acıkmadan yemek yemeyeceğim demek size kilo verdirmez... (yasemin) Kahvaltıyı atlamayacaksınız, acıkmasanız bile kahvaltı yapılacak ! kahvaltı sizi güne hazırlayan, metabolizmanızı çalıştıran birşey... acıkmadım deyip yemezseniz metabolizmanızda bekler durur... akşama doğru zaten metabolizma yavaşlayacak, o saatte yediğin herşey yağ olacak...

vücut kış dönemlerinde yediğiniz herşeyi şekere ve yağa dönüştürür... çünkü kendisini ısıtacak enerjiye ihtiyaç duyar... o yüzden kışın yediklerimize biraz daha dikkat edip, biraz daha fazla spor yapmalıyız... çünkü biz üzerimizdeki sanayağı paketlerinden kurtulmaya çalışıyoruz, eklemeye değil ))

Su içmeyi ihmal etmeyin... Ilık su içebilirsiniz, içine bir kaç damla limon sıkabilirsiniz.. Hem limon ciğer ve solunum yollarınızı da temizler... Günde 2 litreyi geçmesin !

Spor hiç bir zaman ihmal edilmeyecek, bahane kabul etmem söyleyeyim... Sonra yazıp durursunuz "neden kilo veremiyorum" diye... Bakınız yukardaki madde "kış döneminde vücut her yediğinizi şeker ve yağa dönüştürür"

Ve bilin ki, siz istedikten sonra tüm o yağ paketleri tek tek vücudunuzdan uzaklaşacaklar ! Daha önce uzaklaştıkları gibi ))

Şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazıcam
Öptüm çok ))

ayy soyam sen olmadan asla hicbirimiz basaramayizdogru soyluyosun valla.bizim kulaklarimizi cekecek birine ihtiyacimiz var...

mesela inan bu aralar bildiginiz yeme kirizindeydim..karnim tok olmasina ragmen agzim bos durmasin istiyordum..

inanin dun sabah bisey yemedim...oglen anneme gittim kasik kasik nutella bide ekmege surup yedim annem pogaca pisirmis ondan 2tane yedim cola diyet ictim ne ise yarayacaksa:))))
aksam izgara balik salata yogurt ama ekmek biraz abarttim:))))
geceler uzin olunca ne yesem diye dusunuyorum... aklim yemekte surekli meyve yiyim diyorum aklima kestane geliyor:))) bi guzel keatanede yedim...gece cikolatada yiycem dedim damak cikolatayida bitirdim ve yattigimda yarin artik hicbirsey yememeye kararli birsekilde uyudum...sabah uyuandigimda sizleri buldum:))))
tartilamyi istiyorum ama tartimin pili bitti yeni yilda 73 filandim..1o gu.dur pil alicam..bugun bu isi halletcem:)))
ben 36beden olmak istiyorum

lutfennnnnnnnnnnnn

bayıldım yazına süpersin...

işte arayşın içinde olan edepsiz benim
Boğazımı tutumayıpta ne zayıflatır kısa sürede ne kilo verdirir diye araştırıp durdun ne yalan söleyeyim
artık soyam bızım kulağımızı çekersin sacımızı başımızı çekersin biziz zayıflatmadan kayıp olmak yok biz sana bir şekilde ulaşırız

sorma gwertybaby o gecelerin uzun olması benı mahvediyor(bahane)bende yemeyeyim diye gidiyom tavuk gibi yatıyom televizyon bile izlemiyom

eşim hiç abur cubur yemeyen adam hergün eve abur cubur alır olduu eeee körle yatan şaşı kalkar (önce ben doldururdum abur curları)
bu sefer bırakmayalım yaz 60kg olalım hadi bakalım bugun tam gaz başladık

kural neymiş
bahane yok çöüzüm bulmak var

canım
bizim kurallarımız çok katı çünkü bize nerdeyse 10 aydır falan beraberiz
son kararı soya sosu verir çünkü o zayıflatıyor bızı

kizlar tartiyi soyle sarstim pilini cikartip taktim calisir gibi oldu ama 75 dedi. .saka dimi bu....saka diyin bana. .boguluyorum..nefes alamiyorum. .kesin yanlis tartti dimi...allahim sana geliyoooorum......16 kilo vermistim 6 sini aldimmi...basami donuyorum...ne yaptin ben ne salagim..kendime sinir oluyorum...salagim ben..pis bogazim....

bu sitede çokk çokkk çokkk beğendim butonu yok muuuuu

Bizler hep birer bahane yaratırız ama tembeliğimizden yediklerimizde ödün vermeyiz

kaç gündür aklım tatlı çikolata derken soyam yıne benı kendime getirdi

şu anl aklımda ne tatlı ne çıkolata sadece 60 kg olacağım günü sabırsızca bekleyeceğim

soya bırde şu tartılma işine el ben sabah akşam gece aklıma geldikçe tartının üzerindeyim sanki yediğim zaman az mı gösterecek?

öğlen menü
250 gr yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

yorum gelmeden ben yapayım(azyemişim demi) evde getirecek yemek bana uygun yoktu et türü olduğu için getirmedim çünkü et yemeğini soğuk yiyemiyorum yarın için bugun akşamdan hazırlayacağım
gerçi 10 gündür ffalan yıne evden yemek getiriyorum bu lokantacını yemeklerinin yağını ne kadar süzsem banamısın demiyor evden getirdim mi daha iyi

yarın sabah kilomu bildireceğim ve cuma ya kadar tartılmıyacağımda (acep nasıl durucam bakalım )dün 67,50kg idim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…