• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim ben

Ben Mario'nun sana olan sevgisinin bittiğini sanmıyorum.
Yaşadıklarınızdan dolayı ister istemez o da etkilendi.
Senin sürekli ağlaman, üzülmen, ondan uzaklaşman vs
Bence onunla konuş yeni bi başlangıç yapın.
Ne kadar üzgün olduğundan, ona olan sevginden ve artık gerçekten değişmek istediğinden bahset ona.
Güzel bi akşam yemeği hazırla, süslen, güzel güzel giyin ve sorunlardan hiç konuşmayın o gece .
Bir de sen en ufak bi lafta hemen kendi kabuğuna çekiliyorsun , depresyona giriyorsun
Bunu yapma eğer onu tekrar geri kazanmak istiyorsan elinden geleni yapmalısın , küsmek, kırılmak bi işe yaramaz :50:

Yerinde olsam esim hastayken onun karisi gibi davranirdim. Madem evliligin bitsin istemiyorsun (ama hic birsey yapmazsan bu evlilik kesinlikle bitecek gibi gorunuyor) o halde birseyler yap. O ilk zamanlar asik oldugu kizi ona geri ver. Corba yap gotur. Isterse icmesin.. Zor zamaninda yaninda oldugunu gorsun yeterli. Sen elinden geleni yap, takdiri Allah a birak. Hic olmazsa evliligin kurtulsun diye cabalayip, ama sonunda yine de kurtaramazsan, hayatin boyunca kendini suclamak zorunda kalmazsin. Ben elimden geleni yaptim dersin..

İnsanın ailesinin yanında olmaması çok kötü Benim ailem de evleneceğim insanı istemiyor :( ve aynı senin ailen gibi acımasızdırlar :(

Geçmiş olsun canım.Bak bu ameliyat,eşine yaklaşman için bir fırsat aslında.
Eşinin evde 1 hafta kadar sıkıntısı olacak,bakıma ihtiyacı olacak.
Sevdiği çorbayı,yemeği yaparsın,sırtına yastık yerleştirip üzerini örtersin.

Bence de vazgeçme.Evliliğin ilk yıllarında her kavga "bitti" gibi algılanır,büyütülür.
Aslında herkesin geçtiği yollar bunlar.Ama sen dönecek yerin olmadığı için daha fazla büyütüyorsun.

Olmazsa da olmaz,dünyanın sonu değil.
Yaşın çok genç,istediğin noktadan kesip başka noktadan devam edebilecek kadar gençsin henüz.
Ben yine de bir süre denemenden yanayım.Yalnız tek başına üstesinden gelemiyorsun,mutlaka doktor yardımı al.

Ben Mario'nun sana olan sevgisinin bittiğini sanmıyorum.
Yaşadıklarınızdan dolayı ister istemez o da etkilendi.
Senin sürekli ağlaman, üzülmen, ondan uzaklaşman vs
Bence onunla konuş yeni bi başlangıç yapın.
Ne kadar üzgün olduğundan, ona olan sevginden ve artık gerçekten değişmek istediğinden bahset ona.
Güzel bi akşam yemeği hazırla, süslen, güzel güzel giyin ve sorunlardan hiç konuşmayın o gece .
Bir de sen en ufak bi lafta hemen kendi kabuğuna çekiliyorsun , depresyona giriyorsun
Bunu yapma eğer onu tekrar geri kazanmak istiyorsan elinden geleni yapmalısın , küsmek, kırılmak bi işe yaramaz :50:

dün istemedi gitmedim, yarin cikarcaklarmis sms atmis az önce gelmene gerek yok, yarin almaya gelirsin ben iyim, iyi günler diye.. simdi ben israr mi ediyim gidiyim mi napiyim bilemedim.. skmak istemiyorum ama özledim de.. düsünsene esimin yanina gidemiyorum hastaneye istemiyor diye...

