Yaşın önemi var mı?

desperategirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
78
10
98
İstanbul
Yeni bir işe girdim yaklaşık 2ay oldu.O zaman zarfında nasıl oldu bilmiyorum ama birden burda çalışan birine kapıldım,gittikçede hislerim derinleşiyor.burda da paylaşmıştım bu konuyu.hakkında hiçbir şey bilmiyordum ama bugün benden 2yaş küçük olduğunu öğrendim ve büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.benim yaşım 26...napıcam kızlar benim ona karşı hislerim gittikçe fazlalaşıyor.sizce yaşın önemi var mı?o bana karşı ne hissediyor bilmiyorum ama çok iyi davranıyor.platonik yaşamak istemiyorum :(

bilemiyorum ama bende evlenmeden önce benden iki yaş küçük birisiyle arkadaşlık yapmıştım 4 sene sürdü ilişkimiz ama yürümedi çünkü düşüncelerimiz farklıydı ben yuva kurmak istiyorum ama o daha erken olduğunu söylüyordu ama o kadar aşıktımmki malesef 4 senemi ona fade ettim ve bitti :44:

bilemiyorum ama bende evlenmeden önce benden iki yaş küçük birisiyle arkadaşlık yapmıştım 4 sene sürdü ilişkimiz ama yürümedi çünkü düşüncelerimiz farklıydı ben yuva kurmak istiyorum ama o daha erken olduğunu söylüyordu ama o kadar aşıktımmki malesef 4 senemi ona fade ettim ve bitti :44:

bende aynı durumu yaşadım 6yıldı benimkiside,nişanlandık sorunlar çıktı ayrıldık.o da küçüktü benden 2yaş :) bana hep böyle denk geliyor galiba kaderim bu :) ama aynı şey tekrar olur mu bilmiyorum.kafam çok karışık

2 yaş abartılcak bi yaş farkı değil bence önemli olan birbirinize karşı anlayışlı olmakta...

Back
X