- 3 Aralık 2018
- 368
- 199
- 103
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Leonardo’yu istiyorsanız o biraz zor.Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune
Altına imzamı atıyorum. Ne alaka ya. Birinin olup olmamasının ne önemi var. Garip bir noktaya takılmışsınız.Kimse çıkmaz diye mutsuz olan bir evliliği mi devam ettireceksiniz? Boşanır bosanmaz yeni eşin evine geçme planınız mi var ?
siz mutsuz musunuz ona karar vverin , koca hangi yaşta nerde bulunur diye kitaplar var ama hepsi şehir efsanesi.Merhaba arkadaslar
Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.
Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.
Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.
Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?
Sanki öncesinde de süper performansları var gibi.Hele evlendikten sonra g..göbek yapıp salarlar.Yalan. Erkeğin yaşı var artık. Git bi üroloğa sor bakalım, kaç yaşında kapısını çalmaya başlıyorlar.
Aynen, bi daha kimsenin anası danası ile uğraşamam şu saatten sonra, millet boşanmadan evlilik derdine düşüyor çok şaşırıyorum.B.ktan bi evlilikten daha cikmadan wvliligi nasi dusunuyosunuz? Ben bosansam bida asla evlenmem. Bizim ulkemizde evlenmiyosun baska aileyi komple evlat ediniosun. Bida basar miyim faka
Bende öyle düşünüyorum.Zamanında gençtim,cahildim.Aynen, bi daha kimsenin anası danası ile uğraşamam şu saatten sonra, millet boşanmadan evlilik derdine düşüyor çok şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?