• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim ben

durumumuz... suan evde ama pek muhatap degiliz kendisiyle..

simdi biraz boyle kalalim, sonra konusup ne yapcamiza karar veririz dedi bende ok dedim..

yataklarimizda ayri bu arada.. ben yatak odasinda o da tv yani oturma odasinda uyuyor..

herkes kafasina göre takiliyor anlayacagin..

Ne guzel iste, adam eve gelmis, en azindan uzlasmaya acik.

Sen de surat yapma, guzel guzel davran, davranislarin icin ozur de dile bence. Barisirsiniz insallah.

durumumuz... suan evde ama pek muhatap degiliz kendisiyle..

simdi biraz boyle kalalim, sonra konusup ne yapcamiza karar veririz dedi bende ok dedim..

yataklarimizda ayri bu arada.. ben yatak odasinda o da tv yani oturma odasinda uyuyor..

herkes kafasina göre takiliyor anlayacagin..

ya sizi onu okadar severken o sizi okadar severken nasıl bu hale geldiniz ne güzel şuan evde lütfen eger içinde biraz olsu sevgin kaldıysa bi şeyler yapın sizi sevdiği için hala yanınızda

kizlar mario suan hastanede.. acil apandist ameliyati yapildi dün sabah.. dün aksam yanina gittim, yalniz kalmak istedigini söyledi.. bugün mesajlastik sabah, gelicem birazdan dedim, gerek yok lütfen gelme dedi..

ben alindim tabi yine, belli ettim.. sonra cok istiyorsan gel ama odaya cikma ben asagi inmeye calisirim, 1sigara iceriz sonra gidersin dedi..

ne bu simdi ben cok üzüldüm :14::14:

benden utaniyormu da odasina girmeme izin vermiyor sizce? yada ona rahatsizlik mi veriyorum..
sordugum da hayir, sadece yalniz kalmak istiyorum zaten yapabilecegin birsey yok dedi.. =(

cikinca haber veririm gelir alirsin beni dedi.. =(

kizlar mario suan hastanede.. acil apandist ameliyati yapildi dün sabah.. dün aksam yanina gittim, yalniz kalmak istedigini söyledi.. bugün mesajlastik sabah, gelicem birazdan dedim, gerek yok lütfen gelme dedi..

ben alindim tabi yine, belli ettim.. sonra cok istiyorsan gel ama odaya cikma ben asagi inmeye calisirim, 1sigara iceriz sonra gidersin dedi..

ne bu simdi ben cok üzüldüm :14::14:

benden utaniyormu da odasina girmeme izin vermiyor sizce? yada ona rahatsizlik mi veriyorum..
sordugum da hayir, sadece yalniz kalmak istiyorum zaten yapabilecegin birsey yok dedi.. =(

cikinca haber veririm gelir alirsin beni dedi.. =(

geçmiş olsun,bence onu sıkmadan,boğmadan ilgilen onunla,ne zaman hastaneden çıkar bilmiyorum ama her gün git yanına, bir dakika da olsa,kapısına kadar gidince odaya almayacak hali yok... onun yanında olduğunu ve yanında olmak istediğini hissettir. senden utanması ya da senin rahatsızlık vermen sözkonusu değildir tabiki de ama kendisiyle çok yalnız kalmasına da müsade etme derim...
bence bu hastalık yine de ikinizin yaralarını sarmanız için de bir fırsat olabilir ama iş sana düşüyor burada,çünkü işlerin bu duruma gelmesinde senin payın büyük malesef...

Son düzenleme:
geçmiş olsun,bence onu sıkmadan,boğmadan ilgilen onunla,ne zaman hastaneden çıkar bilmiyorum ama her gün git yanına, bir dakika da olsa,kapısına kadar gidince odaya almayacak hali yok... onun yanında olduğunu ve yanında olmak istediğini hissettir. senden utanması ya da senin rahatsızlık vermen sözkonusu değildir tabiki de ama kendisiyle çok yalnız kalmasına da müsade etme derim...
bence bu hastalık yine de ikinizin yaralarını sarmanız için de bir fırsat olabilir ama iş sana düşüyor burada,çünkü işlerin bu duruma gelmesinde senin payın büyük malesef...

ya saol asla abla da.. ben sakiz gibi yapismak istemiyorum,..gelme diyorsa yada zoraki gel diyorsa hic gitmeyim daha iyi..zaten kendimi ona yamamis gibi hissediyorum..sanki eksikli gibi.

