yaşın küçük diyorlar ama evlenmek istiyorum.

Okumayınca evlilik niye bir seçenek oluyor? Okumuyor olabilirsin de evlenmen mi gerekiyor hemen. Evlen evlen kundaktayken niye evlenmedin ona şaşırdım

kocanında koca koca derdi vardır kızımmm.....sen ne sanıyorsun evliliği...evlendim seviyorum mutlu olucaz hayaller hayaller hayaller....sonrası fosssssss

Bulmus daha cocuk.yasinda kizi tabi.ister .. evkenmek.ne.demek sorsak daha tanimini.yapanzsin canim ne evlenmesi,srn daha cocuksun o sus bebegi gibi oturmayi cok ararsin lutfen.okuuna yogunlas

Evet en büyük isteme nedenim bu.

Aileden kurtulmak için yapılan evlilikler çok büyük olasılıkla çok daha kötü oluyor.
18 yaşında insan hayata karşı gözlerini yeni açmış bebek gibi benim gözümde.
Tabii hayat gayesi evlenip çocuk yapmak ve ölmek olan insanlarda var. Siz de onlardan olabilirsiniz. Size yapma, etme demek boşa konuşmak bence. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Ailen çalışmanı istemiyormuş ama evlenmeni de istemiyormuş.
Demek ki ikisi için de onlara karşı gelip inat etmen gerekecek.
Ben olsam evlenmek için isyan edeceğime çalışmak için ederdim.
Evlenip ne yapacaksın,aynı hayatı koca evinde yaşayacaksın.
Üstüne bir de orada totonu serip süs bebeği gibi oturamazsın yani.

Evlen güzelim ailenden kaçmak için, kocandan kaçmak isteyince n'apıcaksın acaba?

Üniversiteyi kazanıp başka şehre gitmek, açıköğretimde okuyup bir yandan çalışmak, en olmadı bir meslek kursuna gidip kısa sürede meslek sahibi olmak falan aklının ucundan bile geçmesin.
Ömür boyu kocandan harçlık alacağın, ev işi yapıp mütemadiyen çocuk bakacağın bir hayatın hayalini kur.

Koş evlen güzelim.

Eskilerin dediği bir sözü diyorum.

Kızlar kocayı birşey sanmış,vardığı gece usanmış.

Valla aynen oyle..evlenmek vs..bunlar basit geliyor bir cok insana..ama sorumlulugu buyuk..hele birde cocuklar olursa..insan kendinden geciyor..maddi manevi insandan cok sey goturuyor evlilik..cahil bir yasta yapilirsada ya da soyle soyleyeyim evdeki baskidan kurtulmak icin yaparsan..ozgurlugu buldugunda salarsin. Amac sadece evlenmek icin evlenmek olmamali..ama sevdigi vardir vs olabilir.

Senin birikimin yoksa esinin olmasi isinin olmasi ..iyi olur cunku burda kv kp konularini okuyorsundur..sonra oyle konular acarsin ve o zaman cok gec olmus olur..geri donulmez bir yola girmissindir.

sac üstünde ekmeğinmi yandı ne bu acele

İnanamıyorum yaş 18 ve hala evlenmedin mi?
Koca en önemli şeey, deli misin ne okuması çalışması.
Buraya konu açarak bile vakit kaybediyorsun.

Yaşın gerçekten çok küçük, eskiden beri evlenmek istesen de evlilik cidden sorumluluk. Ben evlenipte daha önceden evlenseydim diyen kimseyi görmedim. Ve karşındaki kişi kötü çıkacak illa demiyorum aynı eve girince ister istemez farklı yönlerini de göreceksin. İlla çalış ya da oku demiyorum sana anlıyorum ki istemiyorsun çalışmayı da okumayı da ama çalışmanın, kendi paranı kazanmanın tadına bir varsan, tadından yenmez.
neyse, ailen senin kötülüğün için demiyor biraz daha dur bence.
Benim iyi bir evliliğim var, eşim evde de her daim yardımcı oluyor fakat anne evinde ayakları uzatıp yatmaya benzemiyor evlilik hayatı...

Sevgilimin sadece babası var aileden olarak. Yorumlara tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama zaten sevgilim de okumami istiyor ister evlenince ister simdi ama oku dedi evlenince de okuyabilirim.

Birkaç sene sonra evliliğiniz bozulunca sap gibi ortada kalmak istiyorsan evlen. Şahsen erkek olsam hayattan tek gayesi evlenmek olan birisiyle evlenmem.

*Bu arada yaşıtmışız. Ben şu an sınava hazırlanırken yaşıtımın böyle davranması garip.

Ya saçmalama ya 18 yaşında evlenip te ne yapacan git dershaneye kayıt yap Ada'm akıllı ders çalış üniversite oku evlenenlerin başı göğe ermiş sanki !!yaşında küçük çok ezilirsin! merak etme koca çok bulunur ama okuma fırsatı bir daha eline geçmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…