Zırhlı kıyafet de giymeni tavsiye ediyorumKask tak,bir sürü taş yiyeceksin şimdi
Ailen tabiki haklı 18 yaşında evlenip ev gecindirmek çocuk bakmak kolay mı.18 yasa 8 yaş arada yaş farkı çok sen 22 olsan 8 yaş normal olurdu ama 18 yasa fazla.18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Kask tak,bir sürü taş yiyeceksin şimdi
Aynen öyle yaptılar :/Zırhlı kıyafet de giymeni tavsiye ediyorum
Hayır kuzenimin arkadaşıydı canımNetten mi tanıştınız canım
Evet en büyük isteme nedenim bu.evliligi ailenden kurtulus olarak görüyo olabilirmisin?
aılen kesınlıkle haklı, erkenden evlenıpte ne yapacaksın ????18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?