Ben de 24 yaşındayım yeni işe başladım benimle birklikte aynı zamanlarda liseli stajyerler de ise başladı kurumda herkes ilk başta beni stajyer sandı uzmanım dediğimde böyle bir kaç saniye sessizlik oluyordu.
Perçem, kahkül her zaman küçük gösterir, büyük gösterenler tercih etmeli.
Boyun için topuklu giyersin üstüne ispanyol paça giyer paça boyunu da uzun tutarsın boyun uzadı bile.
Saçına balyaj attırabilirsin. Mesela arkadaşım siyah saçlarını boyattı uçlara doğru kahve-sarı arası sanki, sanırım Gizem Hatipoğlu'nun da bi'ara öyleydi.
Yok boyatmak istemiyorum diyosan katlı kesim yaptırabilirsin.
Ayrıca upuzun düz kesim de çoğu zaman yaşı küçük gösterir.
Makyaj az yapıyosan bi'tık artırabilirsin. Koyu far ya da ruj bol rimel vs.
Giyiminde de spordan ziyade klasik çizgileri tercih edersen sen de 25 ben diyeyim 30
Aynı sorun bendede var minyon olmanın getirdiği bi durum olsa gerek kime 21 yaşındayım desem şaşırıyo sizin yine iyi beni 14 yaşında filan sanıyolar :))
22 yasindayim ve sigara kullaniyorum bazen kimlik göstermek zorunda kaliyorum..
son zamanda sIk alkol aldim büyük marketlerden ve her seferinde kimlik göstermek zorundaydim..
ben bunu dert degil avantaj olarak görüyorum.
saclarimi kizila boyattim ve biraz olgun gösterdigimi söyledi cevremdekiler.. begenmedim kendimi saten tekrar kahveye gecicem:)
aslinda ben makyaj yapmayi seven biriyim, cok agir olmasada hergün makyaj yaparim, demek istedigim makyajda biraz olgun gösterebilir insani..
haa bu arada boydan nasibini almis birisi degilim ve hep topuklu giyerim buna ragmen 17-18 saniyolar beni
bence biz ne yaparsak yapalim bizim genetigimiz ve olusumuz bu..bazi insanlarda cok yasli gösteriyor birde bunu düsün.. yasli göstermek istemezsin degilmi? tadini cikaralim nasilsa yasalancagiz allah ömür verirse
illa olgun göstermek istiyorum diyorsan suratina badana yapabilirsin