- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Hayır bunda bile yok onu tak yok bunu tak demelerindeki anlamsızlıgı anlamıyorlar ona yanıyorum :)E zırh taksın tabi sanki mantıklı bişey diyo yani
İşte en büyük hatan bu. Ailenden kaçmak için kocaya varılmaz. Ailenden kaçmak istiyorsan adam gibi okuyup kendi ekonomik özgürlüğünü elde et.Evet en büyük isteme nedenim bu.
Tabi canım öyle der zaten,seneye kalmaz birde çocuk doğurursun,okul mu okursun,bela mı okursun Allah bilir.Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.
Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.
Iste baba evinde rahat batmasi olayi18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.
18 yaşımdayım. Okumak istemiyorum evlenmek istiyorum küçüklüğümden beri bu böyle ama ailem sürekli engel çıkartıyor. Üniversite kazanamadım kazanamam da çalışmama da izin vermiyorlar sabahtan akşama kadar evde süs bebeği gibi oturuyorum zaten. 5-6 aydır konuştuğum biri de var 8 yaş büyük benden zaten benim mesleğim olmasa da fazlasıyla rahat yaşarız. Hem çok iyi, herkese karşı saygılı, dürüst. Evlilik teklifi için sürekli konu açıyor farkindayim ama ben hep kestirip kapatiyorum. Artık yeter. Sizce de ailem tepkisinde haklı mı veya haksız mı?
tabi canım kesin okutur :)Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.
18 yaş diyor kızlar,bunun kaynanası var körümcesi var eltisi var sanki tek adamla evlenecekZırhlı kıyafet de giymeni tavsiye ediyorum
Eskilerin dediği bir sözü diyorum.
Kızlar kocayı birşey sanmış,vardığı gece usanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?