• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşımı çok küçük gösteriyorum bu bir dert değil ancak .....

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
46
Düzce
ya arkadaşlar 25 yaşındayım bekarım ve de yaşımı çok küçük gösteriyorum makyaj yapınca falan üniversite bitirdim deyince 22 diyorlar.
ama üniversite bitirdim demesem 20 bile demiyorlar.öncelikle bu bir sorun mu hayır değil ,,,
her insanın bir tarzı var tabi alışverişi de çok severim ancak yaşımı küçük göstermek şu an nedense canımı sıkıyor...
nasıl bir tarz oluşturayım nasıl giyineyim sizce :)
minyon biriyim boyum da kısa bunun da etkisi var tabi...
şöyle bahsedeyim 1.55 boylarında 47 kilo ,siyah uzun saçlı ela iri gözlüyüm ...
bi de hiç denememiştim perçem kestirdim kısa bu daha da küçük gösterdi sanki beni:)
yorumlarınızı bekliyorum :)))

Son düzenleme:
ya arkadaşlar 25 yaşındayım bekarım ve de yaşımı çok küçük gösteriyorum makyaj yapınca falan üniversite bitirdim deyince 22 diyorlar.
ama üniversite bitirdim demesem 20 bile demiyorlar.öncelikle bu bir sorun mu hayır değil ,,,
her insanın bir tarzı var tabi alışverişi de çok severim ancak yaşımı küçük göstermek şu an nedense canımı sıkıyor...
nasıl bir tarz oluşturayım nasıl giyineyim sizce :)
minyon biriyim boyum da kısa bunun da etkisi var tabi...
şöyle bahsedeyim 1.55 boylarında 47 kilo ,siyah uzun saçlı ela iri gözlüyüm ...
bi de hiç denememiştim perçem kestirdim kısa bu daha da küçük gösterdi sanki beni:)
yorumlarınızı bekliyorum :)))

Bende seninle aynı durumdayım :) 23 yaşındayım ama bankalarda bile 18 imden büyük olduğuma inandıramadığım için sadece bankalarda değil hemen hemen her yerde kimlik gösteriyorum :9: çok sinir oluyorum saçımı kestirdim bende senin gibi daha büyük bir yanılgı oldu büyümek yerine daha da küçüldü yaşım sende aynı durumdasın sanırım :9: yaşlandığında hoşuna gitcek diyolar ama benim için şimdiki zaman önemli. Ne yapalım bacım kaderimiz bu :9:

Son düzenleme:
Bende seninle aynı durumdayım :) 23 yaşındayım ama bankalarda bile 18 imden büyük olduğuma inandıramadığım için sadece bankalarda değil hemen hemen her yerde kimlik gösteriyorum :9: çok sinir oluyorum saçımı kestirdim bende senin gibi daha büyük bir yanılgı oldu büyümek yerine daha da küçüldü yaşım sende aynı durumdasın sanırım :9: yaşlandığında hoşuna gitcek diyolar ama benim için şimdiki zaman önemli. Ne yapalım bacım kaderimiz bu :9:

ya biraz canım sıkkın saçlarımda değişiklik yapayım dedim yapmaz olaydım en azından önceki saçlarımla daha iyi idim şimdi daha küçük gösteriyorum...ne bileyim giyim tarzımızı mı değiştirsek napsak ben genelde sportif giyinirim ...
acaba etek elbise ağırlıklı mı giyinsek hiçte sevmem ama :) özel günler haricinde giymem pek :)

ya biraz canım sıkkın saçlarımda değişiklik yapayım dedim yapmaz olaydım en azından önceki saçlarımla daha iyi idim şimdi daha küçük gösteriyorum...ne bileyim giyim tarzımızı mı değiştirsek napsak ben genelde sportif giyinirim ...
acaba etek elbise ağırlıklı mı giyinsek hiçte sevmem ama :) özel günler haricinde giymem pek :)

Aynaya bakıyormuş gibi hissettim :9: onu da denedim canım ben. Bende sadece özel günlerde giyerdim klasikleri dedim normal yaşama taşıyım :9: emanet gibi oldu :D sanki bana ait değiller gibi:9: özüme geri döndüm

