- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Lütfen böyle düşünmeyin bu bende bir hastalık44 oldum gömülmem lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen böyle düşünmeyin bu bende bir hastalık44 oldum gömülmem lazım![]()
Нахожусь в отличном возрасте-güzel yaştayımPastanın üzerinde ne yazıyor
Sana artık kızamıyorumNe demek yasimla baristim. 28 diyosun bu yasta isitme gorme sorunlari baslar. Kemik erimesi algida yavaslama altina kacirma demans bunlar basladi mi nasilsin![]()
Çok teşekkür ederim canıö benim Yeni yılınız da kutlu olsunTüm güzellikler sizi ve çocuklarınızı bulur inşallah![]()
Benim gibileri az değil bir önceki postumda var benim gibileri)beni anlayan birleriYani Allah başka bir dert vermesin ne diyelim![]()
Selam çok teşekkür ederim şampuan oriflameden (gerçi ben pek sevmedim onu)bide sprey Moskova’da yaşıyorum sipariş verdim Malıe firmasıdoğum gününüz kutlu olsun, saçlarınız çok güzel şampuan vs, bakım öneriniz varsa saç için hayır demem
Şaka tabiiSana artık kızamıyorumşaka olduğunu biliyorum
![]()
Peki ne zaman artık şu “çok gençsin”sözcüğünü duymayacağım?)Şaka tabiigenclinin kiymetini bil. Cok gencsin cunku.
Adamina gore degisir o..Peki ne zaman artık şu “çok gençsin”sözcüğünü duymayacağım?)
Adamina gore degisir o..
50 yasindaki biri icin cok gencsiniz ama 19 yasindaki biri icin siz de yasli olabilirsiniz![]()
Çok teşekkür ederim hanımefendiNice yaşların olsun evlat,saçlarında çok güzelmiş çok beğendim ...
Rica ederim tatlı kız,seninde yeni yılın kutlu olsun,neden beğenmeyelim yüzünü eminim çok güzelsindir.Çok teşekkür ederim hanımefendiYeni yılınız kutlu olsun acaba yüzümü de beğenirdiniz mi?saçlarım beğenildi pek de ondan
![]()
Çok teşekkür ederimRica ederim tatlı kız,seninde yeni yılın kutlu olsun,neden beğenmeyelim yüzünü eminim çok güzelsindir.
Rica ederim sen kendinle barışık ol yeter ki.Çok teşekkür ederimALLAH razı kalsın sizden
![]()
40 dan sonra. 40 a gelince hala gencsin derler.70 den once yaslanamiyosun NilücümPeki ne zaman artık şu “çok gençsin”sözcüğünü duymayacağım?)