- 2 Eylül 2014
- 421
- 167
- 303
Yorum sizin sahsiniza gelmedi.19 ve 28 arasında dağlar gibi bir fark mı var?!böyle salak yorum yapmağa sizi ne mecbur etti acaba?kızımın 7 yaşı olacak hiç bana yaşlı falan demiyor …
18-19ve 28-29 arasinda 10 yas kadar bi nesil kadar da bi fark var. gayet de azimdanmayacak bir yas farki 10 sene19 ve 28 arasında dağlar gibi bir fark mı var?!böyle salak yorum yapmağa sizi ne mecbur etti acaba?kızımın 7 yaşı olacak hiç bana yaşlı falan demiyor …
Ama güzel yaşamışsındır bu hayatıKeşke 34 olsam 45 oldum
Ama güzel yaşamışsındır bu hayatı
70lerde doğmak bence şans
Yorum sizin sahsiniza gelmedi.
Boyle salak ustunuze alinmaya sizi ne mecbur etti ben de onu Merak ettim simdi..
Yarasi olan gocunur..
Peki bu yazıyı kaç yaşında biri için yazmışsınız?!28 yaşındayım “50 yaşındaki için gençsin,19 için yaşlı”kimin şahsına gitmiş acaba?)Adamina gore degisir o..
50 yasindaki biri icin cok gencsiniz ama 19 yasindaki biri icin siz de yasli olabilirsiniz
Kimin salaklık ettiğini yolladım öbür mesajımda.yaşa gelince ben 18-19 da hiç de iyi değildim ama bu yaşlarda her taraflı iyiyim18-19ve 28-29 arasinda 10 yas kadar bi nesil kadar da bi fark var. gayet de azimdanmayacak bir yas farki 10 sene
Yorumu begenmezsiniz gecer gidersiniz buradan hakaret seklinde yanitlayamazsiniz ama.
Farkli goruslere de acik olmalisiniz herkes sizin kafanizla dusunmek zorunda degil boyle olunca da adi "salaklik" olmaz..
Çok teşekkürler ruh verdi banaAjda Pekkan’ı biliyosundur 76 yaşında ve dipdiri. Sen daha hayatının başında sayılırsın bu ne karamsarlık? En güzel yaşlardasın tadınu çıkar.
Ya ister 18 olun ister 38 bundan bizene..Kimin salaklık ettiğini yolladım öbür mesajımda.yaşa gelince ben 18-19 da hiç de iyi değildim ama bu yaşlarda her taraflı iyiyim
Soru sormussunuz yanit vermisiz. Yarasi olan gocunur ki ustunuze almisiniz...Peki bu yazıyı kaç yaşında biri için yazmışsınız?!28 yaşındayım “50 yaşındaki için gençsin,19 için yaşlı”kimin şahsına gitmiş acaba?)
Sen istiyorsun ki herkes sana iyi davransın ama yok. Kendi pastanı bile kendin yaptın. Kocan 1 pasta bile almamış sana. Yaşı düşüneceğine boşuna giden 28 seneni düşün. Yıllardır tadilatta olan evini, sana şiddet uygulayan eşini, eltinle kaynananda yaşamanı, eşinden gizli telefon kullanmanı falan ? Yaştan daha önemli benceKimin salaklık ettiğini yolladım öbür mesajımda.yaşa gelince ben 18-19 da hiç de iyi değildim ama bu yaşlarda her taraflı iyiyim
Evladiniz ister 7 olsun ister 77 onun gozunde siz herzaman enguzelsiniz cunku onun annesisiniz..19 ve 28 arasında dağlar gibi bir fark mı var?!böyle salak yorum yapmağa sizi ne mecbur etti acaba?kızımın 7 yaşı olacak hiç bana yaşlı falan demiyor …
Valla harika yorumEvladiniz ister 7 olsun ister 77 onun gozunde siz herzaman enguzelsiniz cunku onun annesisiniz..
Verdiginiz ornek bile mesnetsiz ve sacma. Eriskinlerin konustugu bir toplulukta 7 yasindaki cocuk gorusu uzerinden ornek veriyorsunuz. Sizin icin degerli ama baskasi icin bizim icin bu gorus bi anlam ifade etmiyor.
Begenmediginiz yanitlara verdiginiz sacma cevaplat bilekendi salakliginizin gostergesi olmus..
Yarası olan gocunur misalini kendinize uygulayın en iyisi çünkü 1 yorumuma 50 yanıt yazmışsın ve en kötüsü de hiçbirini okumadımEvladiniz ister 7 olsun ister 77 onun gozunde siz herzaman enguzelsiniz cunku onun annesisiniz..
Verdiginiz ornek bile mesnetsiz ve sacma. Eriskinlerin konustugu bir toplulukta 7 yasindaki cocuk gorusu uzerinden ornek veriyorsunuz. Sizin icin degerli ama baskasi icin bizim icin bu gorus bi anlam ifade etmiyor.
Begenmediginiz yanitlara verdiginiz sacma cevaplat bilekendi salakliginizin gostergesi olmus..
Bana baksana sen bacaksız seni burdan engellemeyi unutmuşum senden korktugum için değil sinirimi bozduğun için sana gıcık oluyorum.Kendi pastamı evet kendim yaptım çünkü pasta yapmayı severimSen istiyorsun ki herkes sana iyi davransın ama yok. Kendi pastanı bile kendin yaptın. Kocan 1 pasta bile almamış sana. Yaşı düşüneceğine boşuna giden 28 seneni düşün. Yıllardır tadilatta olan evini, sana şiddet uygulayan eşini, eltinle kaynananda yaşamanı, eşinden gizli telefon kullanmanı falan ? Yaştan daha önemli bence
Salak da sensin yarası olan da sensin seninle kafamı yormak istemiyorum kimse beni yaşlı da görmüyor bana 23-26 aralıgında yaş veriyorlar 28 göstermediğimi söylüyorlar sen git kendi derdine yan belki de benden büyüksün bu yorumu kendi yaşıtım olarak yzdımEvladiniz ister 7 olsun ister 77 onun gozunde siz herzaman enguzelsiniz cunku onun annesisiniz..
Ha bu arada bana kimse kötü yorum yapmadı sen ve senin yorumunu beğenen hadsizden başka siz ikiniz iyi anlaşırsınızEvladiniz ister 7 olsun ister 77 onun gozunde siz herzaman enguzelsiniz cunku onun annesisiniz..
Teşekkürler canikAd günün mübarek gözellik)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?