yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım(( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.
yakında 25 ime gireceğim ama 16-17 yaşında gösteriyorum
çocuk muamelesi görmekten sıkıldım(( zayıfım göğüslerim yok denecek kadar küçük kadın gibi değil çocuk gibiyim işte
beni liseye gidiyorum sanıyorlar küçük göründüğümden şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı( 15 lik kuzenlerim bile benden daha büyük görünüyor yaşımı söylerken çekiniyorum insanların şaşırması, alaycı bakışları canımı çok sıkıyor.
Biraz para biriktirip estetik ameliyat yaptırmaktan ve kilo almaktan başka yapabileceğiniz tek şey sağlıklı olduğunuza şükretmek.
evet ben de 29 yaşındayım ama millet bana 22-23 yaşında gibisin diyorlar.. ilk başta can sıkıcı gibi görünse de yaş 29 a gelince birkaç sene bu sayıda kalabilirim diyorum
kilo al, o zaman bel, göğüs ve kalça bölgen kalınlaşır.. hiç endişelenme inan bana küçük göstermek, büyük göstermekten iyi
halime şükrediyorum sağlıklıyım çok şükür ama bu benim yaşam tarzımı çok etkiliyor.
estetik ameliyat hiç düşünmedim
ne var bunda ? bir mekana girdim
ve mekan sahibi yanıma gelip'' yaşın tutuyor mu senın? '' demişti
bunda bişi yok ki:)
woaww ne havan olmuştur ama
evet konu sahibi, kilo alırsan heryerin büyürsen hiç 80 kilo ama 75B giyen birini gördün mü?
He bence de yok.
İşe ilk başladığımda herkes beni stajer sanıyordu.
Eğlenceli bile oluyor aslında...
evet, gülerek cevap vermiştim
garip olan şu idi, ben orada akort yapıyordum
müzisyen olarak gitmiştim yani
O zaman düşünün derim.
Göğüsleriniz başka nasıl büyücek ki?
Ayyy süper
banada sigara vermemişlerdi 18 yaşından küçüklere sigara satmak yasak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?