Yasim gececek ben bir baltaya sap olana kadar..

Tatlım 38 yaşındayım 2 üniversite bitirdim.Şuan 3.üniversitemi okuyorum bunu bitirince kısmetse hukuk fakültesine geçiş yapacağım.Ha bu arada 2 yaşında düz duvara tırmanan bir kızım var.Senin yaşında olsam tozunu attırırdım :) Okumanın öğrenmenin yaşı olmaz canım. Başarılar.

Tabi ki kaderimizde ne var bilemeyiz fakat , artik insanlarin ömrü uzadı ben 65 yasinda biri öldüğünde tuh ya gençmis ya diyorum. Peki ya siz daha yolun başında neden pes ediyorsunuz? Mutlu olacaginiz kendiniz mesleki anlamda tatmin edeceğiniz en az 30 40 yılınızı vereceğiniz iş hayatınız için küçücük 7 yılı büyütuyorsunuz? İnanın hiç bir şey için geç degil. Bu durum evlenmenize de mani degil emin olun. Unutmayın en değerli sizsiniz...

Estağfirullah Örnek alınacak kadar bir şeyim yok ama motivasyon konusunda şunu diyebilirim; kendi kendimi bile motive ederim zor zamanlarda.
Güzel dilekler için teşekkür ederim takıldığın zaman yaz bana özelden hiç bir şey için de üzülme hayatın ne getireceği belli olmaz biz planlarımızı yapalım bir kapı yüzümüze kapanırsa bu yolda, emin ol daha güzeli açılır

Hmm baska sehire tasinma imkaniniz var mi peki? Sosyolojide cok güzel bölüm.. ve bir alternatif bulmaniz cok hos. Zaten ne güzel hemen masterini yapip o brans da devam edebilirsiniz.. yolunuz acik olsun
Başka şehre gidemiyorum maalesef tayin aldıramıyorum iş yerinde personel az dolayısıyla gitme imkanım yok o yüzden içinde bulunduğum durumda ne yapabilirimi düşünüyorum
Sosyoloji güzel zaten severim, toplumla alakalı olduğu için ve ben de insanları gözlemlemeyi sevdiğim için uygun bir bölüm bir de psikoloji okumasam da yakın bir dal, mesela aile danışmanı olunabiliyor sosyoloji diplomasıyla da. Yani bir yandan yüksek lisansa başvurup açıktan da sosyal hizmetler var onu okuyup ileride lisansa tamamlayabilirim yüksek lisansım cepte durur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…