bana boyle davranmasini kaldiramiyorum!!

evlendikten sonra sen çok değiştin olumsuz manada,hep depresif takıldın,çocuğun çözüm önerilerini reddettin,ağlama nöbetlerine girdin,çocuğu suçladın,gereksiz kıskançlık,kapris yaptın üstüne,her şeyi ona yansıttın ve sen de ona kötü davrandın, o da sonunda o davranışları kaldıramadığı için bu duruma geldiniz işte...

ya saol asla abla da.. ben sakiz gibi yapismak istemiyorum,..gelme diyorsa yada zoraki gel diyorsa hic gitmeyim daha iyi..zaten kendimi ona yamamis gibi hissediyorum..sanki eksikli gibi.

tabiki kolay değil ama bir düşün,bu çocuk durduk yere mi böyle davranmaya başladı sana,burada konularını takip eden çoğu kişinin hak vereceği üzere senin kusurlu davranışların sonucu çocuk kendini geri çekip uzaklaşmaya başladı en sonunda,o yüzden sana mücadele et diyorum,ortada hiçbir şey yokken seni aldatıp senden uzaklaşsa hastaneye bile gitme derdim ama dediğim gibi bu raddeye gelmenize sebep sen olduğun için (aslında her şey senin ailenden kaynaklı ama durumu kabullenip bunu kendi yuvana olabildiğince yansıtmamalıydın...), bunu telafi etmek zorunda olan,evliliğin için mücadele edecek olan sensin,çocuk oyuncağı değil ki bu...

kizlar inanin o kadar berbat bir haldeyim ki..artik hic birseye gücüm, dermanim, hevesim hic birsyim kalmadi..

yapayalnizim..kimsesizim..ve son zamandir icmeyede basladim, titizlik hastasi olan ben artik dus bile yapmak istemiyorum..saclarim yagliydi kac gündür, kokmaya basladigimi anladigimdan yikandim..o derece bikmisim yasamdan..

bile bile atese yürüdüm ben, bu yasamda atesi sectim.. sanirim öteki dünyam icinde durum farkli olmayacak.

bile bile ölüme yürüyorum artik..ilk önce ruh sagligimi bozdum simdi de fiziksel olarak problemlerim var.. 22 yasindayim ve 16 yasindan beri hergün sigara iciyorum..son zamandir paket paket, kahvenin yerini icki aldi artik.. ailemin istemedigi birisi ile evlendim, cok zorlandim, bocaladim, yapamadim yürütemedim..yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi türk degil diye ailem beni sildi..

mayista bir yil olacakti evlenli..bitti..yildönümünü göremeden...konu aldatma degil..evlendigim kisi bana tokat atti.. yine bir aglama krzine girip susturamadim kendimi diye.. artik sabri kalmadigini, dayanamadigini ve gitmek istedigini söyledi ve gitti.. haber yok..annesinin yaninada gitmemis..neyse özlemiyorum da zaten..sevindim de onun adina benden kurtuldu, hastalikli bir ruh tasiyan benden kurtuldu..ne mutlu ona..

aileme gittimm, iyi olmadigimi, cok yalniz oldugumu, beni kabul etmelerini söyledim, agladim.. kizim sen tercihini yaptin zamaninda, burda yerin yok senin, haydi yoluna git dediler.. bir kez daha parcalandi kalbim..

simdi ben yavas yavas eriyorum, gercekten hic iyi olmadigimi, bütün heryerimin agridigini, acidigini hissediyorum..fiziksel, ruhsal..

ölmek istiyorum ama lafta cünkü intihar etmek istemiyorum. yanlis anlasilmasin.. edememde, biliyorum ben kiyamam bu emanet canima..
kiyamiyorumda yasatamiyorumda insan gibi.. sürünüyorum..kendimi hasarat, sürüngen gibi hissediyorum ve son zamandir da tiksiniyorum..

ben aslinda ölmek degil, yasamak istiyorum..

bazen umut ediyorum, ufak bir umudum oluyor..güzel günler gelecek, güzel anilarim olacak.. güzel hatiralar birikecek..sonra gercek yasama dönüyorum...

