Yaşımı yaşamak istiyorum...

yaşım 35 , 4 yaşında 2 bebe :)) sen ne mutlu erken büyüyttün bide bu tarafından bak. o dediğin gezmeler çocuklyken zor bacım, bide benim eşimde sevmez gezmeyi hele tatile gitmeyi hiç hiç sevmez, gittiğimiz yerde bile çocuk gibi burnumdan getirir eşim, evde muhabbeti sevmez...vs..vs... gönlüm 18 , ruhum 60 oldu gerçek yaşım 35 bu denkleme göre sonuç sıfıra sıfır elde var 1 mızmız koca 2 bebe , gezmeyi boşverdiim bacım evde daha rahatım en azından :))))))

kııııızzz benim içim geçmiş anaaaaammm :)
5 çocuk nasıl bakıyosun alkışlıyorum sizi , tek mi bakıyorsunuz, çoğul gebelik oldumu , kaç yaşındalar ooofff aklımda deli sorular :)))))
bu enerji için ne yiyorsanız bizede söyleyin :))))))

Hem erken evlenmek, hem zevklerinin uyuşmadığı bir adamla evlenmek, erkenden peş peşe çocuk sahibi olmak... derken hata üstüne hata yapmışsınız. Şimdi de yaşınızı yaşamak istiyorsunuz. Malesef siz tercihlerinizi ve bunların sonuçlarını yaşıyorsunuz zaten. Bu saatten sonra geri sarıp da bekar kızlar gibi yaşınızı yaşayamazsınız. Kocanızın zevkleri ters ise, ona ters şeyleri onunla da yaşayamazsınız. İkiniz de birbirinizin önerisini saçma bulacaksınız. Benim tavsiyem, bu durumda en fazla yapabileceğiniz şey, eşinizi istemediği gezmelere katmadan, çocuklarınızla aktivite yapmanız. O da çocuklarınızın izin verdiği derecede, onlara uygun olacak kadar... çok bir şey beklemeyin. Elinizdeki hayatı dolu dolu yaşamaya çalışın. Velhasılı, Bu yaşıtlarım gibi gezeyim eğleneyim olaylarını evlenmeden önce düşünecektin arkadaşım. Şimdi yapacak bir şey yok. Kendinizi yaşıtlarınızla kıyaslamayın, evli ve çocuklu genç kadınlarla kıyaslayın.

normalde tek bakıyorum canım. üniversite okuyorum. vize final döneminde annem bakıyor. gezmeye gittiğimde, temizlik yaptığımda, hastalık vs olduğunda anneme bırakıyorum. onun dışında tek bakıyorum.
diyet yapıyorum bu ara. pek bir şey yediğim söylenemez :)

çoğul yok tek tek hepsi. en büyüğü 7,5 sonraki 6,5- 4,5- 2,5 ve 6 aylıklar :))) bana kalırsa büyüdüler bile :)

Neden o kadar erken evlendin ki? Ben senden büyüğüm, daha yeni evlenicem bu yaz. 30' umda da çocuk yaparım inşallah.. Aman dünyaya çocuk bakmaya mı geldim? Allah verirse her zaman olur.

Sen yaşını yaşamaya geç kalmışsın erkenden her şey olsun diye heveslenirken. .

ben 25 yaşındayım ip de atlıyorum salıncakta da sallanıyorum ağaçlara da tırmanıyorum ama ben bunları kendimi bildim bileli yaparım bi nevi karakterim çocuk ruhlu diyrbiliriz. çocuk olsa ayağımı bağlar mıydı muhtemelen bağlardı
ama yine de çocukları eğitmek sizin elinizde yavaş yavaş alıştırın bence bir yerlere gitmeye.
bilemedim ya sizin de hakkınız içinizden geldiği gibi yaşamak.
ama eşinizin eğlence anlayışı farklı
siz onun isteklerine ayak uyduruyorsunuz o da sizinkilere uydurmalı

Hayatta ne yapmak istediğini nasıl yaşamak istediğini bilmeden evlendiğin için bunları yaşıyorsun. Eşinle zevkler uyuşmuyor ve sanırım dönemsel olarak da bir patlama noktasındasın. Bahar aylarında çok şey yapmak isteriz :) yoksa 35 yaşında da söylediklerni yapabilirsin. İp atlamakta ne var. Git atla. Kocana bağlı olmak zorunda değilsin :)

nutkum tutuldu sizi sadece alkışlıyorum :)))))) bravo walla :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…