- 16 Mayıs 2021
- 143
- 76
- 28
- 31
- Konu Sahibi madamecocos
-
Peki bu durumda ne yapmalıyım öneri almak için soruyorum 30 yaş abla denmek için fazla değil miBuyuk gösteriyor da olabilirsiniz ya da lafın gelişi de öyle diyor olabilirler. Bilemez kimse.
Kısa boylu olmak kucuk göstermek demek değil, yüzünüz küçük durmuyorsa.
Belki 21-22 yaşında anne olmuştur.Erkeklerin genel hitap şekli bu onu biliyorum ama bende karşı tarafa bakıyorum benden büyük gösterdiğini düşünüyorum veya çocukları benimkilerden daha büyük yaştaki kişiler demişti ordan yola çıktım
Peki bu durumda ne yapmalıyım öneri almak için soruyorum 30 yaş abla denmek için fazla değil mi
merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Yaş 42 inan hiç takmıyorum bileYani açıkçası fiziksel özelliklere göre yorum yapmak bana hadsizce gelir hep. Bende bu duruma üzülüyorum açıkçası. Hiçbir kadın yaşından olgun durmak istemez.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim beni anladığınızı düşünüyorum. Bende kapalı bayanlara göre daha bol veya uzun giyinirim bu belki de bu algıyı oluşturdu bilemiyorumBeni yanlis anlamayin ama basortulu kardeslerimizin herkese abla olarak hitap ettigini gozlemledim ben.
Bilmiyorum belki benim cevremdekiler böyledir, belki bagli olduklari cemaatle alakali bir hitap seklidir ama... yani size ozel degildir bence.
Ote yandan, basi acik biri veya bir erkek bunu dediyse de buyuk ihtimalle bas ortulu kisilerin hep teyze / nene yas grubu olarak kafamiza kazinmasindan kaynakli bir kabalik olabilir.
Yani bence siz buyuk gostermiyorsunuzdur, uzmeyin kendinizi.
Giymeyi sevdiginiz renkler yasiniza gore olmayabilir bir de.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim beni anladığınızı düşünüyorum. Bende kapalı bayanlara göre daha bol veya uzun giyinirim bu belki de bu algıyı oluşturdu bilemiyorum
Başıma birşey gelmeyecekse söyleyeyim baştan zaten özgüveni düşük biriyim. Kendimi güzel bulmuyorum. Ve güzel olmayı gerçekten çok isterdim.Yaş 42 inan hiç takmıyorum bile
Sadece mutlu olmak istiyorum kim ne derse desin düşünürse düşünsün ben mutlu isem gerisi sen anladın kuzum
Bak o zaman gençleşiyorsun heralde
Böyle deyince aklıma şu diyalog geldiBuyuk gösteriyor da olabilirsiniz ya da lafın gelişi de öyle diyor olabilirler. Bilemez kimse.
Kısa boylu olmak kucuk göstermek demek değil, yüzünüz küçük durmuyorsa.
Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınızBen de 30 yaşimdayim abla diyen olmuyor. Yaşınızı millet ne bilsin dısardan gördüklerine göre abla derler. Siz buyuk gösteriyorsaniz yapacak bir şey yok estetik dışında. Belki de düzenli cilt bakımı yapmıyorsanız yapmaya başlasaniz birazcık farkedebilir.
Ama dediğim gibi sizin cevrenizdekiler herkese abla hitabı kullanan insanlarsa belki sadece bundandır.
hayır durumu anlamaya çalışıyorum birkaç kişi de beni 18 yaşında sandı veya 2. Doğumumda hemşireler ilk doğumum diye sakinleştiriyolardı süreci biliyorum dedim çok küçük gösterdiğimi söylediler.Böyle deyince aklıma şu diyalog geldi
Eki Görüntüle 3274694
Ülkede nedense kisaboylu herkes kendini minyon saniyor.
Konuya gelince kadın acilde, çocuğunun telaşında. Siz de alt tarafı bisküvi uzattığı birisiniz. Düşünüp dememiştir bile, merak etmeyin.
Ben de yeni basladigim yerde bir kızı otuzlarin başında, çocuklu falan sanıyordum. Tam olarak öyle bir vibei vardı, kilosu, giyinişi, başörtüsünü baglayis şekli (hala 2010lardaki stilde takıyor,yeni nesil gibi değil de) , durgunluğu. Be bileyim, öyle geldi. Ben de otuzlarimin başındayım bu arada, kesinlikle kötü anlamda demedim . Ben sadece benle yaşıt, belki biraz büyük diye düşünüyordum.
Kız universite stajina gelmis meğer, daha yirmi yaşında küçücük çocukmus.
Bazen insanların tahminleri yanıltıcı olabiliyor
Takılmayın
Böyle deyince aklıma şu diyalog geldi
Eki Görüntüle 3274694
Ülkede nedense kisaboylu herkes kendini minyon saniyor.
Konuya gelince kadın acilde, çocuğunun telaşında. Siz de alt tarafı bisküvi uzattığı birisiniz. Düşünüp dememiştir bile, merak etmeyin.
Ben de yeni basladigim yerde bir kızı otuzlarin başında, çocuklu falan sanıyordum. Tam olarak öyle bir vibei vardı, kilosu, giyinişi, başörtüsünü baglayis şekli (hala 2010lardaki stilde takıyor,yeni nesil gibi değil de) , durgunluğu. Be bileyim, öyle geldi. Ben de otuzlarimin başındayım bu arada, kesinlikle kötü anlamda demedim . Ben sadece benle yaşıt, belki biraz büyük diye düşünüyordum.
Kız universite stajina gelmis meğer, daha yirmi yaşında küçücük çocukmus.
Bazen insanların tahminleri yanıltıcı olabiliyor
Takılmayın
Yorumunuz için çok teşekkür ederim beni anladığınızı düşünüyorum. Bende kapalı bayanlara göre daha bol veya uzun giyinirim bu belki de bu algıyı oluşturdu bilemiyorum
Güzellik sanıldığı gibi birşey olduğunu düşünmüyorumBaşıma birşey gelmeyecekse söyleyeyim baştan zaten özgüveni düşük biriyim. Kendimi güzel bulmuyorum. Ve güzel olmayı gerçekten çok isterdim.
Kıyafet, kilo, kapalılık hepsi olduğunuzdan büyük göstermenize sebeb olabilir. Sizi görmeden buna kimse yorum yapamaz.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok zarifsinizGüzellik sanıldığı gibi birşey olduğunu düşünmüyorum
Güzelik bakıp geçilir
Cazibe ise ayrı bişeydir bu insanları çeker büyüler hayran bırakır
Elindekileri en iyi şekilde kullanabilen özgüveni yüksek kişiler çok daha fazla dikkat çeker ve etkilerler
Elinizde ne varsa onu parlatın ve gösterin kendinize
GÜzel bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?