Geçmiş olsun canım.Bak bu ameliyat,eşine yaklaşman için bir fırsat aslında.
Eşinin evde 1 hafta kadar sıkıntısı olacak,bakıma ihtiyacı olacak.
Sevdiği çorbayı,yemeği yaparsın,sırtına yastık yerleştirip üzerini örtersin.

Bence de vazgeçme.Evliliğin ilk yıllarında her kavga "bitti" gibi algılanır,büyütülür.
Aslında herkesin geçtiği yollar bunlar.Ama sen dönecek yerin olmadığı için daha fazla büyütüyorsun.

Olmazsa da olmaz,dünyanın sonu değil.
Yaşın çok genç,istediğin noktadan kesip başka noktadan devam edebilecek kadar gençsin henüz.
Ben yine de bir süre denemenden yanayım.Yalnız tek başına üstesinden gelemiyorsun,mutlaka doktor yardımı al.

tesekkür ederim Meleknaz abla..

inansana mayista 1 yil olacak evlenli toplasak 1hatfayi gecmez mutlu+huzurlu günlerimiz..
biliyorum benim sayemde, kendime cok tesekkür ederim bu durum icin ama yapamadim olmadi iste..
denicem ama zorlamicam .. belli ki onda bazi seyler bitmis.. bu cok belli..

İnsanın ailesinin yanında olmaması çok kötü Benim ailem de evleneceğim insanı istemiyor :( ve aynı senin ailen gibi acımasızdırlar :(

öyle aile olmaz olsun, benim bundan gayri bir ailem yok zaten.. gittigim icin pismanim kapilarina..

allah göstermesin o günleri ama belki bir gün mezarlarinda ziyaret ederim onlari..
ben evlatlariyim onlarin, cok aci cektim, afalladim, ne yapacagimi bilemedim, tek istedigim bir sarilma, bir tutam sefkat.. ama cok gördüler.. hayatimi mahfettiler.. tek sebep yabanci damat.. ve tek sebep el ne der diye.. eli batsin.. el konus susar ama sen kizindan oldun.. neyse insallah ailesiz kalmazsin ne diyim..

Yerinde olsam esim hastayken onun karisi gibi davranirdim. Madem evliligin bitsin istemiyorsun (ama hic birsey yapmazsan bu evlilik kesinlikle bitecek gibi gorunuyor) o halde birseyler yap. O ilk zamanlar asik oldugu kizi ona geri ver. Corba yap gotur. Isterse icmesin.. Zor zamaninda yaninda oldugunu gorsun yeterli. Sen elinden geleni yap, takdiri Allah a birak. Hic olmazsa evliligin kurtulsun diye cabalayip, ama sonunda yine de kurtaramazsan, hayatin boyunca kendini suclamak zorunda kalmazsin. Ben elimden geleni yaptim dersin..

o ilk zamanlarda asik oldugu kizi ben bir bulayim da geri vercem ona..

hayirlisi..

öyle aile olmaz olsun, benim bundan gayri bir ailem yok zaten.. gittigim icin pismanim kapilarina..

allah göstermesin o günleri ama belki bir gün mezarlarinda ziyaret ederim onlari..
ben evlatlariyim onlarin, cok aci cektim, afalladim, ne yapacagimi bilemedim, tek istedigim bir sarilma, bir tutam sefkat.. ama cok gördüler.. hayatimi mahfettiler.. tek sebep yabanci damat.. ve tek sebep el ne der diye.. eli batsin.. el konus susar ama sen kizindan oldun.. neyse insallah ailesiz kalmazsin ne diyim..

