• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı Hiç Göstermiyorum Çocuk Gibi görünüyorum :(

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Yaşım 20 Ama 16 Yaşında Gibi Görünüyorum Ve Artık Çok Bunaldım Yaşıtlarımdan Hep Ufak Görünmek Ne Yapmalıyım Bilmiyoru :(

Yaşım 20 Ama 16 Yaşında Gibi Görünüyorum Ve Artık Çok Bunaldım Yaşıtlarımdan Hep Ufak Görünmek Ne Yapmalıyım Bilmiyoru :(

minyon tiplisinizdir mutlak..hem neden dert ediyorsunuz bunu ne güzel işte..ilerde yaşlandığınızda mesela 40 isen 30 gösterirsin..hem şu an yaşçada küçüksün bir an önce büyümek eke göstermek istiyorsun..:emir_bebek:

Aman canım neden dert ediyorsun bende 26 yaşındayım ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum hep 15-16 sanıyorlar hatta 14 bile diyen oluyor hiç sorun etmiyorum 40 yaşınada gelsem yaşımdan küçük gösterecem kardeşim 17 yaşında ama onu görende 24-25 yaşında zannediyorlar hep.:23:

minyon tiplisinizdir mutlak..hem neden dert ediyorsunuz bunu ne güzel işte..ilerde yaşlandığınızda mesela 40 isen 30 gösterirsin..hem şu an yaşçada küçüksün bir an önce büyümek eke göstermek istiyorsun..:emir_bebek:

Bilmem Yaşıtlarım Gayet Olgun Görünüyolar Ben Böyle Sanki Kardeşleriymişim Gibi Bakışlar Gelişmemişte Olabilirim Zayıflık Filan

Bilmem Yaşıtlarım Gayet Olgun Görünüyolar Ben Böyle Sanki Kardeşleriymişim Gibi Bakışlar Gelişmemişte Olabilirim Zayıflık Filan

benim boyum 1.63 kilom 56..yaşım 45..benim yaşımı öğrendiklerinde şaşırıyorlar kimse inanmaz ve şuda var dert sıkıntı insanı yaşlı gösterirmiş..bende çooook sıkıntılar yaşadım ama 30 yaşında öylece kaldım..hep 30 gösterdiğimi söylerler..zaten bende kendimi hiç yaşımın sahibi görmem..bana soran 25 derim öyle yani..

benim boyum 1.63 kilom 56..yaşım 45..benim yaşımı öğrendiklerinde şaşırıyorlar kimse inanmaz ve şuda var dert sıkıntı insanı yaşlı gösterirmiş..bende çooook sıkıntılar yaşadım ama 30 yaşında öylece kaldım..hep 30 gösterdiğimi söylerler..zaten bende kendimi hiç yaşımın sahibi görmem..bana soran 25 derim öyle yani..

Bende 1.70 50 Kiloyum Sanırım Birazda Kilosuzluktan Öyle Bir Görüntüm var :(

ben de kucuk gosteriyorum.18 yasimdayim ama 14-15 gibi duruyorum.minyonum ve yuzum de cocuksu.ben de takiyorum bazen.seneye uniye gidicem.yasitlarimin yaninda kucuk durmak istemiyorum ama yapicak bise yok.kiyafetlerimle makyajimla kapatmaya calisiyorum bi sekilde.su an taksam da ilerde avantaj haline donusucek

Bende 1.70 50 Kiloyum Sanırım Birazda Kilosuzluktan Öyle Bir Görüntüm var :(

vaaayy uzun boylusun ve 50 kilo..manken gibisin kız ay çok hoş..yaş ilerledikçe metapolizma yavaş çalışmaya başladığında kilo alırsın belki çok kilo alırsın..ben hiç almıyorum 15 yaşındada 56 idim şimdide 56..belki biraz daha ilerde..:52:

vaaayy uzun boylusun ve 50 kilo..manken gibisin kız ay çok hoş..yaş ilerledikçe metapolizma yavaş çalışmaya başladığında kilo alırsın belki çok kilo alırsın..ben hiç almıyorum 15 yaşındada 56 idim şimdide 56..belki biraz daha ilerde..:52:

hep öyle diyorlar gecen sene 57 kiloya çıkmıştım 1 sene içinde kilo verdim. kilo almak için vitamin filan alcm. sanırım ben birazda giyinişim filan çocuksuonunda etkisi var

hep öyle diyorlar gecen sene 57 kiloya çıkmıştım 1 sene içinde kilo verdim. kilo almak için vitamin filan alcm. sanırım ben birazda giyinişim filan çocuksuonunda etkisi var

tabi kılık kıyafetinde etkisi olur..çocuksu giyinme bari..ben genelde spor giyinirim jean pantolon ve gömlek..genç görünmeye etkisi var..ama kalem etek ipek gömlekte giyinsem aynıyım..kıyafeti yakıştıracaksın önemli olan bu..kıyafet ruhu yasıtır unutma..:54:

amaaaann bende 23 yaşındayım ama gören 15 misin diyor hiç takmıyorum valla :27:
çnkü annemde minyon tipli bnde minyonum güzel bişi ilerde işine yarıcak takma kafana :1:
bnde bi ara çok takardım ama boşverrr her yaşın bir güzelliği var onu yaşamaya bak takma böyle şeyleri :34:

Bende 24 yaşındayım cocugum bile var ama benide onyedi onsekiz filan saniyolar minyonlarin kaderi bu :-) eskiden kızıyordum ama hoşuma gidiyor artik :-)

ben o kadar memnunum ki küçük göstermekten, gerçekten büyük avantaj, annemle beni anne kardeş sanırlar:) o da genç gösterir baya.

geçenlerde şöyle bir olay oldu hatta kapı çaldı açtım genç bir kız ataşehir bld ile ilgili mini anket yapıyormuş. önce baktı sonra yaşınız kaç, evin kızı mısınız dedi hihihihi:) ben de yok 25 yaşındayım evin hanımıyım dedim:9: çok hoşuma gider benim böyle. okuldan çıkarım öğrenci sanırlar, halbuki öğretmenim:)

sakın daha büyük görünebilmek için ağır makyajlar, frapan giyimler yapma daha da komik görünürsün. neysen o ol. ben de çok küçük ögsterirdim hep çocuk gibi görünürdüm ama şimdi bunun avantajını yaşıyorum. bana da ilerki yaşlarda iyi olacak derlerdi haklılarmış

Bence bunun avantajlarını kullanmalısın. Ben 40 yaşındayım ama görsen en fazla 25 dersin:))
Bence bu güzel birşey... Tadını çıkar.

Kiloyla cok ilgisi oldugunu zannetmiyorum ben..kilonun etkisi var ama tek basina yeterli bi sebep degil…yuz seklin boyun posun herseyinle sen daha kucuk gosteriyorsundur…suanda sikayetcisin ama 30 lu 40 li yaslarda meyvesini yiyeceksin emin ol, tecrubeyle sabittir :16:

benim de yüzüm için öyle söylerler. 21 yaşındayım ama 18 -19 derler. aman diyorum en azından yaş ilerleyince avantaj olur :ssz: :1:

Bende senin gibiyim şu an 26 yaşındayım görenler 18-20 diyor.. Önceleri çok kızıyordum bende senin gibi ama şu an çok mutlu oluyorum inan ve eminim sen de böyle düşüneceksin yaşın ilerledikçe :6:

Back
X