- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Okudum isletme lisans düzeyinde degildi ne yazik ki.. tesekkürler yorumunuz icinBen de okuyorum, yaşa takılmayın. Ama neden direkt master yapmıyorsunuz, lisansı bitirmediniz mi? İşletme okudunuz diye anladım, onun üstüne bu saydığınız masterları yapabilirsiniz zaten. Ha derseniz ki psikolog, avukat olucam tabii ki lisansı tekrar okumanız gerekir.
O kadar güzel sözler yazmissiniz ki hemen kende not aldim.. tesekkürler!:)Okumanın yaşı olmaz hayalinde ne varsa onun için mücadele etmen en doğrusu insan yapmadıkları için pişman olur
Okudum isletme lisans düzeyinde degildi ne yazik ki.. tesekkürler yorumunuz icin
Ben 26 yaşındayım 2019'da bitecek üniversitem. Bizim okulda 40 yaşında adamlar va, 2 yıllık okumuşlar, çalışıp okul parası biriktirmişler. Şimdi de hayallerindeki bölümü okuyorlar.
Bir de saydığınız bölümlerin dersleri çok ağır geçmez, devamsızlık gerektirmez çok fazla. Siz ilgili ve okuyan bir insansanız rahat edersiniz o bölümlerde. Dolayısıyla bir yandan çalışabilirsiniz.
Herkes herkesle aynı zamanı yaşamak zorunda değil. Burada 18 yaşında evlenenler var, onlar da benim garibime gidiyor. Ama öyle düşünmemek lazım, herkesin hayatının akışı farklı.
Evet öyle gercekten :)Yas çok önemli değiş artık insanlar 40 yasından sonra da okumaya başlıyorlar .
Okuduğunuz bölümüm sizin önünüzü açması önemli
Az kalmis ne güzel seneye bitiyor demek size basarilar diliyorum! :)
O kadar güzel seyler yazmissiniz ki ferahladim biraz sanki..verdiginiz bilgiler icinde tskrler.. insan galiba gencken yapamadigini 40indan sonra yapiyor..:)
Ya gercekten cok duygulandim gözlerim doldu bunlar ne güzel ve motive edici sözler böyle!! Cok tesekkürler!! Ve size masallah ne güzel de hayallerinizin pesinden gidiyorsunuz!! Örnek aldigim kisilee listesine ekledim bile siziDur bakalım 25 ne ki? :)
Ben 31im 26 yaşında atandım ama hala içimde ukdeler var istediğim şekilde okumadım diye bu sene bir yandan ikinci üniversiteye başlayacağım (Eylülde) bir yandan Mayısta ALES var ona girip yüksek lisans başvurusu yapacağım ve bunların hiç biri bana iş hayatımda katkı sağlamayacak (memurum ve alan dışı olacak okumak istediğim bölümler)
Yine de ben istemediğim bir alanda kendimi zorlayacağıma istediğim alanda mesleki katkısı olmasa da sevdiğim şeyi yapacağım için hevesliyim
Ayrıca bekarım 5 senedir yalnız yaşıyorum, bu süreçte sadece iki ay görüştüğüm biri oldu onun haricinde hep tek başınaydım ben de evlenmek anne olmak isterim hatta çocukları çok severim ama nasipten öte yol yok o yüzden de hayalleri ertelemek yerine, sen elinden geleni yap bu süreçte hayatına yoldaş olacak kişi girerse seninle yol almak isterse zaten olur yanında. O zaman da planlarını onun hayatındaki yerine göre düzenlersin
Hayatta hiç bir şey için geç değil, yeniden başla, düşsen de kalk ve yoluna devam et! Ertelemiş olsan keşke diyeceksin en azından çabala elinden geleni yap sonrası Allah Kerim
Kimin ne kadar, nasıl yaşayacağı belli değil. Mesela 27 yaşında ölen müzisyenler var, ben onların yaptıklarının yarısını yapamadım bu yaşıma kadar. Belki 1 senede 10 senelik iş yapıcam, belki çok uzun yaşıycam. Belki işe girip çok mutsuz olucaktım. Bilemediğimiz için elimizdeki imkanlara heyecanlanmamız, onlarla mutlu olmamız lazım. Başarılar size de :)
Bu arada ben de psikoloji okumak isterdim hatta geçen gün epey araştırma yaptım ama bulunduğum şehirde yok bir de ikinci öğretimi de yok, örgün de ben okuyamam çalışıyorum o yüzden sosyolojiye yöneldim yüksek lisans yapıp o yönde ilerlemek istiyorum akademik anlamda
Ne güzel seyler yaziyorsunuz öyle kesinlikle katiliyorum :) cok tesekkürlerBen de 28 yaşındayım bu sene son sınıfım. Üniversiteye gitmenin yaşı mı olur? Meslek edinmekten çok bir bakış açısı, sosyallik bir alanda uzmanlaşmak büyük getiriler. Hiiç yaşını falan düşünme önüne bak. Ne yapmak istiyorsan onu yap. Sonuçta öyle ya da böyle 30 olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?