ben napicam? nerden baslicam ben bilmiyorum...
sen böyle sürekli kendini karamsarlığa iterek bişey yapamazsın mutlu olmayı öğrenmen lazım bi silkelen kendine gel ben napıyorum diye bi düşün sigara alkol bakımsızlık sağlık problemleri bunların hepsinin zararı sana inan bana başka kimseye değil hayatından çıkmışsa çıkmış güzel bi iş bulup kendine değer vererek yaptığın hataları tekrar yapmayarak düzgün bi ekilde ilerleyebilirsin bunun için kimseye ihtiyacın yok.
ne güzel intar edemem emanet demişsin ama hergün o emanete işkence ediosun. bu karamsarlıktan kurtul hayatın tadını çıkar.

tabiki kolay değil ama bir düşün,bu çocuk durduk yere mi böyle davranmaya başladı sana,burada konularını takip eden çoğu kişinin hak vereceği üzere senin kusurlu davranışların sonucu çocuk kendini geri çekip uzaklaşmaya başladı en sonunda,o yüzden sana mücadele et diyorum,ortada hiçbir şey yokken seni aldatıp senden uzaklaşsa hastaneye bile gitme derdim ama dediğim gibi bu raddeye gelmenize sebep sen olduğun için (aslında her şey senin ailenden kaynaklı ama durumu kabullenip bunu kendi yuvana olabildiğince yansıtmamalıydın...), bunu telafi etmek zorunda olan,evliliğin için mücadele edecek olan sensin,çocuk oyuncağı değil ki bu...

ya bak sana hak veriyorum tamam mi..okuyunca mutluda oluyorum..aa demekki birseyler kurtarabilirim diye..destek oluyorsunuz sonra umut doluyo icim, ona kosuyorum ve itiyor beni.. sert sen bilmiyorsun..cok sert davraniyor..

Konularından haberdarım ve yaşadıkların gerçekten zor. ama senin de bildiğin bir gerçek var ki sizi bu hale getiren sensin. aslında asıl suçlu ailen ama bu konuya girmek istemiyorum. seni arafta bırakmışlar resmen.

Bence bu ameliyat işi senin kendini ona gösterebilmen ve her şeyi olmasa da bazı şeyleri telafi edebilmen için bir fırsat. bu durumu iyi değerlendirirsen devamı gelir zaten. o seni istemedi, gelme dedi diye gurur yapıp kendini geri çekme. onu çok fazla sıkmadan şefkatli bir şekilde yanında olmaya çalış.

geçmiş olsun bu arada. ama dediğim gibi lütfen kendini geri çekme. bence mario sana ciddi anlamda kırılmış. yine de sanki senin uğraştığını çabaladığını ve hepsinden önemlisi "değiştiğini" görünce yumuşayacakmış gibi geliyor bana. :34:

Konularından haberdarım ve yaşadıkların gerçekten zor. ama senin de bildiğin bir gerçek var ki sizi bu hale getiren sensin. aslında asıl suçlu ailen ama bu konuya girmek istemiyorum. seni arafta bırakmışlar resmen.

Bence bu ameliyat işi senin kendini ona gösterebilmen ve her şeyi olmasa da bazı şeyleri telafi edebilmen için bir fırsat. bu durumu iyi değerlendirirsen devamı gelir zaten. o seni istemedi, gelme dedi diye gurur yapıp kendini geri çekme. onu çok fazla sıkmadan şefkatli bir şekilde yanında olmaya çalış.

geçmiş olsun bu arada. ama dediğim gibi lütfen kendini geri çekme. bence mario sana ciddi anlamda kırılmış. yine de sanki senin uğraştığını çabaladığını ve hepsinden önemlisi "değiştiğini" görünce yumuşayacakmış gibi geliyor bana. :34:

ah keske gercekten öyle olsa..kirilmis olsun ve yumusasin..
sogumus olmasin yada nefret ediyor olmasin.yada onun gibi birseyler olmasin.. lütfen =(

ya bak sana hak veriyorum tamam mi..okuyunca mutluda oluyorum..aa demekki birseyler kurtarabilirim diye..destek oluyorsunuz sonra umut doluyo icim, ona kosuyorum ve itiyor beni.. sert sen bilmiyorsun..cok sert davraniyor..