Canım sen evlenmişsin bak Bundan sonra olanları değiştiremezsin Ama eşinle çok iyi olursan, onunla çok güzel bir evlilik yaşarsan çoğu aile o güzellikleri gördükçe değişebiliyor Benim damadım yabancı ama çok iyi insan kızımı el üstünde tutuyor diyebiliyorlar Ama sen yaptıklarınla aileni haklı çıkarmişsın Eşinle bi sorunun yoksa eğer böyle yapmamalısın Bir de biz demiştik ona cezasını çekiyor diye söylemiyorlar mı deli oluyorum

Canım sen evlenmişsin bak Bundan sonra olanları değiştiremezsin Ama eşinle çok iyi olursan, onunla çok güzel bir evlilik yaşarsan çoğu aile o güzellikleri gördükçe değişebiliyor Benim damadım yabancı ama çok iyi insan kızımı el üstünde tutuyor diyebiliyorlar Ama sen yaptıklarınla aileni haklı çıkarmişsın Eşinle bi sorunun yoksa eğer böyle yapmamalısın Bir de biz demiştik ona cezasını çekiyor diye söylemiyorlar mı deli oluyorum

ah evet sorma.. biz demistik deyip zafer kutluyorlar..

dün istemedi gitmedim, yarin cikarcaklarmis sms atmis az önce gelmene gerek yok, yarin almaya gelirsin ben iyim, iyi günler diye.. simdi ben israr mi ediyim gidiyim mi napiyim bilemedim.. skmak istemiyorum ama özledim de.. düsünsene esimin yanina gidemiyorum hastaneye istemiyor diye...

bence git, içim rahat etmedi, merak ettim, seni görmek istedim, açıkçası seni çok özledim de...

hatta kendin kurabiye,kek gibi bir şey yap, güzelce paketle, bir de kısa bir not ya da mektup yazıp zarfı iğnele pakete, notta/mektupta ona olan duygularını ve ona yaşattırdıklarından dolayı pişmanlıklarını ve özrünü yazabilirsin, keki/kurabiyeyi senin için yaptım de, mahcup ve sevimli bir tavırla. giderken de bakımlı ol biraz. hatrını, sağlığını sor, gözlerine aşk ile özlem ile bak...

zaten hasta yanında çok durulmaz. o yine mesafesini korur diye düşünüyorum. sen de ben gideyim şimdilik, yarın seni evimize götürmeye gelirim dersin. o da yalnız kaldığında bunları biraz düşünür herhalde.

esmerim konularını takip ediyorum
çok istemiştim sizin mutlu olmanızı..aranızdaki aşka hayran kalmıştım
hala hiçbirşey için geç değil.arkadaşlar bir sürü önerilerde bulunmuşlar zaten
ilişkiniz senin ellerinde..umarım mario'da fazla uzatmaz artık.

bence git, içim rahat etmedi, merak ettim, seni görmek istedim, açıkçası seni çok özledim de...

hatta kendin kurabiye,kek gibi bir şey yap, güzelce paketle, bir de kısa bir not ya da mektup yazıp zarfı iğnele pakete, notta/mektupta ona olan duygularını ve ona yaşattırdıklarından dolayı pişmanlıklarını ve özrünü yazabilirsin, keki/kurabiyeyi senin için yaptım de, mahcup ve sevimli bir tavırla. giderken de bakımlı ol biraz. hatrını, sağlığını sor, gözlerine aşk ile özlem ile bak...

zaten hasta yanında çok durulmaz. o yine mesafesini korur diye düşünüyorum. sen de ben gideyim şimdilik, yarın seni evimize götürmeye gelirim dersin. o da yalnız kaldığında bunları biraz düşünür herhalde.

tamam asli abla, yapicam dediklerini.. insallah kisa vadede degilde uzun vadede ise yarar:..

esmerim konularını takip ediyorum
çok istemiştim sizin mutlu olmanızı..aranızdaki aşka hayran kalmıştım
hala hiçbirşey için geç değil.arkadaşlar bir sürü önerilerde bulunmuşlar zaten
ilişkiniz senin ellerinde..umarım mario'da fazla uzatmaz artık.

o askimiza bende hayrandim canim tesekkür ederim..
insallah o günler geri gelir, yoksa ben tirlatabilirim.. mario da fittirabilir :4:

tamam asli abla, yapicam dediklerini.. insallah kisa vadede degilde uzun vadede ise yarar:..

sen sabırla mücadeleni et,elinden geleni yap,dediklerimi dene,bir şey kaybetmezsin,aksine inşallah güzel sonuçlar alırsın,ilerisini şimdilik düşünme,onun tepkilerine de alınma,şevkini kırma, empati yaptığında onun tepkilerinin,kırılmalarının haklı olduğunu görüyorsun zaten, o yüzden sabırla ve kararlılıkla yuvanı kurtarmaya bak,dua edeceğim size...

