Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dediBunu tam olarak nasıl dedi? Yav olgun göstermek sen yaslısın burusuksun çirkinsin demek değil ki?
30 yaşındaKendisi kaç yaşında
Genç gösteriyorsun demeni beklemiş. İstediği cevabı alamayınca da intikam almaya ve özgüvenini düşürmeye çalışmış. Oyununa gelmeAblasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Bakım için para istediniz diye birden olgun sevmeye başladı di mi ajanajajajaj bu herifler yok mu?Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi![]()
Snra sizin moraliniz bozuldu sanırım o da dönüp ben olgun seviyorum dedi dimi? Dgru anladımAblasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Bunu diyen adamın parasına zerre acımaz çatır çatır bakım, elbise ve kozmetik için harcardı
5 yaşında oğlum var onun geleceğini düşünüyorum kıyamıyorum çatır çatır para harcamaya
Aynen malesefSnra sizin moraliniz bozuldu sanırım o da dönüp ben olgun seviyorum dedi dimi? Dgru anladım![]()
Bakım için para istemedim benim küsecegimi bildiği için bu lafı söyledi yani mecbur kaldıBakım için para istediniz diye birden olgun sevmeye başladı di mi ajanajajajaj bu herifler yok mu?
Ama yinede bana bunu söylemeyecekti kendi ayağına sıkmış olduGenç gösteriyorsun demeni beklemiş. İstediği cevabı alamayınca da intikam almaya ve özgüvenini düşürmeye çalışmış. Oyununa gelme
30 yaşında
Peki siz oyle gosyeriyormusunuz yani pek mumkun degil ama biyolojik olarak var mi boyle bir hissiniz?Ama yinede bana bunu söylemeyecekti kendi ayağına sıkmış oldu
O bence bozuldu siz genc görünüyosun demednz ya. Snra laf soktugunu sandı size ardını hesaplamadan.. bozuldugunuzu da anlayınca dönüp olgun sevitorm dedi. Kaldı ki yasınızdan büyükte gösterebiliyo olabilirsnz nolcakAynen malesef![]()
Ablasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Sizce nasıl görünüyorsunuz? Aileniz , ark falan ne derler? Bazı insanlar yaşından çok büyük görünüyor.Bakım için para istemedim benim küsecegimi bildiği için bu lafı söyledi yani mecbur kaldı