- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
kesinlikle giyim cok fark ediyor kizlar salas giyimdigim zaman valla ben bile korkuyorum kendimden bu yasli kim diye aynaya bakinca spor giyince psikolojikmi bilmem ama citir oluyorum benmi oyle goruyorum acaba dedim gecenlerde bir arkadasa gittim kuzenide gelmis yas konusu acildi bende dedim ben cok mu yasli gosteriyorum arkadas dediki yok esimle yasitsin ama ondan genc gosteriyorsun ama spor giyinince 7 yada8 yas kucuk gosteriyorsun hiiiiii iyi gozlem yapmisim demekki
bozulma konusunda cok haklisin arkadasim esim hicbir seye takilmazdi taki gecen yil bizim komsu kizi bir cocukla ayni evi paylasti yillarca stress cok yasadi cocuk onu terk etti yetmedi 1 ay sonra o...... biriyle muhtesem dugunle evlendi komsu kizida cok kilo aldi yerinden kalkmayacak hale geldi zavallim bizi cagirdi gelin morelim cok bozuk diye gittik esimle esim dedi bak benle yasitsin cok gencsin daha neler cikar karsina falan bu demezmi iyide amca ben kendimi yasli hissediyom esim ne bozuldu 2 saat oturduk esim kos kos oturduk eve geldik bombayi patlatti aptal kim amca peeeeeeehhhh kendide 15 lik mubarek ben amcalik halimle 3 cocugum var senin teyzelik halinle sismis durmussun kim ne yapsin seni ne oluyor askos dedim duymadinmi manyagi amca diyor bana eeee ne olmus dedim dediyse cok gucendi hirssindan kiza demedigi laf kalmadi yeminle gunlerce takti kafasina gitti ne kiyafetler aldi ne bakimlar yapti
ama nafile kiz giris kapisinin anahtarini unutmus evde bizim zile bas esimde kimo deyince amca anahtari unuttum kapiyi acarmasin derdemez ne amcasi getirme beni asagi sirf morelin bozuk diye milletin morelini niye bozuyon amacin ne demis kizda geldi ozur diledi yoksa benimki bunalima girdi dokunsam aglayacakdi o derece