Yaşım 26 iken kocam bana 36 37 gösteriyorsun dedi nasıl bi tavır sergilemeliyim?

Bunu tam olarak nasıl dedi? Yav olgun göstermek sen yaslısın burusuksun çirkinsin demek değil ki?
Ablasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi

Ablasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Genç gösteriyorsun demeni beklemiş. İstediği cevabı alamayınca da intikam almaya ve özgüvenini düşürmeye çalışmış. Oyununa gelme

Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki😭
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi 🥺
Bakım için para istediniz diye birden olgun sevmeye başladı di mi ajanajajajaj bu herifler yok mu?

Snra sizin moraliniz bozuldu sanırım o da dönüp ben olgun seviyorum dedi dimi? Dgru anladım🤭

• Beğen
Reactions: The
O bence bozuldu siz genc görünüyosun demednz ya. Snra laf soktugunu sandı size ardını hesaplamadan.. bozuldugunuzu da anlayınca dönüp olgun sevitorm dedi. Kaldı ki yasınızdan büyükte gösterebiliyo olabilirsnz nolcak

Ay kiyamisu. Adama "20 yasindaki delikandan hic farkin yok. Bütün mankenleri siralasan bir sen etmez hayatim" demediginiz icin sizi kirmis resmen

Back
X