kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..
yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..
bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.
bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..
mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..
aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..
simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..
ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..
ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..
bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...
ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...