Aynaya bakıyormuş gibi hissettim :9: onu da denedim canım ben. Bende sadece özel günlerde giyerdim klasikleri dedim normal yaşama taşıyım :9: emanet gibi oldu :D sanki bana ait değiller gibi:9: özüme geri döndüm

yok illaki klasik olsun demiyorum ama en azından daha olgun gösterebilir ...
ya bi de bi yere gidiyosun elli yaşındaki bayanda sizin denediğiniz kıyafeti deniyor 17 yaşındaki kız da :)
geçen bi bayan ne kadar güzel bi kızsın azıcık kendine yakışanı dene dedi mağzada şok oldum denediğimde yelek yani hafif dardı ondan mı dedi ne bileyim herkesin bi yorumu var bi fikir veren olur belki diye yazmak istedim :D

bana da yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler alkol sigara alırken hatta büyük marketlerde kimliğime bakarlar hoş çokta büyük değilim 21 yaşındayım ama lisedeyim sanıyolar bazen. ama ben bunu takıntı yapmıyorum. aksine iyi bişi bence yaşımız ilerledikçe çok faydasını görceez baby face kalalım heeeeep :))

yok illaki klasik olsun demiyorum ama en azından daha olgun gösterebilir ...
ya bi de bi yere gidiyosun elli yaşındaki bayanda sizin denediğiniz kıyafeti deniyor 17 yaşındaki kız da :)
geçen bi bayan ne kadar güzel bi kızsın azıcık kendine yakışanı dene dedi mağzada şok oldum denediğimde yelek yani hafif dardı ondan mı dedi ne bileyim herkesin bi yorumu var bi fikir veren olur belki diye yazmak istedim :D

:) fikir verenler mutlaka olur benimde bildiğim bişey varsa açık renk saç daha büyük gösteriyor :) denedim ama yakışmadı o yüzden çabuk vazgeçtim :5:

saclarinizi dalgali kullanin ve balyaj attırın daha olgun gosterir birde topuklu ayakkabi tamamdir :)

bana da yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler alkol sigara alırken hatta büyük marketlerde kimliğime bakarlar hoş çokta büyük değilim 21 yaşındayım ama lisedeyim sanıyolar bazen. ama ben bunu takıntı yapmıyorum. aksine iyi bişi bence yaşımız ilerledikçe çok faydasını görceez baby face kalalım heeeeep :))

Şimdide azcık fayda görsek fena olmaz canım ya :9: Ağustos'ta evlenicem bunu duyanlar aaaaaa sen daha çok küçüksün ne evlenmesi Diyo :D :9: bide erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük :9: durumu siz düşünün

Şimdide azcık fayda görsek fena olmaz canım ya :9: Ağustos'ta evlenicem bunu duyanlar aaaaaa sen daha çok küçüksün ne evlenmesi Diyo :D :9: bide erkek arkadaşım benden 6 yaş büyük :9: durumu siz düşünün

bencede ya 25 yaşındayım 30 yaşında birisi benle evlenmek istese adam yaşını gösterse bile ben yanında minicik kalırım valla bu sorun olur benim içime :)))

bencede ya 25 yaşındayım 30 yaşında birisi benle evlenmek istese adam yaşını gösterse bile ben yanında minicik kalırım valla bu sorun olur benim içime :)))

Mecbuuuur :9: ben yaşıtım erkeklerle anlaşamıyorum zaten :) sevgilimle çok iyi anlaşıyoruz ama görüntü de artık yapcak bişey yok milleti memnun etmeye uğraşamam :9:

Aynı durum ben de de var...

24 yaşındayım ama kimse inanmıyor evli ve bi çocuğum olduğuna..

Yanımda kızımı gören kardeşim zannediyor...

Hatta geçenlerde bi dükkana girmiştim , dükkanın sahibi de tanıdığımızdı..

Orda da bekar bi genç varmış , VE beni sordu bu kız kim , tanıştırsana diye..:)

Yani ben hiç düşünmedim acaba ne yaparsam daha olgun görünürüm diye..

Aksine hoşuma gidiyor yaşımdan çok daha küçük göstermek..

Bence bu bi avantaj , kıymetini bil..

aynı ben... kendimi okudum sanki... yaş, boy, kilo tutuyo.. bu kadar tesadüf olur :))
ve bana da 18, 19 diyolar.. bir de benim 2 çocuğum var... çocuklarımın yanında anne değil abla gibiyim..
herkes öyle söylüyor...
ben tadını çıkarıyorum valla...
ilerde çocuklarıma ve bana bakıp "torununuz mu? " diye bi soru duymaktan çok çok daha iyi ablası mısınız diye sormaları

bu arada çok şikâyetçi isen röfle insanın yaşını büyük gösteriyor.. sölemeden geçemedim

Ben de yaşımdan büyük gösteriyorum al işte herkesin derdi başka
Hoş ben dert etmiyorum :1:
Ama şunu söyleyeyim saçlarını sarı boyatabilirsin eğer seviyorsan cidden oldukça büyük gösteriyor, olgun gösteriyor
Ben 22 yaşındayım arkamdan 35 var mıdır dediklerini duymuştum ya psikolojik bunalıma girecektim :53:

Back
X