- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Sevişmek istiyor katipcimAynen, bi daha kimsenin anası danası ile uğraşamam şu saatten sonra, millet boşanmadan evlilik derdine düşüyor çok şaşırıyorum.
Muhafazakar bir yerde yasamiyorum aksine.Sevişmek istiyor katipcim
Ne yapsın 35 yasında tek kalıp
Muhafazakar bir yerde yaşıyorsa rahat biriyle beraber de olamaz.
Ya artık tonla imkan var, muhafazakar yerde yaşayıp bambaşka hayatlara da arada geçebiliyorsun yeter ki işin, sosyal hayatın, az buz çevren olsun paran olsun. Evde oturmakla olacak işler değil tabi.Sevişmek istiyor katipcim
Ne yapsın 35 yasında tek kalıp
Muhafazakar bir yerde yaşıyorsa rahat biriyle beraber de olamaz.
Eşiniz sizden 15 yaş Büyük. Yani oluru var mı bilmiyorum siz bilirsiniz boşanmak sizin kararınız ama neden yaşlı biri çıksın ki karşınıza arkadaşlariniz abartmış. Eşiniz zaten büyük biriymiş daha büyüğü gelmez diye düşünüyorum. Ve boşandıktan sonra da evlenmeyin hemen acelesi yok
Ben 35 yaşındayım sevgilim 31 :) çıtır çocuğu kaptım diyorumarkadaşlarınız hep böyle diyorsa
demek ki 30'undan sonra kadının piyasa değeri (!) düşer denilen bir çevreniz var
bu ülkede böyle bir kafa var mı, var.
misal bana da (bekarım) 35 yaşında iken filan "ee migrenimsi şimdi 35 yaşında "bayana" anca 40-45 bir erkek bakar, seni 30 yaşında biri "alacak" değil" diyen vardı...hem de gayet ülkenin en prestijli okulundan mezun, çift yabancı dilli vs. Köylü teyzem filan değil yani.
ama neyse ki 85 milyon koca bi ülkeyiz...böyle düşünmeyen de milyonlar var. evlilik yaşı her gün yükseliyor. ayrıca her ilişki evlilik olacak değil kafası da arttı. türlü türlü kafalarımız mevcut şükür.
sorun şu ki daha boşanmadan boşansam başkasını bulur muyum hem de kız değil dul halimle ! kafası yaşıyorsunuz, bunun açıklaması bu yani.
siz de arkadaşlarınızdan çok farklı değil gibisiniz --bu da normal çevreniz hep böyleyse...
fakat böyle kendinize çok eziyet edersiniz ya da daha kötüsü yanlış kararlar alırsınız.
arkadaşlarınız hep böyle değil de tesadüf 2 kişi ama üst üste denk geldi, o da beni aşağı çekti diyorsanız...o zaman durum biraz daha farklı, kötü şans diyelim.
Ben 35 yaşındayım sevgilim 31 :) çıtır çocuğu kaptım diyorum
Aynen öyle ben bu burnu havada olup, dindar geçinenlere onu söylüyorum. Yok dört kadına kadar hakkımız var al ilkini 15 yaş büyük sonra gel diyorum . Her konuyu yorsalar keşke bintek dört eş .Artık büyük kadın moda benim arkadaşlar geçen sene hep 2-3 yaş küçük kocalarla evlendiler
Hem sünnether konuyu dine yoran erkekler nedense konu taze et olunca sünnet minnet dinlemiyorlar
Bulmasan ne olur?bende 47 yaşındayım evli değilim olursa olur olmazsa olmaz herşeyin hayırlısı.Zaten başımızdan bi evlililk geçmiş.Size tavsiyem ilk önce varsa çocuklarınızı düşünün onların hayatı geleceği haa demiyorumki kendinizi düşünmeyin tabikide düşünün.gerisi rabbim kısmet olursa her şekilde olur zaten.Sevgiyle kalın.Merhaba arkadaslar
Ben buraya daha once yine yazmistim. Esimden bosanmayi dusunuyorum Okuyanlar bilir mutsuz bir evliligim var. Bosanmayi dusunuyorum, dusunuyorum da ya sonra...
Ailemin evine donme gibi bir sansim yok, var ama , babamla iyi anlasamiyorum maalesef evli kalmak oraya donmekten daha huzur verici.
Olanlari farki zamanlarda bir kac arkadasimla anlattim. Bosanacagimi ama biraz zamana ihtiyacim oldugunu belki bir iki sene , bu sure icinde para biriktirecegimi vs fikir alisverisi yaptim. Boylece stabil duzenimi bir anda bozmak yerine yavas bir sekilde planlayarak yaparim diye dusunuyordum.
Bir arkadasim bana , sen o saatten sonra kimi bulacksin yasin geciyor, hele 30-35 den sonra 50 yasindakiler bile zor dedi.
Erkekler hep genc tercih eder, yapayalniz napicaksin vs gibi aci (gercek mi degil mi bilmiyorum) laflari soyledi.
Yine baska bir arkadasim, yalniz kalicaksin artik genc kiz degilsin gibi laflar etti.
Cekim yasasimi bilmiyorum ama bosanmaya karar verdigimden beri hep bu tarz laflar eden insanlarla yada internette yorumlarla karsilasiyorum.
Gecen gun LEonarda Dicaprionun 25den buyuk sevgilisi olmamasi haberini gordum bir de ustune
Sanki kadinin kullanma tarihi var da erkegin yasi olmaz gibi bir algi var bazi insanlarda.
Boyle birsey gercekten var mi? 30-40 dan sonra gercekten birini bulmak kadinlar icin zorlasiyor mu?
Aynen öyle ben bu burnu havada olup, dindar geçinenlere onu söylüyorum. Yok dört kadına kadar hakkımız var al ilkini 15 yaş büyük sonra gel diyorum . Her konuyu yorsalar keşke bintek dört eş .
Ya erkekler yasa takılmıyor o kadar . Olgun seven erkek çok daha fazla
benim de 6 yaş küçük. 6 yaş büyük de olabilir, bu büyük bir konu değil.Ben 35 yaşındayım sevgilim 31 :) çıtır çocuğu kaptım diyorum
hahahahahahahaha
istemediler ama ben dinlemedim zaten dugun gibi seylerde olmadi. Sanirim ozguvensizliktenSen niye o kadar büyük bir erkekle evlendin, ailen nasıl izin verdi ?
Bir nebze Büyükşehir de olabilir deYa artık tonla imkan var, muhafazakar yerde yaşayıp bambaşka hayatlara da arada geçebiliyorsun yeter ki işin, sosyal hayatın, az buz çevren olsun paran olsun. Evde oturmakla olacak işler değil tabi.
Diğer konusunda yazıyor 15 yaş büyük diyeNeeee 15 yaş mı ? Ayyyy dedelover heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?