Düşüncelerimizdeki farklılık şu noktada. Küçük bir yerde yaşıyoruz herkes birbirini tanıyor. Bende herkesin tanıdığı bir ailenin bir ferdiyim. Yaptığım iş nedeniyle de herkes beni tanıyor. Ben mesela dediğiniz gibi beni de salla diyince sana yakışıyor mu diyor. Bende ayıp değil günah değil ne var bunda diyorum , kızıyor. aramızda 7 yaş var.Ben de erken evlenenlerdenim,27 aylık bir kızım var. Söylediklerinizin erken evlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum.Farklı düşüncelere sahipsiniz eşinizle,parkta bir salıncağa ben otururum diğerine kızım eşim ikimizi de sallar mesela. Evde birşeyler yapsanız? Bu arada eşinizle yaş farkınızı anlayamadım, yedi yaş mı,yedi ay mı?
Çevreyle hareket eden biri o zaman. Haklısınız elbet fakat ne yapılabilir bu durumda?Yaşla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum kaldıki bizim de yedi yaş var aramızda. Size ve çocuklarınıza düşkün mü?evde yeterli zaman ayırır mı? Problem sadece anlattıklarınız ise kabullenin derim.Düşüncelerimizdeki farklılık şu noktada. Küçük bir yerde yaşıyoruz herkes birbirini tanıyor. Bende herkesin tanıdığı bir ailenin bir ferdiyim. Yaptığım iş nedeniyle de herkes beni tanıyor. Ben mesela dediğiniz gibi beni de salla diyince sana yakışıyor mu diyor. Bende ayıp değil günah değil ne var bunda diyorum , kızıyor. aramızda 7 yaş var.
ben de 26 yaşındayım hiç ip atlamıyorum, top oynamıyorum, saklambaç oynamıyorum..
yani bunları yapmak için yaşınız geçmiş.. benimde bir çocuğum var ve her yere özgürce gidemiyoruz.. artık anne olunca mecbur çocuğa göre hareket edeceksin..
bir de şunu gözlemledim eşinizle karakteriniz ya da zevkleriniz uymuyor.. o yüzden sorun var.. o doğal yaşamı sevmiyor.. daha modern.. sen dağ, bayır doğal ortama ilgi duyuyorsun..
burda sizin sorununuzu sadece şöyle görüyorum. ev de kadın sıkılırken birşey yapmayayıp hatta önemsemeyip arkadaşlarıyla takılan adamın bencilliği..
Ben mi ifade edemiyorum bilemiyorum ama çocuklar büyümeye başlayınca hareket etmek istiyorlar. Bekarken voleybol çok oynardık.İyi de oynarım. Neden piknikte oynamıyım, ağaçların arasında saklambaç oynamak isterlerse neden oynamıyım. Eşim bunlara karşı. Bir yere gidiyoruz çocuklar sessizce oynayacak biz günlük şeylerden konuşucaz yiyip içip gelicez. İstediği bu. Vallahi kendimi geçtim çocuklar bile artık bunaldı. Çocuk olduklarına pişmanlar. İşten geliyorum çok sıkıldılar sahile indiriver iki taş atarlar kumla oynarlar diyorum.onlarla mı uğraşıcam diyor.Orda adam gibi durmayacaklar diyor. Çocuklar da evle birbirlerini yiyor. Yemek faslı sonrası eşim gidince bu kendinden geçmiş çocuklarla ben resmen savaşıyorum.
ama siz de yaınızdan bayaa küçük hissediyorsunuz sanırım, sizin ruh halinizde de bi yaş farkı var kendi içinizde yani. Sanırım siz erken evlendim erken evlendim diye diye kendinizi bi kaosun içine sokmuşsunuz, yani evlendiğiniz yaşta sabit kalmışsınız gibi hissediyorsunuz gibi geldi bana, 26 yaşında evlendim ben, o yaşlarıma baktığımda salıncakta sallanmak istemezdim ben küçükte değildim yani, öylede hissetmiyordum. Yani ruhunuz çocuk sanırım ancak bunun yaşla alakası yok, sanki siz 35 inde de beni de sallasana diyecek biriniz. erken evlenme erken çocuk sahi olmaya bağlamışsınız ama onla alakası yok gibi geldi.beni de salla diyince sana yakışıyor mu diyor.
27 yaşında beş çocuk annesi misiniz şok oldumbu biraz da sizinle ilgili. ben 5. bebeğime hamileyken patene binmiştim. eğer kilolu değilsen evli olduğun hele ki anne olduğun hiç belli olmaz istediğini yapabilirsin. çocuklar yanımızda yokken bize bekar muhabbeti yapıyorlar hep :) 18de evlendim ben de; ama hiç bir şeyden kusur kalmadım. kalamam :))))
evet canım. biraz erken oldular :)27 yaşında beş çocuk annesi misiniz şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?