yaşımdan çooook küçük gösteriyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım (( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı ( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.

Biraz para biriktirip estetik ameliyat yaptırmaktan ve kilo almaktan başka yapabileceğiniz tek şey sağlıklı olduğunuza şükretmek.

evet ben de 29 yaşındayım ama millet bana 22-23 yaşında gibisin diyorlar.. ilk başta can sıkıcı gibi görünse de yaş 29 a gelince birkaç sene bu sayıda kalabilirim diyorum

kilo al, o zaman bel, göğüs ve kalça bölgen kalınlaşır.. hiç endişelenme inan bana küçük göstermek, büyük göstermekten iyi

Biraz para biriktirip estetik ameliyat yaptırmaktan ve kilo almaktan başka yapabileceğiniz tek şey sağlıklı olduğunuza şükretmek.

halime şükrediyorum sağlıklıyım çok şükür ama bu benim yaşam tarzımı çok etkiliyor.
estetik ameliyat hiç düşünmedim

annemde böyle söylüyor yaşından çok büyük göstersen daha mı iyi diyor :) ben büyük göstermek istemiyorum en azından beni gören genç kız olduğumu anlasın çocuk muamelesi görmek gerçekten çok sinir bozucu

kilo alırsam göğüslerim büyürmü

Banada derler bazen yaşından küçük gösteriyorsun diye.
Halbuki uzun boyluyumdur fakat yüzümden dolayı öyle diyorlar sanırım.
Şimdi ne kadar rahatsız olsanda bu durumdan yaşın ilerledikçe avantaj olduğunu anlayacaksın.

bende küçük gösterenlerdnim 27 yaşındayım ama abartmıyorum 18 falan sanıyolar kilo almak fayda degil bence simayı değiştiremezsin

ne var bunda ? bir mekana girdim
ve mekan sahibi yanıma gelip'' yaşın tutuyor mu senın? '' demişti
bunda bişi yok ki:)

biraz kilo almaya çalış bir kaç yaş atarsın
ben de bi ara çok zayıftım herkes 20 yaşında falan sanıyordu ozaman uyuz oluyordum
bütün kış boza, muhallebi, kek çikolata yedim yedim bir kaç kilo aldım güzel oldu
şimdi de yaşımı tutturamıyorlar ama insanın belli bir yaştan sonra hoşuna bile gidiyor

Son düzenleme:
halime şükrediyorum sağlıklıyım çok şükür ama bu benim yaşam tarzımı çok etkiliyor.
estetik ameliyat hiç düşünmedim

O zaman düşünün derim.
Göğüsleriniz başka nasıl büyücek ki?

woaww ne havan olmuştur ama

evet konu sahibi, kilo alırsan heryerin büyür sen hiç 80 kilo ama 75B giyen birini gördün mü?

Son düzenleme:
çok zayıfsan göğüslerinin küçük olması normal ...
biraz kilo almayı denesen büyür göğüslerin ama yinede abartı büyümesini bekleme .. yapısal birşey bu .değişirsin ama 90 da olmaz yani ... ama fark eder biraz ....

Son düzenleme:

He bence de yok.
İşe ilk başladığımda herkes beni stajer sanıyordu.
Eğlenceli bile oluyor aslında...

woaww ne havan olmuştur ama

evet konu sahibi, kilo alırsan heryerin büyür sen hiç 80 kilo ama 75B giyen birini gördün mü?

evet, gülerek cevap vermiştim
garip olan şu idi, ben orada akort yapıyordum
müzisyen olarak gitmiştim yani

başımı gitara kapatmış akordumu yapıyordum
ve bir baktım etrafım gölgeleşti,kafamı kaldırdım 1,90'lık iri bir adam ,,mekan sahibi; ''hoşgeldin , yaşın tutuyor mu bakıyım senın'' dedi
bende bayağı gülerek cevap vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…