• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim ben

'' İnsan ulaşamadığının delisi, ulaştığının da nankörüdür.'' demişler.
Esmerim sizin Mario ile olan aşkınızın büyüklüğünü, bu uğurda verdiğiniz mücadeleyi, herşeye rağmen ilişkinizi evlilikle taçlandırmanızı buradan biliyorum.birlikteliğiniz için onca mücadeleden sonra daha yılı bile olmadan vazgeçmeyi seçerseniz Aşkınıza yazık olur, Sevmek emek ister, mücadele ister, daha yolun başındasınız ha gayret...

bu arada mario iyileşip eve dönünce şefkat ve sevgiyle bakan gözlerinizle onun iyileştirici hemşiresi olun..:kkk:

kizlar.. destekleriniz ve hersey icin cok tesekkür ederim ama...

malesef kurtarilacak birsey kalmamis..

o ayrilmak istiyor.. toparlaninca ayri bir ev bakacakmis.. yalnizliga ihtiyaci varmis..

hersey icin cok gec.. :14:

ben napicam simdi :44:

bilmiyorummm..:ssz::ssz:

Sürekli ilişkiyi bu noktaya senin getirdiğin yazılıyor ama bence herşey sende bitmiyor ki..sende evlilik öncesinde kolay şeyler yaşamadın hemen herşeyin süt liman olmasini beklemek yanlış

Sürekli ilişkiyi bu noktaya senin getirdiğin yazılıyor ama bence herşey sende bitmiyor ki..sende evlilik öncesinde kolay şeyler yaşamadın hemen herşeyin süt liman olmasini beklemek yanlış

yasamayan bilemez.. ben cogu kisinin gözünde her istedigi aninda olan ve bu yüzden cok simarik tavirlar sergileyen biri gözüküyorum..

bocaladim cok bocaladim ben.. hata yaptim..cok yaptim ve hatanin en büyügü bende.. ama böyle olsun istemedim cogu zaman birsey görmedi gözüm..

birde yengec burcu olmam eksikti.. keske daha güclü durabilseydim hayata karsi.. biraz mantik dinleseydim..duygularim beni yönetmeseydi...

yasamayan bilemez.. ben cogu kisinin gözünde her istedigi aninda olan ve bu yüzden cok simarik tavirlar sergileyen biri gözüküyorum..

bocaladim cok bocaladim ben.. hata yaptim..cok yaptim ve hatanin en büyügü bende.. ama böyle olsun istemedim cogu zaman birsey görmedi gözüm..

birde yengec burcu olmam eksikti.. keske daha güclü durabilseydim hayata karsi.. biraz mantik dinleseydim..duygularim beni yönetmeseydi...

Sende mi yengeçsin o yüzden duygusalsin bende öyleyim. .bende 9ay oldu evleneni yurt dışından geldim bilmediğim bir yere kimse yok evdeyim hep o ilk zamanlar nasıl deli gibi kavgalar ediyordum yemin ediyorum sabaha kadar agladigimi biliyorum sebep ne biliyor musun cumartesi yada cumaydi eşim ders çalışırken uyudu. . Sirf rahatsız olsun diye ağlayarak uyandirdim sonra kavga ettik sonra sabaha kadar kesintisiz ağladım. .ya zor oluyor ilk zamanlar bikaç ay oldu şimdi düzeldi ama eşim hep alttan aldi o geldi konuştu sarıldı. .yoksa ben konuşmam yani senin durum daha kötü sen ailen reddetti gittin evlendin ilk zamanlarda herkeste olmasada tartışmalar oluyor ee bu sefer ben biraz bunun için mi evlendim diye düşünüyor..senin güçlü olduğunu düşünüyorum ayrılmak mi istiyor sende zor üzül acını yaşa ama ayakta kal..yaşın cok genç işin gücün var tek ayrılan sen olmayacaksin

Madem ayrilmaya karar vermis (ki bu kolay bi karar degildir, oturulup dusunulur. iyicene emin olmadan sozlere dokulmez) o halde ayrilmasina izin verin. Hem bence yalniz kalmak senin de ihtiyacin olan sey. Nasipse yine olur. Ama usteleme. Sorarsa seni seviyorum ve evliligimizi kurtarmak icin istekliyim dersin. Ama sormazsa hic yalvarma.. ayrilmak isteyene israrci olmak yapilabilecek en buyuk hatalardan. Sende bu sirada kafani toplarsin.

