- Konu Sahibi Canansever
-
Yaşım 20 Ama 16 Yaşında Gibi Görünüyorum Ve Artık Çok Bunaldım Yaşıtlarımdan Hep Ufak Görünmek Ne Yapmalıyım Bilmiyoru
minyon tiplisinizdir mutlak..hem neden dert ediyorsunuz bunu ne güzel işte..ilerde yaşlandığınızda mesela 40 isen 30 gösterirsin..hem şu an yaşçada küçüksün bir an önce büyümek eke göstermek istiyorsun..
Bilmem Yaşıtlarım Gayet Olgun Görünüyolar Ben Böyle Sanki Kardeşleriymişim Gibi Bakışlar Gelişmemişte Olabilirim Zayıflık Filan
benim boyum 1.63 kilom 56..yaşım 45..benim yaşımı öğrendiklerinde şaşırıyorlar kimse inanmaz ve şuda var dert sıkıntı insanı yaşlı gösterirmiş..bende çooook sıkıntılar yaşadım ama 30 yaşında öylece kaldım..hep 30 gösterdiğimi söylerler..zaten bende kendimi hiç yaşımın sahibi görmem..bana soran 25 derim öyle yani..
Bende 1.70 50 Kiloyum Sanırım Birazda Kilosuzluktan Öyle Bir Görüntüm var
vaaayy uzun boylusun ve 50 kilo..manken gibisin kız ay çok hoş..yaş ilerledikçe metapolizma yavaş çalışmaya başladığında kilo alırsın belki çok kilo alırsın..ben hiç almıyorum 15 yaşındada 56 idim şimdide 56..belki biraz daha ilerde..
hep öyle diyorlar gecen sene 57 kiloya çıkmıştım 1 sene içinde kilo verdim. kilo almak için vitamin filan alcm. sanırım ben birazda giyinişim filan çocuksuonunda etkisi var
Yaşım 20 Ama 16 Yaşında Gibi Görünüyorum Ve Artık Çok Bunaldım Yaşıtlarımdan Hep Ufak Görünmek Ne Yapmalıyım Bilmiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?