yaşımdan çooook küçük gösteriyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 25 yaşındayım ve evliyim
Bilmeyenler duyunca oluyorlar

Birçok yerde reşit olup olmadığım bile sorulmuştur
Ama ben bunu dert etmedim hiç, aksine güzel bir durum
Özellikle ilerisi için bi avantaj diye düşünüyorum

tatlım üzülme,azıcık silikon bütün meseleyi çözer gibi:))
saçlarınızın rengi, giyim tarzınız ve makyajınızıda biraz kadınsı yaparsanız tamamdır bu iş:)

cnm bende 25im:) 18 19 diyorlar şuan sinir oluoruz belki ama ilerisi için avantaj:) bukadar şikytçiysen saç renkleri sarı tonlarında yaptr makyjnı koyu tut :) günde aksatmadan yourt muz kuruyemiş vs ye kilo almak için. :) göğüslerin içinde akşlamlrı rezene çayı iç :) kokudan rahtsz olmazsan anason yağı sür:) göğüs kürünüü denemedim ama deneyen çok topiclre bakarsan

27 yaşındayım geçen gün dolmuşa bindim ve 18-19 yaşlarında genç bi kız bana teyze dedi Teyze dedi yaww... Yat kalk haline şükret...
Komik :d güldüm valla..
Ben kucuk görünüyorum ama küçük cocuklar nasıl itap edeceklerini bilmediklerinden, bazen yenge diyorlar( içimden uha diyorum) bir kerede benden büyük bir erkek yenge demişdi (ama rahatsizmiş) annesi ayıp, yenge değil, abla diyince, ehhh ablada değilim yahu dedim içimden. Yaşımı küçük diye düşünüp kimliğimi isteyenlere nede şaşırıp yenge diyen cocuklara bozulmakdan cok komigime gidiyor..

Küçük göstermek ileride sizin için avantaja dönüşecektir. :122:

ay sölemeden geçemicem bende dolmuşta otobüste :) yasamştm bu tarz şeyleri dolmuşta otruorum yeni binenler oldu abla arka boş geç otur dio kadına demkki aynadan göremedi beni manyak herif:))))))))))) otobüstede de boy kısa yaa muavin bağrır hep arkalar boş ilerleyin diye halbuki benm gibi ufaklarla dolu arka taraf kafalar görünmüoorr

aah ahhh ozamanlar ne ağlardım üzülürdüm şimdi gülüyorum

bir gün bir kuafçrde makyaj yaptırıyorum düğüne gidicem sırada bekleyenler var bana gelinbaşı mı dedi biri ben de yok dedim düğüne gidicem sonra diğer kadın daha yaşı küçük canım ne gelini dedi ben de yok evliyim zaten dedim kadın da haa küçük mü evlendin dedi yani inatla küçük olduğumu kabul ettirmeye çalıştı teyzeler 28 yaşındayım diyince şok oldular

18 19 yine iyi beni 16 yaşında sanan bile var ha giyim tarzım evet spor rahatıma bakarım çok makyaj yapmam vs. sen de öylemisin yani giyimin vs nasıl biraz daha makyajla halledebilirsin şimdilik destekli sütyen kullan topuklu giyin alımlı olursan yaşını gösterirsin yalnız alımlı olayım derken ölçüyü kaçıranlar oluyor o zaman da onun adı küçük kadın oluyor aman dikkat

onun dışında küçük göstermenin tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…