Yaşımdan büyük gösteriyorum

Belki 21-22 yaşında anne olmuştur.
Size bir şey ikram ederken bir hitap bulması lazım abla deyip geçmiştir çok takılmayın.

Peki bu durumda ne yapmalıyım öneri almak için soruyorum 30 yaş abla denmek için fazla değil mi

Ben de 30 yaşimdayim abla diyen olmuyor. Yaşınızı millet ne bilsin dısardan gördüklerine göre abla derler. Siz buyuk gösteriyorsaniz yapacak bir şey yok estetik dışında. Belki de düzenli cilt bakımı yapmıyorsanız yapmaya başlasaniz birazcık farkedebilir.

Ama dediğim gibi sizin cevrenizdekiler herkese abla hitabı kullanan insanlarsa belki sadece bundandır.

Beni yanlis anlamayin ama basortulu kardeslerimizin herkese abla olarak hitap ettigini gozlemledim ben.

Bilmiyorum belki benim cevremdekiler böyledir, belki bagli olduklari cemaatle alakali bir hitap seklidir ama... yani size ozel degildir bence.

Ote yandan, basi acik biri veya bir erkek bunu dediyse de buyuk ihtimalle bas ortulu kisilerin hep teyze / nene yas grubu olarak kafamiza kazinmasindan kaynakli bir kabalik olabilir.

Yani bence siz buyuk gostermiyorsunuzdur, uzmeyin kendinizi.

Giymeyi sevdiginiz renkler yasiniza gore olmayabilir bir de.

Yani açıkçası fiziksel özelliklere göre yorum yapmak bana hadsizce gelir hep. Bende bu duruma üzülüyorum açıkçası. Hiçbir kadın yaşından olgun durmak istemez.
Yaş 42 inan hiç takmıyorum bile
Sadece mutlu olmak istiyorum kim ne derse desin düşünürse düşünsün ben mutlu isem gerisi sen anladın kuzum
Bak o zaman gençleşiyorsun heralde

Yorumunuz için çok teşekkür ederim beni anladığınızı düşünüyorum. Bende kapalı bayanlara göre daha bol veya uzun giyinirim bu belki de bu algıyı oluşturdu bilemiyorum

Yorumunuz için çok teşekkür ederim beni anladığınızı düşünüyorum. Bende kapalı bayanlara göre daha bol veya uzun giyinirim bu belki de bu algıyı oluşturdu bilemiyorum

Ben de kıyafetten olabilir mi diye yazmaya geldim, tesettür = +5 yaş algısı var toplumda nedense

Yaş 42 inan hiç takmıyorum bile
Sadece mutlu olmak istiyorum kim ne derse desin düşünürse düşünsün ben mutlu isem gerisi sen anladın kuzum
Bak o zaman gençleşiyorsun heralde
Başıma birşey gelmeyecekse söyleyeyim baştan zaten özgüveni düşük biriyim. Kendimi güzel bulmuyorum. Ve güzel olmayı gerçekten çok isterdim.

Buyuk gösteriyor da olabilirsiniz ya da lafın gelişi de öyle diyor olabilirler. Bilemez kimse.
Kısa boylu olmak kucuk göstermek demek değil, yüzünüz küçük durmuyorsa.
Böyle deyince aklıma şu diyalog geldi

Ülkede nedense kisaboylu herkes kendini minyon saniyor.
Konuya gelince kadın acilde, çocuğunun telaşında. Siz de alt tarafı bisküvi uzattığı birisiniz. Düşünüp dememiştir bile, merak etmeyin.
Ben de yeni basladigim yerde bir kızı otuzlarin başında, çocuklu falan sanıyordum. Tam olarak öyle bir vibei vardı, kilosu, giyinişi, başörtüsünü baglayis şekli (hala 2010lardaki stilde takıyor,yeni nesil gibi değil de) , durgunluğu. Be bileyim, öyle geldi. Ben de otuzlarimin başındayım bu arada, kesinlikle kötü anlamda demedim . Ben sadece benle yaşıt, belki biraz büyük diye düşünüyordum.
Kız universite stajina gelmis meğer, daha yirmi yaşında küçücük çocukmus.
Bazen insanların tahminleri yanıltıcı olabiliyor
Takılmayın

Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız

hayır durumu anlamaya çalışıyorum birkaç kişi de beni 18 yaşında sandı veya 2. Doğumumda hemşireler ilk doğumum diye sakinleştiriyolardı süreci biliyorum dedim çok küçük gösterdiğimi söylediler.

Ahahshhshshdhdhjajshdhdhdhshs dialoga cok guldum yalniz.

Yani bir uye de yazmis toplumda basortusu +5 yas algısı var niyeyse. Hele bir de renk ve giyim tarzi olarak ustune yaş katiliyorsa, sonuc boyle oluyor.

Misal benimde saclarim beyaz, teyzem yaşındaki kadinlar abla diyor, dogumu bekliyorum sabirla, hepsini beyazlari kapanmis saclarimla dovmeyi dusunuyorum :)

Başıma birşey gelmeyecekse söyleyeyim baştan zaten özgüveni düşük biriyim. Kendimi güzel bulmuyorum. Ve güzel olmayı gerçekten çok isterdim.
Güzellik sanıldığı gibi birşey olduğunu düşünmüyorum
Güzelik bakıp geçilir
Cazibe ise ayrı bişeydir bu insanları çeker büyüler hayran bırakır
Elindekileri en iyi şekilde kullanabilen özgüveni yüksek kişiler çok daha fazla dikkat çeker ve etkilerler
Elinizde ne varsa onu parlatın ve gösterin kendinize
GÜzel bayan

Kıyafet, kilo, kapalılık hepsi olduğunuzdan büyük göstermenize sebeb olabilir. Sizi görmeden buna kimse yorum yapamaz.
Ayrıca hastanede kadın çocuğunun derdine düşmüştür sizin yaşınızı umursadığını sanmiyorum, lafın gelişi abla demiştir. Kadeş, bacı vs mı deseydi ne deseydi tanımadığı birine?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok zarifsiniz

Türban bir tık olgun gösteriyor bence de ama yüz de önemli. İnstada bir kadın vardı Türk 42 yaşında falan ama 25 gibi duruyor. O da kapalıydı herkes şaşırmıştı yorumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…