yaşımdan çooook küçük gösteriyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya birde şöyle bir şey var yaşımı bilmeyen ve benden yaşça küçük olanlar benimle ablacım, canım diye konuşunca çok sinir oluyorum.

yüzümde küçük gösteriyor

ya birde şöyle bir şey var yaşımı bilmeyen ve benden yaşça küçük olanlar benimle ablacım, canım diye konuşunca çok sinir oluyorum.

yüzümde küçük gösteriyor

ben direkt '' yaş kaçtı?'' diye soruyorum

bende kucuk gosterıyorum hele kayınvalıdem tarafı beni cocuk olarak gormuyorlarmı gıcık oluyorum ya 23 yaşındayım onların ortamı farklı benım ortamım farklı tabı eşimde bunu sorun etmıyor ama bana her defasına namaz kılmıyorum dıye cocuk demelerı gıcıgıma gıdıyor ayrıca cok kucuk gosterıyorum sınır oluyorum bana cocuk dıyenler sanırsınızkı 30 yasında evlenmısler

Bende yaşımdan küçük gösteriyorum çevremdeki herkes hep yaşından küçük gösteriyorsun diyorlar 26 yaşındayım ama hep 15-16 diyorlar geçen hafta kardeşimle işimiz vardı dışarıya çıktık ben önce ayakkabı aldım oda kendine aldı bana diyorki satıcı abine göster istersen kararsız kaldın diyordaha sonra banka işimiz vardı bankadaki görevli kişi sen imza atmak
için yetkin varmı diyorabin atsın diyor bende kimligi verince tamam dedi hangi liseye gidiyorsun diye soranlar bile oluyor.

Son düzenleme:
Aynen bende minyon tipliyim.yaş 26 her gören 22-23 anca görünüyorsun diyor.Hatta sırf bu yüzden görücü usulu biriyle tanışacaktım fotomu gönderdim çocuk çok kucuk gosteriyormusum diye beni istemedi:)

Aynen bende minyon tipliyim.yaş 26 her gören 22-23 anca görünüyorsun diyor.Hatta sırf bu yüzden görücü usulu biriyle tanışacaktım fotomu gönderdim çocuk çok kucuk gosteriyormusum diye beni istemedi:)

sana yine 22-23 diyorlarmış canım beni 15-16 sanıyorlar

herkes de küçük gösteriyormuş hee
de konu sahibine yardımcı olan yok
şimdi canım çok zayıfsan meme ölçün de düşük oluyor tabi ki.
kilon boyun kaç sen önce onu de bize,
biraz kilo alarak, biraz kk daki meme büyütme topiclerine takılarak, masajla sporla kesinlikle farklılık sağlarsın.
bir de push uplı sütyen alırsan la senza nın mesela süper çift push uplı sütyenleri var.
emin ol kendini gördüğünde şaşırırsın
diğer bir faktör de topuklu ayakkabı
bi kere yaşı büyütüyor.
kahkül bırakma yaşı küçültür,
saçlarınına aralarına balyaj ya da röfle atarsan yaşını büyültür
bir de hafif makyaj yapıp,
giyim tarzını da spor değil de hafif klasikleştirirsen kesinlikle yaşın büyür,
mesela kot-sıfır yaka-converse giyeceğine kot topuklu çizme-gömlek giyersen bir de takı da takarsan yukarıdaki dediklerimi uygularsan mutlaka istediğin sonuca kavuşursun
ama eğer yüzün genç gösteriyorsa sevin, demek ki genç yaşlanıcaksın, hadi öpüldün

bende çok zayıftım şu an 19 yaşındayım 54 kiloyum
39 kiloydum 1 bucuk yıl öncesi.
giydim hiç bir şey olmuyordu çok kötüydüm herkez dalga geçiyordu bacaklarım incesiz di hırs yaptım bu kilo yu alacağım dedim
doktora gittim vitamin ilaçları iştah acıcılar yazdı onun haricinde günlük menü mü yazıyıym sana
sabah çok güzel bir kahvaltı salam sucuk yumurta pekmez tahinli. reçel bal ballı süt.
öğlen makarna. çorba salata. 2 saat sonra poçalar börekler elmalı pastalar haddi hesabı yok.
akşam . et tavuk pizza bol keççaplı mayonezli en çok yediğim kebabtı.
gece yatarken de çok yerdim. ama çok hırslanmıştım ve çok hızlı bir şekilde kilo aldım bence sen istedikten sonra her şey olur eminm ki kilo alınca çok güzel bir kız olacaksın
her şey senin elinde unutma su an ben çok güzel birisi oldum yaşımı da gösteriyorum ve çok mutluyum sana umut olmak istedim.

Ben 30 yaşındayım ve hala öyleyim napcaz?