Mario seni seviyor sen de onu seviyorsun
Mario senin için nelere katlandı, erkek kardeşinden dayak yedi, ee çocuk bunlara niçin katlandı, mutlu bir evlilik yaşamak için
Sen ailenden yana çok kötü şeyler yaşadın, sen de haklısın üzülmekte

Ama silkelen kendine gel
Senin artık bir tek ailen var o da Mario
Ne zorluklarla mücadele edip evlendiğin adam

Ailene gidip onları neden sevindiriyorsun?
Mario sana gelme diyor olabilir ama ilişkilerde gelme demek aslında gel demektir bunu bilmiyor musun
Eşinin yanında ol

Tek bir ailen var senin, lütfen artık mutlu olmaya çalış
Güzel bir evlilik hayatınız olsun
Hadi bize güzel haberler getir

Esmerimsin,
Gulumse, pozitif ol. Marionun bikkinligi surekli evde depresif bi kadin gordugunden. Eve giresi gelmiyordur. Yuvani yap artik. Gecmisi gecmiste birak. Evini ciceklerle susle. Yemek yapmayi ogren. Bakimli, guzel ol. Gulumse. Unut gecmisi. Gelecegine odaklan. Pozitif dusun, pozitif olsun..

Canimm kuzum uzun zaman gecti konusmayali.actigin konulari okudum. Pozitif ol, neseli, sevincli ol, esin eve geldiginde güler yüzlü ol bak nasil hersey degisiyor..cnm kendini salma sakin. Bu iliski icin okadar mücadele ettiniz hemen yikilmasona izin verme :48:

bir an önce kendine gel sen bir yol seçmişsin üstelik çocuk nelere katlanmış senin için ailen için de şunu sorucam eğer erkek olsan da böyle yaparlar mıydı? ben de bir almanla birlikteyim senin gibi yurtdışında da doğmadım eğitim için geldim ailem de çok istedi sonuçta bence bunu beni buraya göderirlerken akıllarından geçirmişlerdir diyorum henüz benimkiler de bilmiyor ne tepki verirlerbilmiyorum ama ne tepki verirlerse versinle ben de senin gibi daranıp şuanki sevgilmi seçerdim çünkü emin ol kabul etmek çok zor değil eğer iyi bir insansa bence dili irki dini fark etmemeli, sen zaten kişilikliysen dininden ödün vermezsin bunu anlayıp sana inanmaları lazım. şimdi bence sevdiğin kişiyle bir yola girdin yolun ortasında başındaki yolları düşünürsen sen yolu kaybedersin emin ol belki bu konuda değil ama başka konularda bunu çok yaşadım şimdiki yola odaklan

bence de eşiniz sizi seviyor ama sevgisini göstermesi için elverişli bir ortam yok. bu ortam ancak sizin güler yüzünüzle,pozitif bakışınızla yaratılabilir. eşiniz size gelme dese de eminim ki içten içe gelmenizi istiyor. kalbi cok kırılmış belli ki, sizin sevginize ve şevkatinize ihtiyacı var. lütfen bir an once toparlanıp ilişkinize dort elle sarılın. bazen gururu bir kenara bırakmak gerek cunku karsınızdaki adam bunu hakediyor. diyelim ona corba yapmak istiyorsunuz. istermisin diye sormayın direkt gidin kendi ellerinizle içirin. kalbini yeniden feth edin. güzel haberlerinizi bekliyorum.

Back
X