- 14 Eylül 2014
- 2.026
- 3.949
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey söylemeseydi olurdu ona soran olmadı ki kaç gösteriyorum diye ayrıca giyimime gezmeme karışan bi adamBüyük görünmekten rahatsızsanız öyle giyinmeyin sizde
Adam yalan mı söylemeli anlamadımki
Kadir bile inanmadı.Hepside sorun kalbimi çok kırdı üzdüğü kadar üzülecek. Aylar yıllar geçse de ayaklarıma kapanıp özür dileyene kadar uzak duracağım
Bence gayet normal ve iyi ben 18 yaşında 12 yaşında gibi görünüyordum şuan 30 küsür yaşındayım en fazla 22-23 gösterdiğimi söylüyorlar 30 yaşından sonra biraz insana benzedim çocuk görünümünde bir yetişkin olmak çok zor20lerimde 30 larimda gosteriyordum. 30larimda yine 30larimda gosterdim. Simdi 30larin sonundayim 40a merdiven dayadim hala 30larimda gosteriyorum. Umarin 60 imda yine 30lari gosteririm.
Ya ben eşinizin art niyetle söylediğini düşünmüyorum. Erkekler bizim gibi değil,onlar dümdüz.Kadın duygusundan anlamayan bi adamla evlenmişim o kadar pişman ki
Birde bana ben olgun seviyorum diyor bu bana hakaret değil mi![]()
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla kimin 20, kimin 30 35 olduğunu anlayamıyoruz artık.Ben hayatımda hiç 26 yaşındaki birinin 36, 36 yaşındaki birinin 26 gösterdiğini görmedim.Bi kaç yaş tamam da 10 yaş bu.
Sosyal medyada evet.Ama işte hepimiz biliyoruz ,filtreler falan.Gercek hayatta öyle değil.Cok zorlayanlarda çığlık maskesine balık dudak monte etmişsin gibi geziyorlar.Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla kimin 20, kimin 30 35 olduğunu anlayamıyoruz artık.
Herkes yaşını gösterir ki.eee boşuna mi o yaşa geliyorsun?Genç gösteriyorsun demeni beklemiş. İstediği cevabı alamayınca da intikam almaya ve özgüvenini düşürmeye çalışmış. Oyununa gelme
kısasa kısas yapmış, hak etmişsiniz biraz. sorun yok önünüze bakınAblasına hiç yaşını göstermiyorsun genç gözüküyorsun dedim sonra eşimde bana sordu ben kaç gösteriyorum diye bende sen olduğun yaşı gösteriyorsun dedim böyle deyince o da bana sende 36 37 gösteriyorsun dedi
Ben ona yaşından büyüksün demedim kikısasa kısas yapmış, hak etmişsiniz biraz. sorun yok önünüze bakın