yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

casrun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
11
4
1
28
18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?

Ailen tabiki haklı 18 yaşında evlenip ev gecindirmek çocuk bakmak kolay mı.18 yasa 8 yaş arada yaş farkı çok sen 22 olsan 8 yaş normal olurdu ama 18 yasa fazla.

Niye evlenmek istiyosun? Once onu netlestir. Evlilik dışardan gozuktugu gibi toz pembe değil ailen bu yükü henüz kaldirabilecegin yaşta olmadığını düşünüyor haklı da

Hayattaki idealin evlilik mi yani? Evlendiğinde ölene kadar sana bakacağı ne malum; ya postayı koyarsa ya aldatırsa ya kaza geçirirse? Hayır yani okumayıp evlenmeyi istediğin için bu açıdan yaklaşıyorum
Önce ayakların yere sağlam bassın sonra beraber yürüyebileceğin bir hayat arkadaşı seçersin kendine. Bazen erkeklere bu şekilde baktığı için de değer görmüyor kadınlarımız .

Bunlari gerçekten 18 yaşındaki bir kız mı yazdı. Evde çok sıkıldın galiba. Sen böyle 5-6 aylık tanıştığın biriyle şıp diye evlenirsen bu ışık hızındaki gidişinin birde aynı oranda dönüşü olur.

Çok yanlış çok. Koca evi baba evine benzemez.

Çocuk oyuncağı değil bu işler önce oku mesleğini eline al ayaklarının üzerinde dur kendi paranı kazan sonra evlilik düsünürsün

Ailenden kurtuluş olarak düsünuyosan şehir dışında uni oku

aılen kesınlıkle haklı, erkenden evlenıpte ne yapacaksın ????

evlılık oyun degıl sorumlulugu cok hele bırde coluk cocuk olunca ısler daha da karısıyor.

hem es adayının ıyı olması dısında aılesı ve cevresının de anlasabılecegın -senın yetısme tarzına-hayat gorusune uygun ınsanlar olması gerekır.

bırde 3 gunluk dunya asla koca elıne bakma derım, çalışmak varken nıye adamdan harclık alasın kı, parası ıcın falan da hıcbır erkekle yuva kurulmaz..

oku,meslegın olsun, kendı kazancınla ozgurlugun artar... evlenmeden gez toz, almak ıstedıklerını al vs....

25 ten sonra kı bence o bıle erken ama evlenmeyı dusun derım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…