yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.
Tabi canım öyle der zaten,seneye kalmaz birde çocuk doğurursun,okul mu okursun,bela mı okursun Allah bilir.

Bu yaşlar da evlenipte pişmanlık yaşamayan çok az insan gördüm. Aileden kaçmak için evlilik çözüm değil burdaki yazıların yarısını bile okusanız bunu anlarsınız zaten. Evlendikten sonra kocam çok değişti diye isyan edenler de çok fazla. Okumasan bile çalışıp para kazanmanın nasıl zor bir şey olduğunu öğren. Ayrıca kocanın ömür boyu sağlıklı olup başında durup sana süs bebek gibi bakabileceğinin de garantisi yok. Belki şu an sana bu söylediğim çok saçma geliyor olabilir ama anne babalar her zaman haklı çıkıyor bir kaç yıl sonra ne kadar haklılarmış keşke onları dinleseymişim dersiniz.

Iste baba evinde rahat batmasi olayi,bacim evlenince ne olacak hayalin nedir evlilikle ilgili bi yazarmisin

Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.

Bak çocuğum seni önce sarsarım sonra sarmalarım sonrada tuttuğum gibi duvara yapıştırırım..

Eskiden final haftası bana da gelirdi böyle buhranlar, bırakıcam okulu varıcam bi kocaya oh rahat edicem derdim

Sonra finaller bitip de tatil başlayınca 'aa aklımımı kaçırdım ben be şu gençliğimi elin adamına mı adayacağım' demeye başlıyordum.

Yani bende de zora gelince bi kocaya varma fantazisi yok değil

biz niye kendimizi paralıyoruz ya evlensin kızlar bırakın.

Bir kere 18-26 yaş fazla. Yaş farkı fazla demiyorum çünkü bizim de aramızda 8 yaş var ancak ben 23 o 31. Senin yaşın daha çook küçük. Üniversiteye gitmek varken bu yaşta evlenmek hayatının hatası olur. Ne kadar seversen sev bu böyle. Evlenince okursun laflarına da hiç kanma derim. Çevrede bu şekilde diyen bütün arkadaşlarım şu an evde çocuk bakıyor.
Bu arada cesaretine de hayran kaldım ne deyim. Üniversite son sınıf öğrencisi olarak hala kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum . Zira çok sorumluluk istediğinin farkındayım. Toz pembe hayaller kurma. Önce mesleğini eline al kendine güvenin gelsin. Üniversite okuyunca belki evlenmek istediğin adamı bile sevmediğini fark ediceksin. Bu devirde evlenmek için bu aceleye gerek yok. Sonra 3 çocukla annemin evine gidemiyorum diye konu açma burda. Çünkü ekonomik özgürlüğün olmadığı sürece bu böyle...

Geç bile kalmissin, hemen evlen, 19 unda 1.yi 23 unde 3.yu Dogur, hayatinin geri kalanini cocuk bakip ev temizleyip, gunduz kusagi kadin programlarindan ogrendigin yemek tarifleri ve ask tiyolariyla kocana hizmet ederek gecir. universite okuyup, guzel insanlar taniyip, arkadasliklar kurup, ufkunu, hayat gorusunu, dunyaya bakisini degistirip, meslek sahibi olup, kendi ayaklari ustunde duran guclu bir kadin olup da ne yapacaksin, senin neyine bunlar, evlen sen bence

Evlenmekten beklentin tam olarak TAM OLARAK nedir bir yazar mısın ? Çok merak ediyorum ona göre sana buraya cevap yazıcam..

+15 sayfa, en az 3 ban, Mune cımbızı+ kalayı(kibar ama etkili) = konu kilit.
Neyse ben yorumumu yapayım madem.
1. 5 ayda kimseyi tamamıyla tanıyamazsın, ya göründüğü gibi efendi biri değilse? Yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra? Evdeki süs bebekliğini arar duruma gelirsin sonra
2. Ailen haklı, çalışmasan bile 18 ne ki ya evlilik için? Elin adamı seni bu yeni yetmelikle ne hallere sokar biliyor musun sen? Biraz daha büyümen gerek, ne bu acele? Reşit olur olmaz nikah dairesine koşmanın alemi ne, koca kaçıyor mu ya?
3. Sakın kaçmak gibi bir hata yapma, olduramadığın zaman geri dönecek bir ailen de olmaz. Evdeki süs bebekliği, elin hizmetçiliğinden iyidir unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…