Madem ayrilmaya karar vermis (ki bu kolay bi karar degildir, oturulup dusunulur. iyicene emin olmadan sozlere dokulmez) o halde ayrilmasina izin verin. Hem bence yalniz kalmak senin de ihtiyacin olan sey. Nasipse yine olur. Ama usteleme. Sorarsa seni seviyorum ve evliligimizi kurtarmak icin istekliyim dersin. Ama sormazsa hic yalvarma.. ayrilmak isteyene israrci olmak yapilabilecek en buyuk hatalardan. Sende bu sirada kafani toplarsin.

yalvarmam..yalvarak yüzüm kalmadi zaten..mutsuz olani zorla yanimda tutamam ama kolay kolay da kopamam gibime geliyor..

bu konuda gurursuz olabilirim..arar sorarim..sakiz gibi yapismam belki ama ona yakin birsey olurum bence..

biliyorum ben senin konunu okudum ayrildiktan sonra yapilan hatalar.. tamam düsününce iyi güzel ama is icrata gelince cok zor oluyorr..

kizlar.. destekleriniz ve hersey icin cok tesekkür ederim ama...

malesef kurtarilacak birsey kalmamis..

o ayrilmak istiyor.. toparlaninca ayri bir ev bakacakmis.. yalnizliga ihtiyaci varmis..

hersey icin cok gec.. :14:

ben napicam simdi :44:

bilmiyorummm..:ssz::ssz:

çok üzüldüm oysaki mutlu hikayelerinizi cok severek okumuştum :( ama ben hala geri dönücek gibi hissediyorum

Sende mi yengeçsin o yüzden duygusalsin bende öyleyim. .bende 9ay oldu evleneni yurt dışından geldim bilmediğim bir yere kimse yok evdeyim hep o ilk zamanlar nasıl deli gibi kavgalar ediyordum yemin ediyorum sabaha kadar agladigimi biliyorum sebep ne biliyor musun cumartesi yada cumaydi eşim ders çalışırken uyudu. . Sirf rahatsız olsun diye ağlayarak uyandirdim sonra kavga ettik sonra sabaha kadar kesintisiz ağladım. .ya zor oluyor ilk zamanlar bikaç ay oldu şimdi düzeldi ama eşim hep alttan aldi o geldi konuştu sarıldı. .yoksa ben konuşmam yani senin durum daha kötü sen ailen reddetti gittin evlendin ilk zamanlarda herkeste olmasada tartışmalar oluyor ee bu sefer ben biraz bunun için mi evlendim diye düşünüyor..senin güçlü olduğunu düşünüyorum ayrılmak mi istiyor sende zor üzül acını yaşa ama ayakta kal..yaşın cok genç işin gücün var tek ayrılan sen olmayacaksin

olmaz olaydim, 1 gün gec dogdum diye yengec oldum, (tamam burcumu seviyorum bazen ama biraz arizaya bagliyorum burcum yüzünden, tam tipik yengec+yükselenimde yengec benim, sen düsün halimi)

evet ayni beni anlattin sana yemin ederim.. sürekli aglamak hatta krizlerim vardi benim.. benimkide baslarda altan alip, anlayis gösterirdi ama oda tipik bir akrep erkegi..elde tutmak zor.. skildi sanirim..

[sıze=3]olmaz olaydim, 1 gün gec dogdum diye yengec oldum, (tamam burcumu seviyorum bazen ama biraz arizaya bagliyorum burcum yüzünden, tam tipik yengec+yükselenimde yengec benim, sen düsün halimi)

evet ayni beni anlattin sana yemin ederim.. Sürekli aglamak hatta krizlerim vardi benim.. Benimkide baslarda altan alip, anlayis gösterirdi ama oda tipik bir akrep erkegi..elde tutmak zor.. Skildi sanirim..[/sıze]

son durum nedir esmirimsin ??

Back
X