Seni deli gibi çok seven çocuk birden bire bu hale gelmediği gibi,birdenbire de hiçbir şey olmamış gibi sana eskisi gibi davranacak değil... kusur sende olduğu için, evliliğini de kurtarmak istiyorsan senin sabırla ve anlayışla çaba göstermen gerekiyor, şimdilik gururu bırakman lazım,dengeyi kurarak, özür dileyip pişman olduğunu,değiştiğini ona gerçekten ispatlayarak onu çok sıkmadan boğmadan elinden geleni yap bir süre,baktın kararlı ve hala seni hiç istemiyor,o zaman en azından ben hatalıydım ama sonra hatamı telafi etmek için mücadele ettim,elimden geleni yaptım diyebilirsin geriye baktığında...

Seni deli gibi çok seven çocuk birden bire bu hale gelmediği gibi,birdenbire de hiçbir şey olmamış gibi sana eskisi gibi davranacak değil... kusur sende olduğu için, evliliğini de kurtarmak istiyorsan senin sabırla ve anlayışla çaba göstermen gerekiyor, şimdilik gururu bırakman lazım,dengeyi kurarak, özür dileyip pişman olduğunu,değiştiğini ona gerçekten ispatlayarak onu çok sıkmadan boğmadan elinden geleni yap bir süre,baktın kararlı ve hala seni hiç istemiyor,o zaman en azından ben hatalıydım ama sonra hatamı telafi etmek için mücadele ettim,elimden geleni yaptım diyebilirsin geriye baktığında...

bitmesini istemiyorum ben gitmesini istemiyorum :14:
:14::14:
:14::14::14::14:

ya birde benim hatam..cinsel yönden hic ama hiiiic orali degilm..napabilrim istemiyorsam..sanirim o meseleden de sogudu benden..

bitmesini istemiyorum ben gitmesini istemiyorum :14:
:14::14:
:14::14::14::14:

bunu ona anlatmalısın, aranızdaki buzları çözdürmek, araya daha fazla mesafe koydurmamak için, çaba sarf etmelisin, yaşadığınız o stresli kötü dönemleri bir şekilde sen telafi etmelisin işte canım, bir anda düzelmez elbet ama sevgi olduktan sonra yavaş yavaş hallolur inşallah diye düşünüyorum, her şey gönlünce olur inşallah.:31:

özel hayatını döktük buraya madem ama sende mantar gibi bir rahatsızlık vardı,ne oldu o:26:

o sorundan simdlik kurtuldum allahima bin sükürler olsun ama o kadar kötü birseyki cok tedirginim yine gelecek diye.. neredeyse kasim ayindan beri tekrarlamadi.. baska bir doktora göründüm fitil verdi o ve hap sadece 3gün kullandim ve gecti..

iste o mantar belasindan dolayi bizim yatak oda meseleside baya sorunlydu..

o sorundan simdlik kurtuldum allahima bin sükürler olsun ama o kadar kötü birseyki cok tedirginim yine gelecek diye.. neredeyse kasim ayindan beri tekrarlamadi.. baska bir doktora göründüm fitil verdi o ve hap sadece 3gün kullandim ve gecti..

iste o mantar belasindan dolayi bizim yatak oda meseleside baya sorunlydu..

hastalık devam ettiği için mi eşinden uzaklaştın diye düşünmüştüm ama hastalık geçtiği halde eşinden neden kaçtın ki,gerçi bir ara öpmesinden bile tiksindiğini,çünkü ailenle yaşananlardan dolayı onu suçladığını söylemiştin... bu hislerin geçtiyse,pişmansan yavaş yavaş kendini affettirmeye bak artık,yoksa geri dönüşü olmayabilir...

Konularını biliyorum, çok acil bir doktor yardımı almalısın, önce kendini toplayacaksın ki ilişkine bir faydan olsun, bahanelerin ardından çık artık, sorunun sende olduğunun farkındasın, o zaman toparlanacaksın. Gencecik insanısın yapamayacak bir şey yok, önce bir doktor sonra da biraz azim.

Anladığın o ki, eşinde yorulmuş bu durumdan, kimse karşısında bir problemler yumağı istemez. Tabi ki evlilik iyi günde ve kötü günde ama eşin sihirli bir değnekle her şeyi düzeltemez. Haliyle çözemeyince kaçıyor senden, usanır insan. O yüzden silkelen ve hayatının idaresini eline al, verdiğin kararların arkasında dur. Bu evliliği severek ve isteyerek yaptın, şimdi ben sevdim diye tüm yükü eşine atıp seni nazlamasını bekleyemezsin. Belki biraz kırıcı oldu yorumum ama biraz fark etmen gerek

Son düzenleme:
Back
X