Benden küçük 2 kardeşim var ikisini de abim sanıyorlar. Hatta Lise son sınıtaki kaynımı benden büyük sanıyormuş herkes

Evet evet hoşuma gidiyor napiyim.

25 yaşındayım ve beni liseli sanıorlar benim çok hoşuma gidiyor anlatamam demekki çıtır gözküyorum diyorm

insanoglu küçük ken buyuk buyukken kucuk göstermek ister insanız işte takılma canım ya bırak seni seven öyle sever çok buyuk te gösteribılırdın ama sen şansılısın ve kucuk gosterıyorsun şükür et:103:

bende küçük gösterenlerdenim :) avantajı da var dezavantajıda. komik durumlarda oluyo yani ben çok yaşıyorum :) eski sevgilim kendini sübyancı gibi hissetiğini söylemişti mesela :) kardeşimin kaydı için okula gittiğimizde benim kayıt olacağımı sanmışlardı :)
iş başvurusu için gittiğimde reşit olmadığım için başvuramayacığımı söyledi kapıdaki güvenlik :) buna benzer çok şey yaşıyorum ama memnunum halimden :)

21 yasindayim yakinda 22 olcam bende 16-17 arasi gözüküyorum en fazla 18 oda makjali halim..

ben bu durumdan sikayet etmiyorum hatta mutluyum..ne güzel citi piti bir yapim var..

mini elbisler, etekler fln cok güzel yakisiyor ama cocuk gibi bir fizigim yok, ordan yirtiyorum..

kalcam, gögüslerim fln yerinde cok sükür

neyse uzun lafin kisasi bence üzülme, hatta sevin senin yerinde olmak isteyen kimbilir kac kisi vardir.

ben de 22 yaşındayım beni de liseli sanıyorlar hatta ve hatta kimisi ortaokula gittimi bile sanıyor

böyle düşünmelerindeki en büyük sebep
kaşlarımı almıyorum
makyaj yapmıyorum
çok doğal yumuşak bir yüzüm var
ve spor giyiniyorum
tabi boy da ufak olunca
hepten küçücük görünüyorum

kafaya takıyor muyum hayır
bence biz olduğumuz yaşta gösteriyoruz da
küçük kadınlar oldukça fazla olduğu için, bizi çocuk sanıyorlar

Ben de küçük gösterenlerdenim.. :))))) 30 oldum ama herkes en fazla 25 diyor :) 18yaşıma girdiğim gece ablamlarla bara gitmiştik güvenlik bana inanmamıştı,içeri almamak için bir saat tuttular en sonunda mecburen aldılar

şimdi canın sıkılıyor ama inan ileride çok mutlu olacaksın

yüzümde küçük gösteriyor

İşyerimde, biri de gelmiş bana ablacım ablacım diye konuşuyor. Ben ne kadar "siz" desem de ısrarla "tamam mı canım" diyor. Benden küçük olduğunu biliyorum bu hanımın. Konuyu dönüp dolaşıp yaşa getirdim. Oda yaşımı sordu, sakince söyledim. Kız şok oldu, bozuldu, morali gitti, "ben seni küçük sanmıştım" dedi. Ben de "aa sahi mi benden küçük müsünüz yani sizin yaş kaç?" dedim. "25" dedi. Bende "aaa bende sizi 38 falan sanmıştım çok pardon" dedim ve muhabbet artık "siz" olarak devam etti.

Bir keresinde de şirketten elemanlar geldi, yanıma oturdular "başlayalım mı" dedim. Patronun yanına gidip "biz stajerlerle çalışmak istemiyoruz normal elemanınız yok mu" demişler. Sonra baktım morarıp geri dönmüşlerdi.

Bende anılar bitmez bi tane daha anlatayım. Bir düğün evinde yatılı kalıyorduk. Ben yorganları taşırken kaynanamın akrabası dedi ki "bu kızı niye küçük aldınız az bekleseydiniz yazık pekte ufakmış" kaynanamda "ufağımı var 27 yaşında evlendi hem oğlumdan da büyük daha ne olsun" deyince kadın yarım saat kadar "aaaaaaaa" ladı...

Son düzenleme:
Beni hala liseye yeni mi geçtin diye sevmeye çalışan teyzeler çıkıyor gülüp geçiyorum

ben de senin gibiyim aslında haklısın önceden bazen can sıkıcı olabiliyor ama şimdi 30 yaşındayım.18-19 bile sanıyorlar gerçekten güzel birşey.bir kızım var duyan şok oluyor.evli olmana bile şaşırdık bir de çocuğun mu var diyorlar.hamileyken küçük yaşta mı evlendin derlerdi,şimdi hamileliğim belli olsun yine diyecekler belki.gerçekten güzel birşey bu şimdi.göreceksin birkeç sene sonra.şimdilik de kilo alsan biraz daha büyük gösterirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…